Шарки Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Jeeeeeeeeeeeeeeeeee-bote! Hoćete li snimati svirku? Ja sam sprečen da dođem na svirkz pa bih hteo da čujem kako ste ga uvežbali (naravno ako budete hteli). Quote
Youndivian Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Jeeeeeeeeeeeeeeeeee-bote! Hoćete li snimati svirku? Ja sam sprečen da dođem na svirkz pa bih hteo da čujem kako ste ga uvežbali (naravno ako budete hteli). Ako bude moglo... Quote
K-LI Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Da, da to je taj dechko . Izvalio sam ga po potpisu jer mi nedavno rekao da se drogira Panterom u poslednje vreme Pa naravno, PANTERA ZAKON, a i svirka ce biti zakon! Jedva cekam!!!!! Quote
K-LI Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 A ne zna da odsvira Dyers Eve! Pa to se podrazumeva! Aj u zdravlje! Quote
K-LI Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Meni je ovaj David najjači lik! Respect. Pa neko i to mora! Quote
Youndivian Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Pa neko i to mora! Skromno nema sta... Quote
Шарки Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Ako,ako. Kad-tad ćete svi postati razmažene thrash metal zvezde, željne para i žena... Quote
Youndivian Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 razmažene thrash metal zvezde, željne para i žena... Kako ovo smesno zvuci... Quote
Шарки Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Šta je đoMla? Već ste sve plakate podelili? Ili ste se smrzli? Quote
Youndivian Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Šta je đoMla? Već ste sve plakate podelili? Ili ste se smrzli? Podelili sve...ostalo desetak komada samo za kucne kolekcije Hladan onaj kalemegdan Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Kako ovo smesno zvuci... upravo - iz prostog razloga shot je spomenik thrashu podignut negde oKo '92.-e.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Videcemo...bi rado da imamo vise vremena i standardnog gitaristu... a shta je sa pravnikom.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Ne jos uvek sviramo na playback... jesi naucio da ti se ne cuje 50 sumova kada soliras i jel' distorzija vise nije kshshgrdzzzz.... Quote
Шарки Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Brate,Srbine, je l' ti znaš na čemu taj mučenik svira? ZOOMologija all the way! Quote
Youndivian Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 jesi naucio da ti se ne cuje 50 sumova kada soliras i jel' distorzija vise nije kshshgrdzzzz.... Nije vise 50. Sada je samo 5...to od ostalih zica ako sviram samo na jednoj Pa nije mu islo sviranje i pravo... Quote
Youndivian Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 upravo - iz prostog razloga shot je spomenik thrashu podignut negde oKo '92.-e.... nja nja nja... nisi ti bio oduvek ovoliko protiv thresha i njegovog sviranja... ugusile te godine a? Quote
miss Penny Lane Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 dolazim veceras na svirku a ko je delio plakate iz mraka juce po kalishu? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 nja nja nja... nisi ti bio oduvek ovoliko protiv thresha i njegovog sviranja... ugusile te godine a? ja i dalje volim thrasH, makar u dogoledno vreme se to nece promeniti, samo k'o shto znas protivnik sam NOVIH thrash bendova zato shto je odsviran pravac.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Brate,Srbine, je l' ti znaš na čemu taj mučenik svira? ZOOMologija all the way! znam ja njega otkad ima taj procesor, on je zadovoljan Say no more.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Nije vise 50. Sada je samo 5...to od ostalih zica ako sviram samo na jednoj Pa nije mu islo sviranje i pravo... shteta za gigica brate, a ionako ga je mrzelo da uchi 5 riffova po pesmi i onda.... Quote
3MAJ Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 e, slushah hatred sinotj. iskreno daleko bolje zvuchite sa novim gitaristom. nemam nishta protiv gige, ali moram iskreno da kazhem da je ovako zaista bolje.... btw. kada tje neka svirka u bg-u gde tje motji da se chuju vashe pesme? Quote
Youndivian Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 dolazim veceras na svirku a ko je delio plakate iz mraka juce po kalishu? ...pa sad kad bih ti rekao... Quote
Youndivian Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 e, slushah hatred sinotj. iskreno daleko bolje zvuchite sa novim gitaristom. nemam nishta protiv gige, ali moram iskreno da kazhem da je ovako zaista bolje.... btw. kada tje neka svirka u bg-u gde tje motji da se chuju vashe pesme? Hvala kolega Pa ovaj decko nam je ispomoc a sa novim gitaristom necemo svirati u skorije vreme...bar ne u narednih mesec-dva. Sto se tice pesama imas download nekih live verzija na nasem sajtu. Link je u mom potpisu. Quote
Youndivian Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 znam ja njega otkad ima taj procesor, on je zadovoljan Say no more.... To je bilo pre 2-3 godine Quote
Recommended Posts