Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta ima da skidam kog đavola,kad ja te pesme već znam unazad 3 godine! Mada sam Battery zaboravio malo... I probaću da osposobim Slammera do te probe (odlemilo mi se neko govno na jack-u pa moram to da sredim icon_mad.gif )

Posted

ma bre uzeo sam kredit kad sam je qpovao, nisam je jos ni pola otpaltio icon_biggrin.gif ..

@immohatred - ma dzeksoni kod nas su posebna pricha... mnogo mi je sumnjivo njihovo poreklo icon_smile.gif ... a i ne lozim se na flying v, pre na king v wub.gif

Posted

Nego,Mlađo,da li je mogzće da proba bude kolio sutra-prekosutra,jer još tad radim pre podne,a sledeće nedelje radim od 14-21h pa je neizvodljivo da stignem (osim ako vas ne mrzi da imate probu u 10h icon_smile.gif ). Prisetio sam se Battery-ja, sad tek vidim koliko je to jak riff icon_rockdevil.gif

Posted
Nego,Mlađo,da li je mogzće da proba bude kolio sutra-prekosutra,jer još tad radim pre podne,a sledeće nedelje radim od 14-21h pa je neizvodljivo da stignem (osim ako vas ne mrzi da imate probu u 10h icon_smile.gif ). Prisetio sam se Battery-ja, sad tek vidim koliko je to jak riff icon_rockdevil.gif

Trebali smo da idemo u Leskovac danas ali su nam otkazali zbog poplave tako da je bilo nemoguce da organizujemo probu. Rodjendan sam proslavio u Apatinu icon_mrgreen.gif .

Dogovoricemo se nesto za probu ove nedelje ili bar za vikend ako nista.

musik19.gif

Posted
Trebali smo da idemo u Leskovac danas ali su nam otkazali zbog poplave tako da je bilo nemoguce da organizujemo probu. Rodjendan sam proslavio u Apatinu icon_mrgreen.gif .

Zezash, pa ja bas trebalo da idem sa ovima mojima u Apatin (202-kinim busom), ali sam morala na slavu kod ortaka...

Pa kako je bilo, kako ste prosli tamo?

Je l` bilo obilaska grada i degustacije? icon_mrgreen.gificon_smile.gif

*I hepi ti brzdej sa malim zakasnjenjem... pivopije.gif

Posted
Dogovoricemo se nesto za probu ove nedelje ili bar za vikend ako nista.

musik19.gif

A je l' to znači da ću ići sa vama po Srbiji da sviram na Hitu? Jebeno! biggreens.gif (Naravno ako me budete primili! icon_wink.gif ). Organizujte probu bilo kad (ako može samo pre podne) kad već nastupate na Hitu,da kitno uvežbavamo te stvari! Ajd poz sad ! icon_mrgreen.gif

Posted

Jebeno mi se svira THRASH već neka 2 meseca,a nikako da upadnem u neku kombinaciju. Hatred je,evo,prava stvar za to. Likovi već znaju stvari,te nije potrebno neko silno uvežbavanje i smaranje. Nego,šta imaš,ti,Mlađo od efekata? Sve mi se nešto čini da imaš nekog Korg-a dole. Mislim,daj Bože da nemaš neki ZOOM jer će biti muke da namestim tako groznu boju na mom proSECoru icon_smile.gificon_smile.gif

Posted

U jebote... Pa dooooobro... Shit happends icon_smile.gif Kako ću na DigiTechu da namestim krš zvuk?? icon_smile.gificon_smile.gif To mi još uvek nije uspelo!! A šalim se. Imao sam i ja ZOOMa,ali sam ga slomio Explorerom mrred.gifmrred.gifmrred.gifmrred.gifmrred.gifmrred.gifmrred.gif To je bilo nešto najpametnije što sam uradio u životu!

Posted (edited)

...Imao sam i ja ZOOM-a, ali sam ga slomio Explorerom...

namerno ili slucajno? icon_confused.gificon_smile.gif

nego, jel taj tvoj nojz solo projekat, ili imas i nekog drugog u tom bendu? icon_smile.gif

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
Posted (edited)

NoYz? nije solo projekat!!!! icon_mad.gif Zapravo,to mi je "matični" bend, a side-bend mi je ( icon_rolleyes.gif ) Hatred. Hoćeš da ti prosledim promo CD NoYz?a kad ga završimo?

P.S. E,da. ZOOMa sam slomio NAMERNO,špicem od explorerke! icon_twisted.gif Digitron nije imao šansi protiv 10 kila punog drveta! icon_smile.gif

Edited by sharkey