Youndivian Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Izgleda ce da padne neki Metallica tribute pocetkom juna (4. verovatno) u SKCu. I bice svega osim StAngera. Vise o tome ce verovatno biti na temi za svirku. Quote
*Pera* Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Izgleda ce da padne neki Metallica tribute pocetkom juna (4. verovatno) u SKCu. I bice svega osim StAngera. Vise o tome ce verovatno biti na temi za svirku. ZOVI ONDA OBAVEZNO!!!!!!!(ako ne postavis temu) Quote
*nitro* Posted May 11, 2005 Author Report Posted May 11, 2005 bre mladene ne da nam se taj skc, to je chudo kad te krene maler, stvarno nikako da stane Quote
Гера Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ajde ostavite play listu koje svirate vi bendovi pa da vidimo i mi da se ufuramo sa nekim pesmama, ako moze! Poz! -----UNDERDEATH----- Quote
Youndivian Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 bre mladene ne da nam se taj skc, to je chudo kad te krene maler, stvarno nikako da stane Kod nas je to hronicno... Quote
Youndivian Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ajde ostavite play listu koje svirate vi bendovi pa da vidimo i mi da se ufuramo sa nekim pesmama, ako moze! Poz! -----UNDERDEATH----- Vec je guzva i sa repertoarom i sa vremenom posto se ovo planiralo jos od pocetka aprila. Ako bude nesto zvacu do kraja ove ili pocetkom sledece nedelje... Quote
Гера Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 (edited) znaci iskuliraces ortaka... dobro... Edited May 11, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Youndivian Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 znaci iskuliraces ortaka... dobro... ...that makes me a sad panda... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Najgrdja???...Pa pored tebe tesko. Mogao bi da svratis na neku svirku? Zvacu... nisam mislio na svirku, jebo to.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 ...that makes me a sad panda... that makes U a moron without sense of humor.... Quote
Youndivian Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 that makes U a moron without sense of humor.... Quote
*nitro* Posted May 12, 2005 Author Report Posted May 12, 2005 ajde ostavite play listu koje svirate vi bendovi pa da vidimo i mi da se ufuramo sa nekim pesmama, ako moze! Poz! -----UNDERDEATH----- Ajde vi ostavite ovde playlistu svif pesama metalike koje svirate pa cemo vam reci, ko zna mozda se i uvalite Quote
*Pera* Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Harvester Of Sorrow Throught The Never Creeping Death For Whom The Bell Tolls Escape Master Of Puppets Lepper Messiah Seek And Destroy The Four Horsmen Enter Sandman i imamo Ceo KILL\Ride MEDLEY (Ride The Lighting,No Remorse,Hit The Lights,Horsmen,PHANTOM LORD)a videcemo da te pesme u zagradi zapravo bar neke da obradimo do kraja!!!!to ce verovatno biti Hit The Lights ili Phantom Lord!!! Quote
Гера Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 (edited) ...Throught The Never... ...Lepper Messiah... eh, kad moram svuda da te ispravljam.... lePer messiah.... through the never Edited May 12, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
*nitro* Posted May 13, 2005 Author Report Posted May 13, 2005 Mladen, Pera, Gera (rimuje se ) - pogledajte moj post o repertoaru na temi "underdeath" pa mi recite sh'a mislite Quote
Шарки Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 đoMla? Oće l' ta proba neka uskoro? Hoćeš li ti da vidiš i čuješ ovu moju sekiru ili da te ostavim na milost i nemilost "ostalim" gitaristima! Treba me ubiti koliko kenjam Quote
Youndivian Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Mladen, Pera, Gera (rimuje se ) - pogledajte moj post o repertoaru na temi "underdeath" pa mi recite sh'a mislite Pogledao i ostavio ispravku... Quote
Youndivian Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 đoMla? Oće l' ta proba neka uskoro? Hoćeš li ti da vidiš i čuješ ovu moju sekiru ili da te ostavim na milost i nemilost "ostalim" gitaristima! Bice bre imaj strpljenja. Mi putujemo jos ove nedelje sa 202kom pa cemo malo da pauziramo dok ne sredimo neke ispite i sve ovo oko novog gitariste ( veerovatno oko mesec i po dana ). A u tom periodu cemo imati vremena i za zezanje pa cemo da napravimo nesto. Quote
Youndivian Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Treba me ubiti koliko kenjam Će bude sređeno... Quote
Шарки Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 No frkx. Al' ste se lepo naputovali,jbt! Boli vas kurac u dupe. Nego... Jeste l' završili ovo sranje oko autorskih prava? Jebeno me zanimaju ove vaše autorske stvari,a imam samo onu šugavu verziju "Picture on the wall" što sam skinuo sa mysongbook.com ! Quote
Шарки Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Će bude sređeno... Kaže se : "Će DA bude sređeno"!!! Jebeno sam tek sad provalio da se ovaj smajli zove :teHkista: Quote
Youndivian Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 No frkx. Al' ste se lepo naputovali,jbt! Boli vas kurac u dupe. Nego... Jeste l' završili ovo sranje oko autorskih prava? Jebeno me zanimaju ove vaše autorske stvari,a imam samo onu šugavu verziju "Picture on the wall" što sam skinuo sa mysongbook.com ! Haha to je gera skidao odavno i poslao tamo... Zavrsio sam sve sa autorskim pravima za 5 nasih pesama i sad ce da bude i sajt samo da ga zavrsim. Bice snimci sa livea uglavnom posto nemamo demoe a bice i textova za koje su me neki pitali. Stavicu i neke slike sa ovih hitova kao sto je npr Savino selo i svirka u prikolici od kamiona na sred fudbalskog terena... Cim bude nesto postavicu link ovde a verovatno i u svom potpisu... A do tad se zadovolji aritmicnom verzijom picture-a Just a picture on the wall... Quote
Youndivian Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Just a picture on the wall... Mala ispravka...tamo je Just a picture on the waaaaaaaaaaaaaa.... Quote
Recommended Posts