*nitro* Posted June 17, 2005 Author Report Posted June 17, 2005 @Dane - Filip (bio je na onom metallica jamu sto smo mi pravili) odlichan izbor , samo ga valjda karate necje sputavati ! nego Mladene jel ima svirke u subotu 18ig u SKCu ili nema? Quote
Youndivian Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 odlichan izbor , samo ga valjda karate necje sputavati ! nego Mladene jel ima svirke u subotu 18ig u SKCu ili nema? Ima sigurno samo ce verovatno biti u gornjem klubu skc-a... Ok je sve ispalo sa tekvondom i treniranjem. Juce smo imali prvu probu samo sa njim i bilo je super. Uostalom videces veceras Quote
Youndivian Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 E zaboravih da kazem, prosli put ste me oborili sa nogu kada ste svirali The Call Of Ktulu... Nisam verovala da cete toga da se setite... a stvarno bi bilo lepo da se ponovi Hvala Instrumentale sviramo samo kad imamo dosta vremena pa ne verujem da cemo ga svirati danas. Vidimo se veceras... Quote
*nitro* Posted June 22, 2005 Author Report Posted June 22, 2005 shta je bre ovo!? shto je ova team na DRUGOJ strani!? pa Hatrred-ovci shta se deshava? Ocjete snimiti neki pristojniji demo pa da ga poshaljete na gitarijadu? Shta se deshava sa imenom benda? Jel imate neke ideje? Quote
Youndivian Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 shta je bre ovo!? shto je ova team na DRUGOJ strani!? pa Hatrred-ovci shta se deshava? Ocjete snimiti neki pristojniji demo pa da ga poshaljete na gitarijadu? Shta se deshava sa imenom benda? Jel imate neke ideje? U nedelju ulazimo u studio da snimimo to za gitarijadu...cim bude nesto stavicu na nas sajt i obavesticu vas ovde na temi. Sta si odlucio za magnete? Quote
Queen of the Damned Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 bila na svirkci i bilo je ok. u stvari, bilo je super, cak sam zrtvovala to vece - umesto da se odmaram za matursko koje je bilo sledece veceri, ja sam dosla da vas cujem. e, otkud to da je filip svirao dzitru s vama? haha, pukla mu zica... Quote
Youndivian Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 bila na svirkci i bilo je ok. u stvari, bilo je super, cak sam zrtvovala to vece - umesto da se odmaram za matursko koje je bilo sledece veceri, ja sam dosla da vas cujem. e, otkud to da je filip svirao dzitru s vama? haha, pukla mu zica... Hvala...steta sto je pukla zica posto je to malo spustilo atmosferu al jbg...desi se, pogresi covek... Filip svira sa nama za stalno od sada Quote
Wild Rose Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Komsho, sorry ne stigoh na svirq... Vidim da ste dobro prosli... Je l` idete dalje, u neko stoto po redu finale? Quote
Kali Agna Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Vidim da ste dobro prosli... Je l` idete dalje, u neko stoto po redu finale? Ajoj, pa zar ne znas da su pukli... Ja bih pobila sve koji vam nisu dali nijedan glas! Quote
Youndivian Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 (edited) Komsho, sorry ne stigoh na svirq... Vidim da ste dobro prosli... Je l` idete dalje, u neko stoto po redu finale? Bili smo 4ti od 4 a ziri nije glasao...pola ovih sa novog beograda mislilo da je obicna svirka, posto nije u filozofu, i nije glasalo Usli smo u superfinale za autorske pesme... Edited June 23, 2005 by immohatred Quote
Youndivian Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Ajoj, pa zar ne znas da su pukli... Ja bih pobila sve koji vam nisu dali nijedan glas! Mozda je bolje ovako... Finale demo masters tributa bi bilo samo metallica tribjut vece Imas od mene jedan CD cim zavrsimo demo disk... Quote
Wild Rose Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Ajoj, pa zar ne znas da su pukli... Ja bih pobila sve koji vam nisu dali nijedan glas! Ma mislila da su bili dobri, po vasim reakcijama... Nisam znala da niste prosli... Audj... Bili smo 4ti od 4 a ziri nije glasao...pola ovih sa novog beograda mislilo da je obicna svirka, posto nije u filozofu, i nije glasalo Usli smo u superfinale za autorske pesme... E trebalo je bagru dovuci do glasacke kutije! Pa doooobroooo... Pogresi covek... Barem cete svirati autorske... Ionako previse svirate Metallicu u poslednje vreme. (Sad vec vidim Mladena koji kaze-pa nikad nije dosta svirati Metallicu... ) Quote
