Гера Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 E bre sharkey koliko si nas prozivao ranije a sad ti se svira sa nama Jel toliko dobro bilo na probi...ne sviras svaki dan metallicu sa tri gitare a? Bilo je super pa jeste li ga primili u bend ili niste??? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 aaaa....milion i prvi tribjut megalomanici.....mladjenko, jeste li konacno naucili da svirate uzivo.... Quote
Youndivian Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 aaaa....milion i prvi tribjut megalomanici.....mladjenko, jeste li konacno naucili da svirate uzivo.... Ne jos uvek sviramo na playback... Quote
Youndivian Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 pa jeste li ga primili u bend ili niste??? Sharkey vec ima svoj bend...Idemo dalje Quote
~MaX~ Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Cimnite Zmajcheta.....mislim da bi on hteo da svira sa vama.... Quote
Шарки Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 E bre sharkey koliko si nas prozivao ranije a sad ti se svira sa nama Jel toliko dobro bilo na probi...ne sviras svaki dan metallicu sa tri gitare a? Bilo je super Jebi ga,ljudi greše,pa se prozivaju. Ja sam se NE-VE-RO-VA-TNO dobro osećao na probi (ali sam zato posle nje čuo kao da su mi tri mlaznjaka prošla pored uveta). Zar ti ja ne poslah PP o tome kako mi je žao za one prozivke? Al' dobro. Ti s' glavni,tvoja je zadnja, meni je bilo DO-JAJA na probi iako sam pojedine Metlicine pesme zaboravio jer ih nisam svirao 100 godina. Srećno na svirki,jer ne verujem da ću moći da dođem, idite tamo i jebite keve kako ste jebali u nedelju na probi. I uvežbajte taj Dyers Eve Poz P.S. Na ovo pitanje: a sad ti se svira sa nama Odgovaram sa: THRASH TILL DEATH!!!! Nikad dosta thrasha! Quote
Youndivian Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Cimnite Zmajcheta.....mislim da bi on hteo da svira sa vama.... Ma izgleda smo nasli ko cesamo treba sve to da se proba...hvala... Zovi ti u petak za onu kasetu... Quote
Youndivian Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Jebi ga,ljudi greše,pa se prozivaju. Ja sam se NE-VE-RO-VA-TNO dobro osećao na probi (ali sam zato posle nje čuo kao da su mi tri mlaznjaka prošla pored uveta). Zar ti ja ne poslah PP o tome kako mi je žao za one prozivke? Al' dobro. Ti s' glavni,tvoja je zadnja, meni je bilo DO-JAJA na probi iako sam pojedine Metlicine pesme zaboravio jer ih nisam svirao 100 godina. Srećno na svirki,jer ne verujem da ću moći da dođem, idite tamo i jebite keve kako ste jebali u nedelju na probi. I uvežbajte taj Dyers Eve Poz P.S. Na ovo pitanje: a sad ti se svira sa nama Odgovaram sa: THRASH TILL DEATH!!!! Nikad dosta thrasha! Quote
Youndivian Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 E ljudi otvorio sam temu za svirku... Dane hvala za onaj link. Posalji slike sa probe kad budes mogao. Quote
*nitro* Posted May 23, 2005 Author Report Posted May 23, 2005 No frx matori a slike su sa sharkijevog aparata pa cjesh morati njega da iscimash Quote
Шарки Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 E imam problema sa tim aparatom. Tačnije: NEMAM KABL! Ima li ko kabl za Canon aparat? Quote
~MaX~ Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Ma izgleda smo nasli ko cesamo treba sve to da se proba...hvala... Zovi ti u petak za onu kasetu... Vazhi chovek.....pa ko tje vam svirati sada u skc-u?Sharkey? Quote
Youndivian Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Vazhi chovek.....pa ko tje vam svirati sada u skc-u?Sharkey? Johnson iz Stringsa Quote
Stringer Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 I da budete fini prema njemu i da nam ga vratite neiskvarenog... E jedva cekam jebote, ima Batale i ja da vam napravimo haos u prvom redu Veliki pozdrav Quote
Karlo SE Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 U je, smo vidis za 2 meseca Broken Strings krenu da kidaju thrash... to mi reci! Pozdrav. Quote
Kali Agna Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 E sta cete sve da svirate 4-og od Metallice? Quote
Youndivian Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 I da budete fini prema njemu i da nam ga vratite neiskvarenog... E jedva cekam jebote, ima Batale i ja da vam napravimo haos u prvom redu Veliki pozdrav Ma nema da brines...mazicemo ga i pazicemo ga i zvacemo ga kao i tebe... Quote
Youndivian Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 U je, smo vidis za 2 meseca Broken Strings krenu da kidaju thrash... to mi reci! Pozdrav. Quote
Youndivian Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 E sta cete sve da svirate 4-og od Metallice? Pa ne znamo tacno jos ali bice i nekih novih pesama koje bih vise voleo da ostavim kao iznenadjenje ako budu uspele... Bice dosta brzih stvari to je sigurno... Quote
Youndivian Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 I da budete fini prema njemu i da nam ga vratite neiskvarenog... E jedva cekam jebote, ima Batale i ja da vam napravimo haos u prvom redu Veliki pozdrav shrederuuuuu...... Quote
Kali Agna Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Bice dosta brzih stvari to je sigurno... Moze li onda Trapped Under Ice za moju dusu? Quote
Youndivian Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Moze li onda Trapped Under Ice za moju dusu? Videcemo...bi rado da imamo vise vremena i standardnog gitaristu... Quote
Dznsn Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Ok ne zelim da vishe iko pricha u moje ime.... hell yeah!!!! Chekam taj 4. jbt ne spavam nocima....... Poz ljudi od novog chlana Quote
Youndivian Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Ok ne zelim da vishe iko pricha u moje ime.... hell yeah!!!! Chekam taj 4. jbt ne spavam nocima....... Poz ljudi od novog chlana I da to je taj pomocni gitarista hatreda Quote
Recommended Posts