Youndivian Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Mislis na Hatred majIce? Mogli biste da naterate i ove iz Underdeath-a da urade nesto slicno Cim bude nesto ozbiljnije javicu vam svima na ovoj temi a za sada mogu da vam dam logo (crno na belo) na disku, pa da sa belom majcom odete u copy centar da vam to urade. ispadne oko 100 din za dve majce. Neki su to vec radili i nose to na nasim svirkama. BTW Johnson iz broken stringsa je nosio hatred majcu na gitarijadi pa ko je gledao video je kako to otprilike izgleda. Quote
nephthys Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 kad stize da uradish ove piercinge keve ti ------------> http://www.bmezine.com/pierce/04-eyebrow/A...bmepb150146.jpg Quote
Youndivian Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 kad stize da uradish ove piercinge keve ti ------------> http://www.bmezine.com/pierce/04-eyebrow/A...bmepb150146.jpg Jel to neka montaza ili sam ja upravo naisao na svog blizanca iz beloga sveta Spooky Quote
nephthys Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 bitje da je blizanac....samo pitanje je koji je od vas -evil one- Quote
Гера Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 xa xa xa! mladjo, ovaj izbuseni isti ti! e, rece mi onaj lik iz stormagedona da zna mesto gde rade jeftinu sito stampu, a moze i na crne majice! pa ako hoces, kad se i mi odlucimo da radimo majice, da radimo zajedno, mozda dodje manje para na vise primeraka... mada, ne radimo isto, osim ako majica ne bi bila HATRED & UNDERDEATH FAN! tako nesto bi kali yugi dobro doslo! Quote
Kali Agna Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Lepo razmisljanje, Gero Mada, meni je ipak Underdeath majica na prvom mestu dok bi se recimo Mortisha pre obradovala Hatred majici! Quote
Youndivian Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 xa xa xa! mladjo, ovaj izbuseni isti ti! e, rece mi onaj lik iz stormagedona da zna mesto gde rade jeftinu sito stampu, a moze i na crne majice! pa ako hoces, kad se i mi odlucimo da radimo majice, da radimo zajedno, mozda dodje manje para na vise primeraka... mada, ne radimo isto, osim ako majica ne bi bila HATRED & UNDERDEATH FAN! tako nesto bi kali yugi dobro doslo! Pa ajde da vidimo za to tacno. To bi lepo bilo da moze na crno a da je jeftino kao na belom Mi bi pravili samo hatred logo i to je to verovatno Quote
mortisha adams Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) Ajvar definitivno jos ako je ljut Pa mislim... Shta reci, osim da je moj ajvar najbolji u kraju, nije da se hvalim , ali to je fakat ! A ono kao, tajni sastojci mu daju neodoljivu aromu... Edited October 19, 2005 by mortisha adams Quote
Mickey_Pierce Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 e, diki, mogu li ja da dobijem one kornisone? Quote
One_step_beyonD Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 pazi kad ne mozhesh! shta ti mislish,da mozhesh preko reda da dodjesh do kornishona i turshije? da li sam ja chekala za dzabe da jesen dodje?a ne,znak da je doshlo vreme turshijanja i pravljenja hajvara je kad prvi zhuti list dotakne asfalt...i tako ja pokushavam sve vreme da dodjem do tegle slatkog...go niki go! pozdrav za sve navijache i navijachice hejtrida! Quote
Kali Agna Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 (edited) pozdrav za sve navijache i navijachice hejtrida! Hvala, Maro! Pozdrav i tebi! Edited October 20, 2005 by Kali Yuga Quote
Џрк Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 BTW Johnson iz broken stringsa je nosio hatred majcu na gitarijadi pa ko je gledao video je kako to otprilike izgleda. sta sad,imate engleza u ekipi ...ili se svi prave englezi Quote
mortisha adams Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 pazi kad ne mozhesh! shta ti mislish,da mozhesh preko reda da dodjesh do kornishona i turshije? da li sam ja chekala za dzabe da jesen dodje?a ne,znak da je doshlo vreme turshijanja i pravljenja hajvara je kad prvi zhuti list dotakne asfalt...i tako ja pokushavam sve vreme da dodjem do tegle slatkog...go niki go! pozdrav za sve navijache i navijachice hejtrida! za sve informacije posetite štand "Mortisha i male kućne čarolije" na sajmu zimnice i ručnih radova ili pišite na adresu [email protected] nego, jeli hatred sada definitivno slayer tribute? Quote
Kali Agna Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 nego, jeli hatred sada definitivno slayer tribute? Pa kad se poliju tim tvojim ajvarom definitivno ce biti u Reign In Blood fazonu! Quote
nephthys Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 ode vam tema na dno....ccc.... btw ja ne nameravam da prezimim bez hatred majice tako da hurry up plz Quote
Angelystor Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Pozdrav iz Krushevca..sto se mene tiche..bend vecheri ste bili...Fina shutkica bila Thrash on! Quote
Kali Agna Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 btw ja ne nameravam da prezimim bez hatred majice tako da hurry up plz Bolje onda istrikaj Hatred dzemper, ne pomaze majica na minus 20 Quote
Гера Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 e, momci, ovo vam nisam rekao, tj rekao sam milicu kad smo se vracali, ali najdraze su mi svirke sa vama! kakva ekipa: MAGMA, HATRED, UNDERDEATH i zezanje do kraja! Djigo?! Quote
Mickey_Pierce Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 za sve informacije posetite štand "Mortisha i male kućne čarolije" na sajmu zimnice i ručnih radova ili pišite na adresu [email protected] e,posto nisam mogla da nadjem stand, jbg, moram ti ovako cestitati rodjendan pa, ljudino , kako je sa 18? jaoj, sad idu zelje, ne znam sta bih ti pre pozelela...hm, hm, ajd ovako, posto si bila dobra u studiju nadam se da ces otici na turneju sa messiah ...ostalo cu kada te budem videla ALI NEMOJ DA ZABORAVIS NA TBTS pozdrav od basiste Quote
Youndivian Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 nego, jeli hatred sada definitivno slayer tribute? Hatred je autorski bend a tu i tamo svira slayer i metallicu ( ) Quote
Youndivian Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 ode vam tema na dno....ccc.... btw ja ne nameravam da prezimim bez hatred majice tako da hurry up plz Pa moramo da sacekamo kraj ove godine da se zavrsi ovogodisnja demo turnejica pa cemo da pravimo majce na tu temu Ako ti se zuri navataj me na prvoj sledecoj svirci u beogradu pa cemo da se dogovorimo Quote
Recommended Posts