Youndivian Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 JA NE BI MENJAO IME!!!!!A cuo sa za taj Nemacki HATRED!!!!ko Njih Jebe i ivako nisu puno popularni!!!! ja bi menjao ime samo u slucaju da skroz krecem na autorske stvari!!!!!!!znas kao METALLICA TRIBUTE(HATRED) pa otkad ste krenuli na autorske Recimo !dertaH! I prvi album da nam se zove "mirror mirror" a? | dertaH|Hatred | Quote
Helle Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 (edited) Dobra je pesma...dosta me podseca na testament. Jel znas mozda koliko dugo vec oni rade? Moze se reci da vuce ka Testament-u! Poceli su od '98,za sad sve do '04-pa fino pise ti sve u biografiji im! Dosta su popularni sirom Germania....my guyz! *Pero ma....ko Tebe Jebe i ivako nisi puno popularan!!!! zez'! Edited June 9, 2005 by Hellenoranotos Quote
Youndivian Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Dosta su popularni sirom Germania....my guyz! A i sire... Quote
Helle Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 A i sire... Naravno.... Si ti zapravo jedan od cHlanova Hatred bend-a!? Quote
*Pera* Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 I prvi album da nam se zove "mirror mirror" a? | dertaH|Hatred | Quote
Youndivian Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 (edited) Edited June 9, 2005 by immohatred Quote
Youndivian Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 (edited) Pohvale gitaristi/ma+vokalisti....you guyz kick a**! Imas pozdrav i od jednog i od drugog Naravno.... Si ti zapravo jedan od cHlanova Hatred bend-a!? Vokal + gitara Edited June 9, 2005 by immohatred Quote
*Pera* Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Treba me ubiti koliko kenjam! Nemoj da kenjas Da "kenjas" Quote
*Pera* Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Mene ovaj Pera ne voli... Ma zezamo se!!!!ko si ti uopste??? Quote
Youndivian Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Ma zezamo se!!!!ko si ti uopste??? E bre gde ti zivis ako ne znas ko je sharkey... Quote
Гера Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 chicken! milosh iz rattle head-a... kako da ti objasnim? bio na probama... svirao gitaru sa nama... jel sad znas? Quote
Гера Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 a... istripovao sam se... ti si pitao za sharkey-a... pitaj djigu ko je sharkey! sorry za spam po temi, mladjo! Quote
Youndivian Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM!!!! E mojne da mi spamujete po bendu...ce da vas ukokam sve kako sam opasan a? Quote
*Pera* Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 E mojne da mi spamujete po bendu...ce da vas ukokam sve kako sam opasan a? BRANICU SE MAJKE MI!!!! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Pa posto jos skupljam pare za nesto bolje i dalje sviram sa procesorom kome je cioda zabodena u output jel samo tako moze da radi (video je mustain na svirci). Naravno da bih bio zadovoljniji sa necem drugim Sto se tice sviranja...imamo autorske i sviramo vec duze vreme ali jos nista nismo snimili ozbiljno iz razloga sto cemo prvo da zavrsimo srvari za album i da ih lepo upeglamo pa onda da snimamo. Uostalom Kad si nas ti slusao poslednji put uzivo? Dobronameran savet primljen k znanju smanjila mi se tolerancija pa sam davno prestao da gledam lokalne govno svirke.... to sa albumom je losa ideja, tesko ce to izaci na dobro (pristojno).... Quote
Youndivian Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 smanjila mi se tolerancija pa sam davno prestao da gledam lokalne govno svirke.... to sa albumom je losa ideja, tesko ce to izaci na dobro (pristojno).... Pa videcemo...ima vremena Quote
Recommended Posts