miss Penny Lane Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 ...pa sad kad bih ti rekao... dooobrooooooooo... :smajli koji je radoznao: btw. Quote
Youndivian Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 ja i dalje volim thrasH, makar u dogoledno vreme se to nece promeniti, samo k'o shto znas protivnik sam NOVIH thrash bendova zato shto je odsviran pravac.... Pa sa necim moras da pocnes jel...a ja ne znam kada ce i da li ce da nam padne na pamet nesto sa cim cemo se odlepiti od ostalih. Do tada smo skroz zadovoljni sa thrashom Quote
Youndivian Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 dooobrooooooooo... :smajli koji je radoznao: btw. :smajli koji deli plakate na kalemegdanu: ..... :iz mraka naravno: Quote
Youndivian Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 (edited) Izgleda da cemo da menjamo ime pa ako neko ima neku ideju koju bi podelio sa nama neka pusti na moj pp. Zahvaljujem Edited June 6, 2005 by immohatred Quote
Шарки Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Izgleda da cemo da menjamo ime pa ako neko ima neku ideju koju bi podelio sa nama neka pusti na moj pp. Zahvaljujem Što menjate ime????? Zovite se dertaH! Ja i moji konstruktivni predloGZi. Treba me ubiti koliko kenjam! Quote
Youndivian Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Što menjate ime????? Zovite se dertaH! Ja i moji konstruktivni predloGZi. Treba me ubiti koliko kenjam! Pa zato sto kad udjes na google i ukucas "hatred thrash metal band" on ti izbaci gomilu sajtova od kojih su 80 posto sajtovi bendova HATRED iz drugih zemalja...na stranu da hatred iz nemacke svira sa testamentom i slayerom po nemackoj i cirkaju pivo i idu na rostilj sa njima Svirace u sloveniji na nekom festivalu sad na leto sa slayerom opet Quote
Hungry Wolf Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Totalna podrska bendu HATRED... Porucite Davidu da je pichka ako ne poshalje demo Velji iz NS-a... Thrash 'till death!!!Samo tako!!! Quote
Hungry Wolf Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 ja i dalje volim thrasH, makar u dogoledno vreme se to nece promeniti, samo k'o shto znas protivnik sam NOVIH thrash bendova zato shto je odsviran pravac.... brate,koji pravac NIJE odsviran??? Quote
Helle Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Hm' domacini tHrasH metal scene! nekako mi dijeluju poznato,mislim da mi je neko rekao za njih,al'....nemah priliku da ih cHujem! I sto nemaju off.web.s! damn' it! Quote
Youndivian Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Hm' domacini tHrasH metal scene! nekako mi dijeluju poznato,mislim da mi je neko rekao za njih,al'....nemah priliku da ih cHujem! I sto nemaju off.web.s! damn' it! Ko? Quote
Youndivian Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Totalna podrska bendu HATRED... Porucite Davidu da je pichka ako ne poshalje demo Velji iz NS-a... Thrash 'till death!!!Samo tako!!! David je na isto na yumu od skoro pa ce se oglasiti valjda. imas na nasem sajtu neke live verzije pesama hvala Thrash 'till death!!! Quote
*nitro* Posted June 7, 2005 Author Report Posted June 7, 2005 a ja se bash navik'o na ime HATRED Quote
Youndivian Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 a ja se bash navik'o na ime HATRED i ja isto...pre 4 godine Quote
*nitro* Posted June 7, 2005 Author Report Posted June 7, 2005 ma ukuc'o sam danas na google-u "hatred thrash metal band" i prvo mi VAS izbacio! Znachi ne menja se ime !!! Quote
Helle Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Ko? Sad tek vidjeh,eh'pa imam dabi onu Vam pijesmu ''Man Of Salvation'' live verzija(odlicHna pijesma,svaka cast),zato mi i bijesHe poznato! eto znacHi ispostavilo se da znam za Vas,sasvim cool! Hm' kako KO,pa neko mii je rekao,il' sam slucajno potrefila na vasH sajt -al' sto me nervira kad ponekad Vam se pojavi ono: ''Sorry, this site is temporarily unavailable!'' Pohvale gitaristi/ma+vokalisti....you guyz kick a**! Quote
