Youndivian Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 e, pa onda, srecno mladjane, pa se gledamo! uzgred, sto se ne javite olgi ili saletu pa da malo putujemo po serbiji? Javljaju se oni nama ali nismo mogli zbog snimanja i ispita. Idemo sad u sredu u Mionice kod Valjeva Quote
Youndivian Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 kakav picture,kakvi profili...nema sumnje,da ne zna da ste odavde,chovek bi pomilslio da su vas uzeli iz elite model luka sezona 2005/na shesta... ne,ozbiljno,kul je slichica ( ne,ne ,nisam ja shlihtara)... pozdrav! hvala Quote
mortisha adams Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 (edited) kada sam preslusavao ovo podsetio sam se u nekim trenucima na fila iz pantere lepo ja rekoh MLADJA SLAVUJ e bojz, slika vam je vr'! THE FOUR SHMEKERMENA ! Samo ti pogledi, mora da ste vec imali iskustva sa kamerom! ajde priznajte sad koliko se dugo bavite modelingom ? ne, sad ozbiljno, kul je slika, ali ako se vec ceni originalnost trebalo je da poshaljete ovu iz posete south parku! ona je josh kulja! e vala, ima da razvalite tu gitarijadu samo tako... pozdrav Edited July 16, 2005 by mortisha adams Quote
Youndivian Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Ne kaže se Mionice nego MionicA! Vidim ja da mi je nesto cudno tu... Quote
Youndivian Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 ne, sad ozbiljno, kul je slika, ali ako se vec ceni originalnost trebalo je da poshaljete ovu iz posete south parku! ona je josh kulja! Verovala ili ne razmisljali smo i u tom smeru Quote
Kali Agna Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 The Four Šmekermen. Ti to aludiras na The Four Horsemen, pardon The Four Sparkimen? Btw slidza je stvarno ql Quote
Youndivian Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Ti to aludiras na The Four Horsemen, pardon The Four Sparkimen? Btw slidza je stvarno ql Hvala BTW Sviramo definitivno u MionicI kod Valjeva u cetvrtak 21.07. cisto da se zna Quote
Youndivian Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Znaci svirka je bila extra. Na vecoj bini nisam svirao Quote
Youndivian Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Šta, bina je bila preko celih MIONICA? Bas je bilo extra. Svirka je bila na trgu grada u okviru nekog festivala koji se odrzava tamo vec godinama i traje po par dana. Uostalom, uskoro cu okaciti slike Quote
Stringer Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 De ste bre MRZNJACI!!!!!! HA HA HA !!! E bilo je extra, aj vidite pa se uvalite i za Lajkovac 7. da idemo zajedno!!!!! A Fica u South Parku u kimonu...davio sam se pola sata od smeha!!!!! Aj' pa banite u KST 28. ako ne radite nista posebno, da pravimo KEFAJUUUU!!!!! Quote
Youndivian Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 De ste bre MRZNJACI!!!!!! HA HA HA !!! E bilo je extra, aj vidite pa se uvalite i za Lajkovac 7. da idemo zajedno!!!!! A Fica u South Parku u kimonu...davio sam se pola sata od smeha!!!!! Aj' pa banite u KST 28. ako ne radite nista posebno, da pravimo KEFAJUUUU!!!!! Ih...Stringsi i Hatred...pa kako da ne bude extra Kvalifikacije su nam 28. Quote
Kali Agna Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 @immohatred - e, znas li kada ce da bude nastavljeno ono takmicenje autorskih bendova? Quote
Youndivian Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 @immohatred - e, znas li kada ce da bude nastavljeno ono takmicenje autorskih bendova? Pa koliko ja znam krajem augusta ili pocetkom septembra. Nemoj me drzati za rec Quote
Youndivian Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 U petak 29.07. Hatred svira na festivalu metal muzike u Lesnici kod Loznice Quote
Youndivian Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 U nedelju 31.07. Hatred u kvalifikaijama za Zajecarsku gitarijadu u basti skca. Svirka pocinje u 19h i ulaz je besplatan. Vise o tome na temi za svirku Quote
Гера Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 U petak 29.07. Hatred svira na festivalu metal muzike u Lesnici kod Loznice jel ovo nesto preko 202-ke ili nesto drugo? Quote
*Pera* Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 E DJOMLA VIDIMO SE NA KVALIFIKACIJAMA 31.07 u SKC-u!!!! pozz UNDERDEATH!!!!!! Quote
*nitro* Posted July 29, 2005 Author Report Posted July 29, 2005 Ljudi necju biti u bgd-u kad budu kvalifikacije ali ochekujem zemljotres sa epicentrom u SKCu i da se zidovi rushe i to sve dok budete izvodili "The Outcast" support! pozz aggressive silence Quote
Youndivian Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 jel ovo nesto preko 202-ke ili nesto drugo? Van 202-ke. Samostalna organizacija Quote
Youndivian Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 E DJOMLA VIDIMO SE NA KVALIFIKACIJAMA 31.07 u SKC-u!!!! pozz UNDERDEATH!!!!!! Koje pesme cete svirati? Quote
Youndivian Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 Ljudi necju biti u bgd-u kad budu kvalifikacije ali ochekujem zemljotres sa epicentrom u SKCu i da se zidovi rushe i to sve dok budete izvodili "The Outcast" support! pozz aggressive silence Tu pesmu su super primili na ovom festu gde smo sad svirali Quote
*nitro* Posted July 31, 2005 Author Report Posted July 31, 2005 nisam siguran kolko je sati sad u bgd-u ali ako se neko vratio sa svirke nek obavezno kaze kako je bilo i ko ide dalje !!! HatreD Quote
Recommended Posts