Youndivian Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Ma mislila da su bili dobri, po vasim reakcijama... Nisam znala da niste prosli... Audj... E trebalo je bagru dovuci do glasacke kutije! Pa doooobroooo... Pogresi covek... Barem cete svirati autorske... Ionako previse svirate Metallicu u poslednje vreme. (Sad vec vidim Mladena koji kaze-pa nikad nije dosta svirati Metallicu... ) Nja... Da znas da nikad nije dosta... Quote
Queen of the Damned Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Filip svira sa nama za stalno od sada bedak za demomasters, ali glavu gore! bice vec prilika... nek vam je sa srecom sa prinovom!!! Quote
*nitro* Posted June 24, 2005 Author Report Posted June 24, 2005 U nedelju ulazimo u studio da snimimo to za gitarijadu...cim bude nesto stavicu na nas sajt i obavesticu vas ovde na temi. Sta si odlucio za magnete? o pa kad snimite to onda nas obavezno obavestite, pa da oskidamo sa sajta . Ma nema veza za ovo tribute takmischenje, bolje se vi posvetite autorskom radu i delu takmichenja, verujem da cje te pobediti u superfinalu . Za magnete, pa verovatno cju uzeti 1 symour duncan pasivni , pa da ga stavim na bridge zato shto aktivni ne moze da se splituje kao singl a to mi je jako vazno zbog clean-a.... Quote
mortisha adams Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 (edited) Ma mislila da su bili dobri, po vasim reakcijama... Nisam znala da niste prosli... Audj... Pa bili su vise nego dobri , samo sto se publika opredelila za osvajache ! Finale demo masters tributa bi bilo samo metallica tribjut vece Indeed!!! E to bi stvarno bilo previse... E 'vako, da ja pohvalim svirku, bilo je odlicno, zvuk je bio najbolji do sad i fala za WHIPLASH, bas ste napravili atmosferu za tu pesmu! Pa 'ajde da bude tako i na finalu autorskih bendova! I da, zamalo da zaboravim, OCJEMO NOVE PESMEEEEEEEEEEEE, BRE!!! Smaram, aj zdravo EDIT Vidi, lebac mu poljubim, dvacet trecja strana! Svaka chas' bojz Edited June 24, 2005 by mortisha adams Quote
Kali Agna Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Mozda je bolje ovako... Finale demo masters tributa bi bilo samo metallica tribjut vece Imas od mene jedan CD cim zavrsimo demo disk... Pa da... sad imate dodatni motiv da razvalite u superfinalu autorskih bendova A to za disk... drzim te za rec! Quote
Youndivian Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 o pa kad snimite to onda nas obavezno obavestite, pa da oskidamo sa sajta . Ma nema veza za ovo tribute takmischenje, bolje se vi posvetite autorskom radu i delu takmichenja, verujem da cje te pobediti u superfinalu . Za magnete, pa verovatno cju uzeti 1 symour duncan pasivni , pa da ga stavim na bridge zato shto aktivni ne moze da se splituje kao singl a to mi je jako vazno zbog clean-a.... I ja sam to planirao da uradim cim kupim novu gitaru Quote
Youndivian Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 E 'vako, da ja pohvalim svirku, bilo je odlicno, zvuk je bio najbolji do sad i fala za WHIPLASH, bas ste napravili atmosferu za tu pesmu! Pa 'ajde da bude tako i na finalu autorskih bendova! I da, zamalo da zaboravim, OCJEMO NOVE PESMEEEEEEEEEEEE, BRE!!! Smaram, aj zdravo EDIT Vidi, lebac mu poljubim, dvacet trecja strana! Svaka chas' bojz Hvala tebi... Sto se tice novih pesama neke su vec u izradi ali smo zastali malo da snimimo demoe starih za gitarijadu. E da trebalo bi da napravimo ovih dana nasu prvu promo sliku i to nam treba za gitarijadu Quote
Youndivian Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Pa da... sad imate dodatni motiv da razvalite u superfinalu autorskih bendova A to za disk... drzim te za rec! Quote
Wild Rose Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 E da trebalo bi da napravimo ovih dana nasu prvu promo sliku i to nam treba za gitarijadu I onda ces to odma` da okacis u potpis i da se pozerishesh! Kad sve zavrsite i snimite dacu ti ja jedan disk, pa da i meni narezes pesmice, da te ne eksploatisemo mnogo... Quote
Youndivian Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 I onda ces to odma` da okacis u potpis i da se pozerishesh! Kad sve zavrsite i snimite dacu ti ja jedan disk, pa da i meni narezes pesmice, da te ne eksploatisemo mnogo... Ma nema problema komsinice Quote
Шарки Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 (edited) Ah... Dupli post... Edited June 26, 2005 by sharkey Quote
*nitro* Posted June 26, 2005 Author Report Posted June 26, 2005 recite mi da gitarijada nije u avgustu Quote
Recommended Posts