Youndivian Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 ma ukuc'o sam danas na google-u "hatred thrash metal band" i prvo mi VAS izbacio! Znachi ne menja se ime !!! Kamo srece...pogledaj ovo Hatred Germany Quote
Youndivian Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Sad tek vidjeh,eh'pa imam dabi onu Vam pijesmu ''Man Of Salvation'' live verzija(odlicHna pijesma,svaka cast),zato mi i bijesHe poznato! eto znacHi ispostavilo se da znam za Vas,sasvim cool! Hm' kako KO,pa neko mii je rekao,il' sam slucajno potrefila na vasH sajt -al' sto me nervira kad ponekad Vam se pojavi ono: ''Sorry, this site is temporarily unavailable!'' Pohvale gitaristi/ma+vokalisti....you guyz kick a**! To je problem sa yahuom posto kada neko skine vise pesama, site se blokira na neko vreme... Drago mi je da ti se svidja... Imas pozdrav i od jednog i od drugog Quote
Helle Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Eh' nikako da skinem i onu zadnju vam,damn'! Valjda ce da uspje drugi put! I meni je drago da postoje tako fenomenalni bendovi domace metal scene! Hvala veliko! *Hatred onaj german band,''Feel my Hate'' koja pijesma! Quote
Youndivian Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Eh' nikako da skinem i onu zadnju vam,damn'! Valjda ce da uspje drugi put! I meni je drago da postoje tako fenomenalni bendovi domace metal scene! Hvala veliko! *Hatred onaj german band,''Feel my Hate'' koja pijesma! Evo sad je bas skidam... Quote
Helle Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Evo sad je bas skidam... E brate,sta su ti to Germanci! Ne kazem da ste vi losHi, naprotiv za nasHe domace bendove,e bo te-otkidate! Moracu da Vas preporucHim ortaku mi,on je velik ljubitelj ThrasH muzike,great stuff guyz-way 2 go! *I sta kazesH za pijesmu im!? A i ostale su uh' kako samo obozavam ovakve stvari,dodje mi da zakucam glavom od zid,mnogo dobro! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Pa sa necim moras da pocnes jel...a ja ne znam kada ce i da li ce da nam padne na pamet nesto sa cim cemo se odlepiti od ostalih. Do tada smo skroz zadovoljni sa thrashom slusati malo vise muzike + ne zaletati se sa autorskim radom + vezbati ozbiljnije je moj dobronameran savet i da li sada nisi vise zadovoljan procom il' sviras na necem drugom? Quote
Youndivian Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 slusati malo vise muzike + ne zaletati se sa autorskim radom + vezbati ozbiljnije je moj dobronameran savet i da li sada nisi vise zadovoljan procom il' sviras na necem drugom? Pa posto jos skupljam pare za nesto bolje i dalje sviram sa procesorom kome je cioda zabodena u output jel samo tako moze da radi (video je mustain na svirci). Naravno da bih bio zadovoljniji sa necem drugim Sto se tice sviranja...imamo autorske i sviramo vec duze vreme ali jos nista nismo snimili ozbiljno iz razloga sto cemo prvo da zavrsimo srvari za album i da ih lepo upeglamo pa onda da snimamo. Uostalom Kad si nas ti slusao poslednji put uzivo? Dobronameran savet primljen k znanju Quote
Youndivian Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 E brate,sta su ti to Germanci! Ne kazem da ste vi losHi, naprotiv za nasHe domace bendove,e bo te-otkidate! Moracu da Vas preporucHim ortaku mi,on je velik ljubitelj ThrasH muzike,great stuff guyz-way 2 go! *I sta kazesH za pijesmu im!? A i ostale su uh' kako samo obozavam ovakve stvari,dodje mi da zakucam glavom od zid,mnogo dobro! Dobra je pesma...dosta me podseca na testament. Jel znas mozda koliko dugo vec oni rade? Quote
*Pera* Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Što menjate ime????? Zovite se dertaH! Ja i moji konstruktivni predloGZi. Treba me ubiti koliko kenjam! DA ZNASH!!!! Quote
*Pera* Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 JA NE BI MENJAO IME!!!!!A cuo sa za taj Nemacki HATRED!!!!ko Njih Jebe i ivako nisu puno popularni!!!! ja bi menjao ime samo u slucaju da skroz krecem na autorske stvari!!!!!!!znas kao METALLICA TRIBUTE(HATRED) pa otkad ste krenuli na autorske Recimo !dertaH! Quote
Recommended Posts