Jump to content

Recommended Posts

Posted
e, momci, ovo vam nisam rekao, tj rekao sam milicu kad smo se vracali, ali najdraze su mi svirke sa vama! pivopije.gif

kakva ekipa: MAGMA, HATRED, UNDERDEATH i zezanje do kraja! icon_smile.gif

Djigo?! icon_smile.gif

Definitivno M.U.H. svirke icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ali i stringsi su slag na tortu icon_mrgreen.gif

pivopije.gif

Djigo!!!!

Krshtenje mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif

Posted (edited)

Hatred je autorski bend a tu i tamo svira slayer i metallicu   icon_mrgreen.gif  ( mhihi.gif )

pivopije.gif

nisam baš bila jasna u tom postu ph34r.gif ali samo me je zanimalo da li ste batalili metallicu, thats all...

pivopije.gif

@VINCENT: hvala, hvala icon_wink.gif

Edited by mortisha adams
Posted (edited)

dupe ti posolim! xa! user posted image

EDIT: ovo nije tema za zelje, cestitke i pozdrave! to mozete na METALLICA - THE FINAL CHAPTER, tamo i ovako i onako pise ko sta hoce! icon_da.gificon_smile.gif

Djigoooo?! mhihi.gif

PS: nego, sta kaze Mish, kako mu je u DUFF-u? icon_confused.gificon_smile.gif

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
Posted
Messiah ??? Koji su sad pa ti ??? icon_confused.gif

SRECAN RODJENDAN M O T R I S H I A D A M S

biggreens.gif

E pa srecan rodjendan Mortisha (sa malim zakasnjenjem) pivopije.gif

@Kali - icon_da.gificon_da.gif Malopre sam saznao icon_mrgreen.gif

Znaci... Hatred svira u finalu autorskog demomastersa3 (opet icon_mrgreen.gif ) u subotu 5.11. u skc-u

Publika glasa pa bih vas pozvao sve da glasate ne bi li opet usli u superfinale i izasli na jos jednoj kompilaciji autorskih bendova 202ke pivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted

a kad vec glasate za HATRED, mogli bi i koji glas da upisete za UNDERDEATH, cisto da i mi prodjemo! hvala!

PS: izvini mladjo sto koristim vasu temu za propagiranje svog benda! reklamiracu vas na nasoj temi! mhihi.gif

PPS: kako je miletu u DUFF-u? icon_confused.gif

Posted
Publika glasa pa bih vas pozvao sve da glasate ne bi li opet usli u superfinale i izasli na jos jednoj kompilaciji autorskih bendova 202ke pivopije.gificon_rockdevil.gif

E pa Mladjo, ako stvarno ispadnes covek od reci i doneses mi demo, nece biti hamletovske dileme oko glasova icon_wink.gif

Posted

Znaci... Hatred svira u finalu autorskog demomastersa3 (opet icon_mrgreen.gif ) u subotu 5.11. u skc-u

stize A.S. da podrzi pivopije.gif

ps: i JOSH 1 demo donesi! donecu ti prazan disk poshto vidim da te mnogi iscrpeshe sa tim demoooom icon_smile.gif

Posted

@kali,sharkey&dane - pivopije.gificon_rockdevil.gif Mi bi trebalo da ga dobijemo u sredu ako sve bude po planu. Nadam se da cemo da zavrsimo ovu novu pesmu pa da cemo i nju da sviramo a i taman da vidite neke sitne inovacije u nekim od starih pesama

pivopije.gif

Posted

E pa srecan rodjendan Mortisha (sa malim zakasnjenjem) 

hvala, hvala icon_wink.gif (takođe sa malim zakašnjenjem pivopije.gif )

@kali,sharkey&dane -  pivopije.gif  icon_rockdevil.gif Mi bi trebalo da ga dobijemo u sredu ako sve bude po planu. Nadam se da cemo da zavrsimo ovu novu pesmu pa da cemo i nju da sviramo a i taman da vidite neke sitne inovacije u nekim od starih pesama

pivopije.gif

more znaš šta mladene, ne dobijem li ja taj demo ceo grad će saznati da pevaš k'o slavuj! icon_razz.gificon_wink.gif

pivopije.gif

Posted
more znaš šta mladene, ne dobijem li ja taj demo ceo grad će saznati da pevaš k'o slavuj! icon_razz.gificon_wink.gif

pivopije.gif

Evo ubedila si me... icon_mrgreen.gif

Znaci na svirku se nosi 6 diskova (naravno ako ga mi dobijemo do svirke) icon_smile.gif