magua Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 koliko ja znam bice bas u avgustu....... ali nisam potpuno siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 i to negde oko 20tog verovatno kako sam ja cuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 e q*atz ja se tek 28. vracjam u majq srbiju ... I valjda se necje poklopit sa beer festom, to bi vam odvuklo previshe ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 e q*atz ja se tek 28. vracjam u majq srbiju ... I valjda se necje poklopit sa beer festom, to bi vam odvuklo previshe ljudi Pa valjda nece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-LI Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Djomla, proba u sredu od 12 do 16! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 I ljudi shta bi sa demoom? kad zavrshite obavezno javita pa da mi narezete ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) I ljudi shta bi sa demoom? kad zavrshite obavezno javita pa da mi narezete ! Pa za sada su pred kraj Picture On The Wall i The Outcast i to mora biti gotovo do kraja sledece nedelje. Ostalo nam je da se snime jos vokali, soloi i cinele. Cim bude javljam, a bice i na sajtu download. Ako ispadne dobro moze da se ocekuje i Man Of Salvation i Open Wide The Gates do kraja meseca... Edited July 6, 2005 by immohatred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 JEBENI SOLOI!!!!!koj ce vam to!!!zezam se ja to obozavam!!!ipak mi je to struka!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ja bi dosla da podrzim...a vi svi kolektivno u setu gimnaziju na pivo...imate puno fanova svaka cast za 23 stranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ja bi dosla da podrzim...a vi svi kolektivno u setu gimnaziju na pivo...imate puno fanova svaka cast za 23 stranu Samo reci kad hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisha adams Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 (edited) a vi svi kolektivno u setu gimnaziju na pivo...imate puno fanova e, da stvarno, profesorke su odlepile! milka istoricharka i likovnjacha se pobishe oko basiste :smajlidveprofesorkekojesechupajuzakosuzbogbasistehatreda: Ako ispadne dobro moze da se ocekuje Open Wide The Gates do kraja meseca... JES! To mi kazhi EDIT evo i 24. strane! chestitke slavuju i ekipi Edited July 8, 2005 by mortisha adams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 e, da stvarno, profesorke su odlepile! milka istoricharka i likovnjacha se pobishe oko basiste :smajlidveprofesorkekojesechupajuzakosuzbogbasistehatreda: Ako ispadne dobro moze da se ocekuje Open Wide The Gates do kraja meseca... JES! To mi kazhi EDIT evo i 24. strane! chestitke slavuju i ekipi Hvala... Sad znam ko si Milic Don Zuan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-LI Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Milic Don Zuan To je moj zemljak!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-LI Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 E Djomla, do jaja si odradio Ficu South Park!!! Nas mladi karatist!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 :smajlidveprofesorkekojesechupajuzakosuzbogbasistehatreda: Ahahaha... koji si ti lik, bas bih volela da te upoznam E dzaba ga bilo, posle Slayer-a nas niko vise nece prepoznati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisha adams Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 (edited) Sad znam ko si e bedak... otkrila sam se ... sad vishe nece biti zanimljivo... kako ste preziveli slayer? ja se raspadam... tridest devet sa dva... upala pluca je neizbezna... al' vredelo je! Edited July 10, 2005 by mortisha adams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 e bedak... otkrila sam se ... sad vishe nece biti zanimljivo... kako ste preziveli slayer? ja se raspadam... tridest devet sa dva... upala pluca je neizbezna... al' vredelo je! Ja bio u drugom redu mokar ko pacov al evo me ziv i zdrav... Haos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisha adams Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 'bro j'tro svima! znachi nema boljeg leka protiv insomnije od yumetala! 'vako da vam kazem, spala mi je temperatura chim sam odgledala war at the warfield, ali glas mi i dalje zvuchi kao pokvarena freza, strashno! niko vishe nece da pricha sa mnom... e pa sad cu u inat da im pevam stain of mind! @immohatred / eeee prijatelju, to ti je imunitet!!! :smajlikojipucaodzdravlja: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Pera* Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 UGOJI SE MALO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Je l' ja moram uvek da angažujem Sparkija kad ovaj Pera nešto odvali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Ma Sparki roola! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Evo to može da bude maskota Hatreda ahaha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Pa, Mladja je valjda Bik... lepo bi se slagali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 e pa sad cu u inat da im pevam stain of mind! bash si nasla pesmu...kao linkin park...Necrophiliac BRE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts