Stringer Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 STREBERUUUUUUU!!!!!! HA HA HA !!!!! Quote
K-LI Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 Potpuno se slazem sa tobom!!!!!! Ma salim se, Djomla je jedini kome trenutno fax ide od ruke, mislim od nas cetvorice! Tako da svaka cast Mladjo Quote
Гера Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 bravo, djomla! izgleda da cete samo ti i machak u drugu godinu... Quote
Youndivian Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Hvala Pa jos jedan i u drugoj sam @stringer - Matori pa kad cemo da se vidimo da nam pricate kako je bilo Quote
K-LI Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Sviramo u nedelju na hitu 202-ke u skc-u, pa se vidimo tamo! Quote
*nitro* Posted September 6, 2005 Author Report Posted September 6, 2005 Pozdrav Hatredovci! Shta cje biti u SKCu? Iskljuchivo slayer ili i metlica i autorske ? Vidimo se 11og! poz Quote
Youndivian Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Pozdrav Hatredovci! Shta cje biti u SKCu? Iskljuchivo slayer ili i metlica i autorske ? Vidimo se 11og! poz Sve po malo... Jesi konacno u beogradu a? Svirate li vi? Quote
*Pera* Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Sve po malo... Jesi konacno u beogradu a? Svirate li vi? Ne mogu da verujem da opet sviraju dva tribute-a Metallice????!!!!! Uvek se zajebu!!!!ma koga je briga dogovoricemo se sta ce ko da svira !!! Quote
Гера Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 pa nek hatred svira slayer... reseno! Quote
*nitro* Posted September 7, 2005 Author Report Posted September 7, 2005 Sve po malo... Jesi konacno u beogradu a? Svirate li vi? Do jaja, prijacje mi malo shutiranja nisam 100 god bio na svirci . Ma konachno stigoh...da da pocheli smo da radimo punom parom E mozda cjemo praviti nekakav studio,nabavili smo bubnjeve a izgleda da cjemo dobiti 2 gitarska i bas pojachalo pa ako ste zainteresovani da uchestvujete....dogovoricjemo se josh. Vidimo se u nedelju Quote
Youndivian Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 pa nek hatred svira slayer... reseno! Pa mozda dodamo tu i neki battery ili dyers eve Quote
Youndivian Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Do jaja, prijacje mi malo shutiranja nisam 100 god bio na svirci . Ma konachno stigoh...da da pocheli smo da radimo punom parom E mozda cjemo praviti nekakav studio,nabavili smo bubnjeve a izgleda da cjemo dobiti 2 gitarska i bas pojachalo pa ako ste zainteresovani da uchestvujete....dogovoricjemo se josh. Vidimo se u nedelju Naravno da smo zainteresovani. Ajde pa cemo se dogovoriti na svirci... Quote
K-LI Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 pa nek hatred svira slayer... reseno! Quote
*nitro* Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 haha David je vidim prezadovoljan gerinim postom Quote
Гера Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 jel to bilo "normalno da ce hatred da svira slayer", ili "koji ti je bre kurac da ti odredjujes sta cemo mi da sviramo"? Quote
Youndivian Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 jel to bilo "normalno da ce hatred da svira slayer", ili "koji ti je bre kurac da ti odredjujes sta cemo mi da sviramo"? Boga mi meni deluje po malo od oba... Quote
K-LI Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 jel to bilo "normalno da ce hatred da svira slayer", ili "koji ti je bre kurac da ti odredjujes sta cemo mi da sviramo"? Quote
Kali Agna Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Znam da smaram, ali me zanima hoce li biti od Slayer-a samo stvari sa Reign In Blood ili i nesto starije na pr? Rekao si da cete svirati vama najomiljenije, ali ja stvarno ne znam koji qrac sta vi volite. Izvini na psovci Quote
K-LI Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Znam da smaram, ali me zanima hoce li biti od Slayer-a samo stvari sa Reign In Blood ili i nesto starije na pr? Rekao si da cete svirati vama najomiljenije, ali ja stvarno ne znam koji qrac sta vi volite. Izvini na psovci Sviracemo 2 stvari sa Reign In Blood, tako da mislim da mozes predpostaviti o kojim se pesmama radi! I sram te bilo, zensko a psuje!! Quote
Youndivian Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Sviracemo 2 stvari sa Reign In Blood, tako da mislim da mozes predpostaviti o kojim se pesmama radi! I sram te bilo, zensko a psuje!! Quote
Kali Agna Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Sviracemo 2 stvari sa Reign In Blood, tako da mislim da mozes predpostaviti o kojim se pesmama radi! Naravno... Andjelko smrti i Kishuca krv I sram te bilo, zensko a psuje!! Eeeee... sta da se radi kad imate opasne fanove Quote
K-LI Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Naravno... Andjelko smrti i Kishuca krv Tacno tako... eto vidis iz prvog pokusaja si pogodila I nadam se da ti se svidja nas izbor Quote
Kali Agna Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 I nadam se da ti se svidja nas izbor Naravno... nemojte samo da izbije krvoprolice Quote
Recommended Posts