Шарки Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Čekaj,da nije fora,ono: Ne može da se skida dok neko drugi ne skine? Ili je to bag do samog servera? Quote
Шарки Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Ma važi! Kakve veze ima moj komp sa ovom stranom: Sorry, Unable to process request at this time -- error 999. Unfortunately, we are unable to process your request at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again later. Return to Yahoo! Please check the URL for proper spelling and capitalization. If you're having trouble locating a destination on Yahoo!, try visiting the Yahoo! home page or look through a list of Yahoo!'s online services. Also, you may find what you're looking for if you try searching below. A? Ajde molim te ako te ne mrzi da mi pošalješ na [email protected] barem "Picture on the wall"... Quote
~MaX~ Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Ja josh nisam video da radi.....jel ima neka fora pri pristupanju sajta?! Ja sam neke pesme chuo live i do jaja su....ako ne uspem da skinem jebi ga Mladene moratju da te iscimam da mi narezhesh..... Quote
~MaX~ Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 evo skidam ali neshto sporo.....do jaja izgleda sajt....... Quote
Youndivian Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Hvala...trudio sam se da bude sto bolje za sto krace vreme Ma yahoo nesto zeza, cesto im se preoptereti server. Ajde pa da snimimo nesto konkretno skoro, ovo su uglavnom live snimci i mnogo mator demo. Gde je ta 2003 Quote
Youndivian Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Meni radi super.. Skinula sam sve pesme... Sve pohvale ( za sajt naravno)... Quote
Youndivian Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 i moja preporuka the outcast! nego, sharkey, tesko da cu na probu posto putujemo sa 202-kom! Napravicemo dogovor onda u subotu. Dogovorite se ti i dane posto ste komsije tamo u centru sveta . Quote
Youndivian Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Upravo sam saznao o cemu se radi. Kada neciji besplatan sajt predje dozvoljenu kvotu skidanja (pesama u ovom slucaju) sajt postane nedostupan na sat vremena i onda se ta kvota opet puni iz pocetka (sve iz pocetka). Jbg nema se para za posten sajt a pesme je skidalo danas vec 44 posetioca. Ako nek se siri samo pa da pevamo zajedno na svirkama Quote
Шарки Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Daaaane,koliko sam ja skapirao,i kolega Miš je ovde negde u Centru Sveta ( ), ajde iscimaj ga i reci mu za nedelju kad gde i kako da ne lutamo po njivama tamo! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 javi se kada predjete na gothic grunge.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 nije grunge na tvoj racun, setih se AiC koji slusah juce i danas, btw. to i nije pravac.... Quote
~MaX~ Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Upravo sam saznao o cemu se radi. Kada neciji besplatan sajt predje dozvoljenu kvotu skidanja (pesama u ovom slucaju) sajt postane nedostupan na sat vremena i onda se ta kvota opet puni iz pocetka (sve iz pocetka). Jbg nema se para za posten sajt a pesme je skidalo danas vec 44 posetioca. Ako nek se siri samo pa da pevamo zajedno na svirkama Quote
Youndivian Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Kako smara ovaj Geocities!!! Sta ces... Quote
Youndivian Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 E nisam uradio jos tab za Man-a. Nisam ni pocinjao. Ajde sharkey, nije teska pesma da se skine po sluhu . Pomuci se malo tip...predrefren ti ide razlaganje terci i pocinje iz H Quote
Шарки Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Sve sam živo skapirao osim početka! Šta je ono??? Izvalio sam da ide iz H ali je brljavo odsvirano,ništa se ne razaznaje,zato sam ti i tražio tab. Quote
Гера Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 izvini mladjo sto nisam bio danas na probi ovih agresivaca, ali sam se vec dogovorio sa ovima za fudbal pre neki dan, i nisam mogao da ih ispalim... cuo sam se ja sa danetom i rekao mi je da mi sviramo 35, a vi nesto vise minuta... nije fer ali nema veze... mislim, ako mi ulazimo sa kintom isto koliko i vi, onda i mi treba da sviramo isto koliko i vi, zar ne? ali nema veze, dosta je i ovih 35 minuta... samo nisam ga shvatio za plakate... jer svaki clan benda po 100 kinti ili ceo bend 100 kinti? Quote
*nitro* Posted May 22, 2005 Author Report Posted May 22, 2005 a meni si rekao da imash chas iz mate !? Recheno je zashto mi imamo malo duzi repertoar, a shto se tiche kinte, ako bude ikakve zarade, dobicjete isto koliko i svi, mada naravno, ne sviramo zbog para Quote
Шарки Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Ja samo moram reći da sam se malo smorio što ne nastavljam da sviram sa vama... Quote
Youndivian Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 (edited) izvini mladjo sto nisam bio danas na probi ovih agresivaca, ali sam se vec dogovorio sa ovima za fudbal pre neki dan, i nisam mogao da ih ispalim... cuo sam se ja sa danetom i rekao mi je da mi sviramo 35, a vi nesto vise minuta... nije fer ali nema veze... mislim, ako mi ulazimo sa kintom isto koliko i vi, onda i mi treba da sviramo isto koliko i vi, zar ne? ali nema veze, dosta je i ovih 35 minuta... samo nisam ga shvatio za plakate... jer svaki clan benda po 100 kinti ili ceo bend 100 kinti? Slusaj gero ne morate nikakve pare da dajete. Upali ste neplanirano i bend koji je trebao da svira je potvrdio ipak da ce da svira. Da vas ne bih ispalio rekao sam vam da cete svirati i sviracete. Svirate krace jer se ova svirka planira jos od aprila a vi ste upali pre nedelju dana u kombinaciju. Nemoj da mi pricas sta je fer a sta nije jer nije uopste lako da se organizuje gomila ljudi a da pri tome neki ne dolaze na dogovore koje vise puta zakazujemo i pomeramo zbog njih. Nisi ti morao da dodjes ali je verovatno mogao neko od vas 4-ice. Uostalom mi koji organizujemo najveci deo ove svirke sviramo poslednji kako bi izbegli raspravu oko redosleda sviranja. Dodjite samo u SKC u 7 na tonsku 04.06. i to je to... Uostalom otkud ti znas sa koliko mi kinte ulazimo u sve ovo i koliko smo se mi iscimali da organizujemo sve ovo? Edited May 22, 2005 by immohatred Quote
Youndivian Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 (edited) Ja samo moram reći da sam se malo smorio što ne nastavljam da sviram sa vama... E bre sharkey koliko si nas prozivao ranije a sad ti se svira sa nama Jel toliko dobro bilo na probi...ne sviras svaki dan metallicu sa tri gitare a? Bilo je super Edited May 22, 2005 by immohatred Quote
Гера Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 ej bre mladjo, sta se ljutis? nista ja lose nisam rekao? ja nisam imao cas iz mate nego zoki! djiga je imao koncert na kolarcu, a perke nije mogao da dodje! sta ja mogu... javili ste mi kasno za taj dogovor! sta ja mogu, sto se nisu ugovorili termini? nije nama frka za lovu... daj, necemo sad valjda da se svadjamo preko foruma... stvarno nisam nista lose mislio... izvini ako je tako zvucalo! pozdrav Quote
Recommended Posts