Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

svrika je otkazana zato sto skc od malog kluba pravi fensi klub! rusi se bina i prave se separei! dole vise nece biti svirki, a 202-ka ima jos dva zakazana termina gore, i to 13. i 20., ako se ne varam, i to je to od svirki u skc-u za vjek vjekova, kako sam ja razumeo (naravno sto se tice 202-ke)! wallbash.gif

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
Posted
svrika je otkazana zato sto skc od malog kluba pravi fensi klub! rusi se bina i prave se separei! dole vise nece biti svirki, a 202-ka ima jos dva zakazana termina gore, i to 13. i 20., ako se ne varam, i to je to od svirki u skc-u za vjek vjekova, kako sam ja razumeo (naravno sto se tice 202-ke)! wallbash.gif

To je odavno bilo planirano. Onaj lik sto drzi tu donju salu mi je rekao da ce to biti tako jos pre dva meseca. Sta se desava sa domom omladine? Tamo se sada promenila garnitura pa opet rade neke punk-metal svirke koliko sam video

I bolje sto je pomerena svirka. Madball je isto vece

Posted
ma, bice svirki možda, u planu je demo masters 4, samo biće velikih problema oko termina; receno nam je da zaboravimo na vikend dane

E sad mi je lakse, cak mi vise odgovaraju radni dani otkad sam na faxu! icon_smile.gif

A na kraju ispade dobro sto je otkazana svirka, ovako cu moci ljudski da glasam i za Hatred i za Underdeath da prodju u superfinale mhihi.gif

Posted

cuo sam od ljudi koji su slusali demo na radiju, da ste ga odradili profi, tj. da je mladja uradio extra finalnu produkciju, i cuo sam pohvale na racun pevanja! iskreno, jedva cekam da cujem taj demo! pivopije.gif

Posted (edited)

E sad mi je lakse, cak mi vise odgovaraju radni dani otkad sam na faxu!  icon_smile.gif

A na kraju ispade dobro sto je otkazana svirka, ovako cu moci ljudski da glasam i za Hatred i za Underdeath da prodju u superfinale  mhihi.gif

icon_wink.gif

@ gera- ia jedva cekam da vidim kako ce zvucati na kompu i diskmenu. Tamo je zvucalo extra a na radiju nisam slusao posto sam zurio u bioskop i nisam ostao do kraja intervijua

Edited by immohatred