Шарки Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Ahah! Ko je Gera,dođavola! Baš ga je mrzelo da sklopi pesmu malo bolje! E imam ja tu i tamo neke thrash ispade u *.gp4 formatu,pa ako hoćeš,uz moj blagoslov i odobravanje,da iščupaš neku temu,frljni mi tvoju mail adresu na PP i dobićeš ih sutra jer sad idem da knjavam! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Ladno Hatred na mysongbook svaka cast !!! Kakva autorska prava ???? Quote
Youndivian Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Ahah! Ko je Gera,dođavola! Baš ga je mrzelo da sklopi pesmu malo bolje! E imam ja tu i tamo neke thrash ispade u *.gp4 formatu,pa ako hoćeš,uz moj blagoslov i odobravanje,da iščupaš neku temu,frljni mi tvoju mail adresu na PP i dobićeš ih sutra jer sad idem da knjavam! Vecina nasih pesama je pocelo kao ispad u gp4. [email protected] Gera ti je Jamez Doofy Negrootin i bassista Underdeath-a Quote
Шарки Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 A toooo je Geeeeraaaa! Moj komšija! Hahah! Kukao mi je kako žârko želi da isproba Xplorera!!! Izgleda da je Miši Aleksiću propao posao od kad sam kupio ovu sekiru kod njega,jer su svi verovatno dolazili da je gledaju Quote
Youndivian Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 e' date='13. 5. 2005, 22:58'] Ladno Hatred na mysongbook svaka cast !!! Kakva autorska prava ???? Pa ona jedna jedina autorska prava...da niko ne moze da nam krade pesme ako iko to ikad pozeli Taj tab je star koliko i ta pesma i samo jedan riff je tacan tamo Postovacu ja tamo ispravku malu na tu pesmu posto mislim da znam kako bi trebalo da ide mada nisam skroz siguran... Quote
Youndivian Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 (edited) Nesto se cudno desava sa ovim dupliranim postovima... Edited May 13, 2005 by immohatred Quote
Шарки Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 E,đoMla,zavrljačio sam ti ove *.gp4 ispade na mail,ja sad odoh pa će s' čujemo. Quote
Гера Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 ej, bre sta me vi tu nesto samo spominjete??? nemate pojma pre koliko sam uradio taj tab... ono... godinu i po? otkud znam... znam samo da sam imao staru verziju gp-a i da sam mogao da radim samo do 24 ona sranja... takta ili sta god da je to... cele note ili ne znam... poz! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Gero, i Vai je poceo kao trancriber za Zappu samo polako Imam ja neke gp tabove domacih bendova sto sam mislio da kacim ali josh nisu skroz gotove... Quote
*nitro* Posted May 14, 2005 Author Report Posted May 14, 2005 Al uvek mozemo da organizujemo neku probu ako nista bar zbog explorera pa onda neka dodju Dane,Gera i ko jos hoce. Da sviramo Metallicu jel te? ajde kad budete imali slobodnog vremena za tu jam-session probu iscimajte me pa da se malo zajebavamo Quote
Youndivian Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 ej, bre sta me vi tu nesto samo spominjete??? nemate pojma pre koliko sam uradio taj tab... ono... godinu i po? otkud znam... znam samo da sam imao staru verziju gp-a i da sam mogao da radim samo do 24 ona sranja... takta ili sta god da je to... cele note ili ne znam... poz! Takta... Znam ja za to... Quote
Youndivian Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 E ona JAM proba je u nedelju od 10-14 u studiju mir u surcinu pa tako da Gero, Sharkey, Dane i ostali...vidimo se tamo Quote
Шарки Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 FUCKING! Sad sam tek video Mlađin post!!!!! Aaaaaa!!!! Kako sad da vas navatam!!!! Quote
Youndivian Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 FUCKING! Sad sam tek video Mlađin post!!!!! Aaaaaa!!!! Kako sad da vas navatam!!!! U sledecu nedelju sharkey. 22.05. Mi sad krecemo za leskovac za sat vremena Quote
Шарки Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Uh! O'ladio sam se! Sad stavi u potpis (ozbiljno): Sharkey debil (LOL). Quote
Youndivian Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Uh! O'ladio sam se! Sad stavi u potpis (ozbiljno): Sharkey debil (LOL). Pogledaj na mysong book jos jednu nasu pesmu. malo je budjavo u gp4 formatu al otprilike... probaj da skines gigiceve deonice za nedelju ako hoces dase zezamo Quote
Шарки Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Čuj njega "Probaj". Odma' sada odma' skinem! Quote
Гера Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 evo sta cemo, najverovatnije, da sviramo na svirci u skc-u: - Ride The Lightning - Hit The Lights - Phantom Lord - Escape - Leper Messiah - ...And Justice For All - Through The Never - Holier Than Thou eto, nadam se da je OK? sad jos samo da ih uvezbamo, ali dobro, imamo jos mesec dana... poz! Quote
amy_mccoy Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 ALA ME NERVIRAJU OVI DUH PREDAKA!!! "i deveti Jug Bogdan" Quote
amy_mccoy Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 DA ZNAS DA JE u trenutku sam se zbunila...pomislila sam da mi se mesaju stanice a onda skapiram da je to deo pesme cini mi se da je vokal Hatred-a bio nesto losiji nego inace, ili je to do prenosa na radiju Quote
*Pera* Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 (edited) u trenutku sam se zbunila...pomislila sam da mi se mesaju stanice a onda skapiram da je to deo pesme cini mi se da je vokal Hatred-a bio nesto losiji nego inace, ili je to do prenosa na radiju malo je vokal bio sjebaniji nego obicno!!!a i prenos je uvek mutan preko 202jke!!!ili je mozda moj radio Prso i jos nesto ne znam!! zasto ovi iz 202jke vode te bendove kao sto su DUH PREDAKA ONI ZASLUZUJU SAMO JEDNO !!! postoje pravila za svirku !!!! svi OK bendovi i onda DUH PREDAKA ako su svi ok onda svi!!!!ne moze to tako Edited May 15, 2005 by *Pera* Quote
Recommended Posts