Jump to content

Recommended Posts

Posted

Citiram recenicu iz danasnjeg Kurira: "Pobednik zajecarske gitarijade ce dobiti priliku da snimi album za -Siti rekords-"! wallbash.gif 

Mislim stvarno nemam reci, sad mi je i drago sto nismo prosli, neka se gone u pizdu lepu materinu i gitarijada i Pink i svi ostali koji su inicijatori celog ovog sranja! Da jedan metal, pank ili rok bend snimi album za Pink icon_uhoh.gif krajnje mi je nelogicno! Da ne gusim vise, zakljucak je: poserem im se na " najveci rok fesival u Srbiji", prelazim u narodnjake evotigana.gif (shala,naravno)!

Aj uzdravlje  pivopije.gif

Zbog ovog posta su mi se preko PP-a zalili neki ljudi sa 202-ke, tj. osetili su se prozvanim.Zelim reci da se izvinjavm i da se nista ne odnosi na njih, vec zna se na koga, mislim jasno je naglaseno, a evo opet cu naglasiti: nas cenjeni Pink! Hvala

Posted
Ma jebeš i jedne i druge! Nego da mi lepo napravimo svoju organizaciju, i oteramo i 202 i Pink i sve njih u kurac!

Pa koji ce jos radio da te vodi da sviras po srbiji a da nista ne platis... icon_rolleyes.gif

Posted
Ne znam... Počinje mi praxa o5 od ponedeljka, t.j. od sutra pa ne znam da li ću imati vremena... wallbash.gificon_sad.gif

Dobro matori, pozvan si, znas gde je tako da sam se snjadji! pivopije.gif

Posted (edited)

extra je bilo, pogotovo oni prateci vokali, ko li ih je pevao? icon_confused.giflaugh.gifpivopije.gif

super vam je bio onaj slayer! svaka cast! pivopije.gif

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
Posted
extra je bilo, pogotovo oni prateci vokali, ko li ih je pevao? icon_confused.giflaugh.gifpivopije.gif

super vam je bio onaj slayer! svaka cast! pivopije.gif

pivopije.gif

Pa kako da ne bude dobro kad bassisti uhvate mikrofone icon_smile.gificon_smile.gif