magua Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 ej dane, pobednici se znaju tek kada se zavrse sve cetvrtfinalne svirke............ a u kojoj vremenskoj zoni si ti, dodjavola??? Quote
Geozee Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Kasno pishem komentar za vas bend, ali nema veze. Prvi put sam vas chuo na kvalifikacijama za gitarijadu i bili ste do jaja. Ako ste tako dobri svaki put, vi ste jedan od najboljih bendova u SER. Quote
K-LI Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Kasno pishem komentar za vas bend, ali nema veze. Prvi put sam vas chuo na kvalifikacijama za gitarijadu i bili ste do jaja. Ako ste tako dobri svaki put, vi ste jedan od najboljih bendova u SER. Hvala brate, mada nas je kao i uvek drndalo ozvucenje, ali jebiga moc navike! Quote
*Pera* Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Hvala brate, mada nas je kao i uvek drndalo ozvucenje, ali jebiga moc navike! Quote
Шарки Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Aje bre palite u taj Zaječar da se napijete zaječarskog piva za mene!! Quote
K-LI Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Aje bre palite u taj Zaječar da se napijete zaječarskog piva za mene!! Moze na gitarijadu, ali mi ne spominji zajecarsko pivo. Ono je nesto najgore sto mi se desilo u zivotu, ali zato je VAJFERT MAJKA!!!!! Quote
Гера Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 od kad je mladja otputovao tema je zapostavljena, pa zamalo i da predje na stranu 2, pa ajde rek'o da je malo vratim gore... sta mi radite drugari? Quote
K-LI Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 od kad je mladja otputovao tema je zapostavljena, pa zamalo i da predje na stranu 2, pa ajde rek'o da je malo vratim gore... sta mi radite drugari? Kako si ti pazljiv! Pa ti znas da ja ovde navracam svake prestupne godine, a Mish relativno nikad, tako da si potpuno upravu, Djomla je jedini koji je redovani posetilac! Nego sta ima kod vas? Jel se svira? Quote
Гера Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 ne, vala... otisle gitare na more, pa ja i djiga sad blejimo po ceo dan... smor... jebaga! a vi kako te? Quote
*One Wish* Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 + ti je bass kod mene.. pa i nemash na chemu da svirash Quote
K-LI Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 ne, vala... otisle gitare na more, pa ja i djiga sad blejimo po ceo dan... smor... jebaga! a vi kako te? Pa nas trojica smo ovde, dok se Djomla ladi u banji, tako da mi uvezbavamo neke nove stvarcice dok se slavuj nevrati! Quote
Шарки Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Je l' treba zamena za Đumla Slavuja? Eo sve vaše stvari znam, osim ako niste nešto novo pravili? Quote
K-LI Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Je l' treba zamena za Đumla Slavuja? Eo sve vaše stvari znam, osim ako niste nešto novo pravili? Jebi ga matori, zakasnio si, vec smo imali dve probe, a sledeca je sa slavujom jer se vraca za dva dana! Ali hvala sto si se ponudio! Quote
Шарки Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 E moraću da vas posetim ako nije frka da čujem kako ste se spremili, ako može. Ako smem doć' samo mi frljnite PP kad i gde je probz i eto me! Quote
K-LI Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 E moraću da vas posetim ako nije frka da čujem kako ste se spremili, ako može. Ako smem doć' samo mi frljnite PP kad i gde je probz i eto me! No frks, cim se Mladen vrati,ali sledeci put sto dalje od bubnjeva jer ti brate nisi normalan. Aj ziv bio! Quote
Youndivian Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 od kad je mladja otputovao tema je zapostavljena, pa zamalo i da predje na stranu 2, pa ajde rek'o da je malo vratim gore... sta mi radite drugari? Evo stigoh... Sta oces tema se bas odrzala i bez mene? Quote
Youndivian Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 O pa znaci sarkey ce nam dodje na probu a? Quote
Шарки Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) O pa znači nego šta će! Samo mi frljnite PP o vremenu i mestu probe. E da, samo što mi je David zabranio da sedam za bubanj! Edited August 10, 2005 by sharkey Quote
K-LI Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 O pa znači nego šta će! Samo mi frljnite PP o vremenu i mestu probe. E da, samo što mi je David zabranio da sedam za bubanj! Samo probaj! Quote
Гера Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 nemoj da se zajebavas, dacha je prangijash! Quote
Гера Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 sta ste uradili za gitarijadu? mi smo ga izduvali... Quote
*nitro* Posted August 10, 2005 Author Report Posted August 10, 2005 pozz Hatredovci ! stvarno shta je bilo za gitarijadu!? aj recite, nestrpljiv sam Quote
K-LI Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 sta ste uradili za gitarijadu? mi smo ga izduvali... Sto kaze Gera, I MI SMO GA IZDUVALI POSTENO ali sviramo 17. u zajecaru sa Rattle Head-om! a IZ Bg-a su prosli Stringzi, Space eater i Gang Bangersi ili kako vec! Quote
Recommended Posts