GROM Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Lepo ste cepali ono sto sam odslusao (prve dve). Mladjo, skidam kapu za pevanje!! Quote
Youndivian Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Lepo ste cepali ono sto sam odslusao (prve dve). Mladjo, skidam kapu za pevanje!! Quote
Гера Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Lepo ste cepali ono sto sam odslusao (prve dve). Mladjo, skidam kapu za pevanje!! STOLE KRALJU! Quote
Youndivian Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 shkola . neki drugi put (ako bude za vikend or sth) Sledeci cetvrtak? Quote
Youndivian Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Mlađa bi Đeksooona... Aj siiiiii... ...ovaj skroz levo ili skroz desno Quote
Kali Agna Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Sta se dogadja sa Hatred-om? Jel i vi svirate 12. 10. u polufinalu DM? Quote
K-LI Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Sta se dogadja sa Hatred-om? Jel i vi svirate 12. 10. u polufinalu DM? Pojma nemam, niko nam nista nije javio, mozda im nismo u planu! Quote
Гера Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 pa zar vi niste prosli to polufinale? Quote
K-LI Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 A da, to je ta svirka za koju su nam pricali da ce biti sredinom oktobra, tako da bi trebalo da sviramo! U svakom slucaju znace se kad izadje tema! Quote
Kali Agna Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 E ljudovi, konacno sam skinula sve tri pesme sa vaseg sajta i stvarno zvuce do jaja... Za Picture On The Wall sam vec davno rekla da je remek delo, a u poslednje vreme mi se mnogo svidja ova Outcast Quote
*nitro* Posted September 29, 2005 Author Report Posted September 29, 2005 jel pogledao Milicj za onaj prostor? mladene? davide? Quote
Гера Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 e, rekla mi je olga da ce mozda da vam dodele kao i nama da snimite demo kod njih, ali to jos nista nije sigurno! Quote
Youndivian Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 e, rekla mi je olga da ce mozda da vam dodele kao i nama da snimite demo kod njih, ali to jos nista nije sigurno! Javili su nam za to u ponedeljak. Sledece nedelje snimamo... Quote
Youndivian Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 pa zar vi niste prosli to polufinale? Prosli smo polufinale a vi ste se valjda naknadno prijavili sa jos nekim bendovima pa prave jos jedno polufinale sad. Nedelju dana posle toga bi trebalo da bude prvo od tri finala. Tako bar meni rece olga Quote
Youndivian Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 E ljudovi, konacno sam skinula sve tri pesme sa vaseg sajta i stvarno zvuce do jaja... Za Picture On The Wall sam vec davno rekla da je remek delo, a u poslednje vreme mi se mnogo svidja ova Outcast O hvala... Outcast je i nas favorit u poslednje vreme Verovatno ce ti se svideti onda i ova najnovija Quote
Youndivian Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 jel pogledao Milicj za onaj prostor? mladene? davide? Znacemo u nedelju najverovatnije. Pisi mi na pp da se dogovorimo za nedelju u surcinu Quote
GROM Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Mladjo, imas od mene jednu od tih gitara, biraj koju...cim dobijem na loto-u! Quote
Филип Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Evo konacno i ja da se registrujem........ hadisaeibonehkohal a.k.a. Filip Quote
Youndivian Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Evo konacno i ja da se registrujem........ hadisaeibonehkohal a.k.a. Filip Brate mili sta ti to znaci humuhumuapuakaj.... Quote
Recommended Posts