*Pera* Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 (edited) ma hm......9 bre aj redom sad Edited October 30, 2005 by *Pera* Quote
Kali Agna Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Hm, sumnjam da covek ima toliko praznih diskova... Zna se bre, dame imaju prednost Quote
*Pera* Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Hm, sumnjam da covek ima toliko praznih diskova... Zna se bre, dame imaju prednost a bre te dame....... Quote
K-LI Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 E pa svi cete morati da sacekate na taj demo, jer je otkazana svirka za subotu, a odrzace se u nedelju 13.11, tako da sorry Quote
Kali Agna Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Zasto je otkazana svirka? bolje da ne znas! Quote
K-LI Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Zasto je otkazana svirka? Razlozi su nepoznati! Quote
Гера Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 (edited) svrika je otkazana zato sto skc od malog kluba pravi fensi klub! rusi se bina i prave se separei! dole vise nece biti svirki, a 202-ka ima jos dva zakazana termina gore, i to 13. i 20., ako se ne varam, i to je to od svirki u skc-u za vjek vjekova, kako sam ja razumeo (naravno sto se tice 202-ke)! Edited November 3, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Radivoj Petrovic Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 (edited) ma, bice svirki možda, u planu je demo masters 4, samo biće velikih problema oko termina; receno nam je da zaboravimo na vikend dane Edited November 3, 2005 by Radivoj Petrovic Quote
Youndivian Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 svrika je otkazana zato sto skc od malog kluba pravi fensi klub! rusi se bina i prave se separei! dole vise nece biti svirki, a 202-ka ima jos dva zakazana termina gore, i to 13. i 20., ako se ne varam, i to je to od svirki u skc-u za vjek vjekova, kako sam ja razumeo (naravno sto se tice 202-ke)! To je odavno bilo planirano. Onaj lik sto drzi tu donju salu mi je rekao da ce to biti tako jos pre dva meseca. Sta se desava sa domom omladine? Tamo se sada promenila garnitura pa opet rade neke punk-metal svirke koliko sam video I bolje sto je pomerena svirka. Madball je isto vece Quote
Гера Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 meni je olga pricala da taj lik nece da orgainzuje svirke u domu omladine zato sto su metalci narkomani, i da ce da organizuje samo velike koncerte Quote
Kali Agna Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 ma, bice svirki možda, u planu je demo masters 4, samo biće velikih problema oko termina; receno nam je da zaboravimo na vikend dane E sad mi je lakse, cak mi vise odgovaraju radni dani otkad sam na faxu! A na kraju ispade dobro sto je otkazana svirka, ovako cu moci ljudski da glasam i za Hatred i za Underdeath da prodju u superfinale Quote
K-LI Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Demo je gotov, ovih dana treba da ga uzmemo! Quote
RNA Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ајде, кад га узмете, хоћу ја један примерак. Quote
Гера Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 cuo sam od ljudi koji su slusali demo na radiju, da ste ga odradili profi, tj. da je mladja uradio extra finalnu produkciju, i cuo sam pohvale na racun pevanja! iskreno, jedva cekam da cujem taj demo! Quote
Youndivian Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ispalo je super. Dobicu to do ponedeljka verovatno pa cu da vam donesem kopije na svirku 13-og @rna-jeste vi sledeci? Quote
Youndivian Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 (edited) E sad mi je lakse, cak mi vise odgovaraju radni dani otkad sam na faxu! A na kraju ispade dobro sto je otkazana svirka, ovako cu moci ljudski da glasam i za Hatred i za Underdeath da prodju u superfinale @ gera- ia jedva cekam da vidim kako ce zvucati na kompu i diskmenu. Tamo je zvucalo extra a na radiju nisam slusao posto sam zurio u bioskop i nisam ostao do kraja intervijua Edited November 5, 2005 by immohatred Quote
*nitro* Posted November 5, 2005 Author Report Posted November 5, 2005 ljudi ajd da se iscimamo za onaj prostor da nadjemo! qpio sam danas novo xtra pojachalo od 60W...perverzija Quote
Kali Agna Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ispalo je super. Dobicu to do ponedeljka verovatno pa cu da vam donesem kopije na svirku 13-og Nego druze, jel treba prazan disk da ti donesem? Quote
Youndivian Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Nego druze, jel treba prazan disk da ti donesem? Ma ne treba Samo ti zarazi okolo i ja sam prezadovoljan Quote
Recommended Posts