Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Jaymz Doofy Neegroothin said:
e, pa onda, srecno mladjane, pa se gledamo! icon_da.gif uzgred, sto se ne javite olgi ili saletu pa da malo putujemo po serbiji? icon_confused.gif

Javljaju se oni nama ali nismo mogli zbog snimanja i ispita. Idemo sad u sredu u Mionice kod Valjeva icon_mrgreen.gif

Posted
  One_step_beyonD said:
kakav picture,kakvi profili...nema sumnje,da ne zna da ste odavde,chovek bi pomilslio da su vas uzeli iz elite model luka sezona 2005/na shesta...

ne,ozbiljno,kul je slichica ( ne,ne ,nisam ja shlihtara)...

pozdrav!

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

hvala icon_mrgreen.gif

Posted (edited)

immohatred said:
kada sam preslusavao ovo podsetio sam se u nekim trenucima na fila iz pantere

lepo ja rekoh MLADJA SLAVUJ icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

e bojz, slika vam je vr'! THE FOUR SHMEKERMENA icon_mrgreen.gif ! Samo ti pogledi, mora da ste vec imali iskustva sa kamerom! ajde priznajte sad koliko se dugo bavite modelingom icon_mrgreen.gif ?

ne, sad ozbiljno, kul je slika, ali ako se vec ceni originalnost trebalo je da poshaljete ovu iz posete south parku! ona je josh kulja! e vala, ima da razvalite tu gitarijadu samo tako... icon_rockdevil.gif

pozdrav pivopije.gif

Edited by mortisha adams
Posted
  mortisha adams said:

ne, sad ozbiljno, kul je slika, ali ako se vec ceni originalnost trebalo je da poshaljete ovu iz posete south parku! ona je josh kulja!

Verovala ili ne razmisljali smo i u tom smeru icon_mrgreen.gif

pivopije.gif

Posted
  Kali Yuga said:
Ti to aludiras na The Four Horsemen, pardon The Four Sparkimen? icon_smile.gif

Btw slidza je stvarno ql pivopije.gif

Hvala pivopije.gif

BTW Sviramo definitivno u MionicI icon_mrgreen.gif kod Valjeva u cetvrtak 21.07. cisto da se zna icon_rockdevil.gif

Posted
  sharkey said:
Šta, bina je bila preko celih MIONICA? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Bas je bilo extra. Svirka je bila na trgu grada u okviru nekog festivala koji se odrzava tamo vec godinama i traje po par dana. Uostalom, uskoro cu okaciti slike icon_mrgreen.gif

Posted

De ste bre MRZNJACI!!!!!! HA HA HA !!!

E bilo je extra, aj vidite pa se uvalite i za Lajkovac 7. da idemo zajedno!!!!!

A Fica u South Parku u kimonu...davio sam se pola sata od smeha!!!!! icon_rockdevil.gif

Aj' pa banite u KST 28. ako ne radite nista posebno, da pravimo KEFAJUUUU!!!!!

pivopije.gif

Posted
  Stringer said:
De ste bre MRZNJACI!!!!!! HA HA HA !!!

E bilo je extra, aj vidite pa se uvalite i za Lajkovac 7. da idemo zajedno!!!!!

A Fica u South Parku u kimonu...davio sam se pola sata od smeha!!!!! icon_rockdevil.gif

Aj' pa banite u KST 28. ako ne radite nista posebno, da pravimo KEFAJUUUU!!!!!

pivopije.gif

Ih...Stringsi i Hatred...pa kako da ne bude extra icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Kvalifikacije su nam 28. icon_sad.gif

Posted
  Kali Yuga said:
@immohatred - e, znas li kada ce da bude nastavljeno ono takmicenje autorskih bendova? icon_confused.gif

Pa koliko ja znam krajem augusta ili pocetkom septembra. Nemoj me drzati za rec icon_mrgreen.gif

Posted

U nedelju 31.07. Hatred u kvalifikaijama za Zajecarsku gitarijadu u basti skca.

Svirka pocinje u 19h i ulaz je besplatan. icon_mrgreen.gif

Vise o tome na temi za svirku

Posted

Ljudi necju biti u bgd-u kad budu kvalifikacije ali ochekujem zemljotres sa epicentrom u SKCu i da se zidovi rushe i to sve dok budete izvodili "The Outcast" icon_rockdevil.gif

support!

pozz pivopije.gif

aggressive silence

Posted
  Maiden_Hell said:
Ljudi necju biti u bgd-u kad budu kvalifikacije ali ochekujem zemljotres sa epicentrom u SKCu i da se zidovi rushe i to sve dok budete izvodili "The Outcast" icon_rockdevil.gif

support!

pozz pivopije.gif

aggressive silence

pivopije.gifpivopije.gif

Tu pesmu su super primili na ovom festu gde smo sad svirali icon_mrgreen.gif

Posted

nisam siguran kolko je sati sad u bgd-u ali ako se neko vratio sa svirke nek obavezno kaze kako je bilo i ko ide dalje icon_da.gif !!! HatreD icon_rockdevil.gif