Youndivian Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ljudi ajd da se iscimamo za onaj prostor da nadjemo! qpio sam danas novo xtra pojachalo od 60W...perverzija U 21h veceras u bridz pub-u znaci Quote
RNA Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ispalo je super. Dobicu to do ponedeljka verovatno pa cu da vam donesem kopije na svirku 13-og @rna-jeste vi sledeci? Нисмо, Приручник Јанга Тровача је следеће недеље, а ми чим се нађе први наредни слободан термин. Quote
*Pera* Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Moram reci da sam odusevljen kako vam zvuci demo iz studia!!! ali imam jednu zamerku.... Gates je skroz sjeban......isto ko i nama Voice!!! pesme su vam ispale kao nama....1.Do jaja 2.onako Vama je Picture extra i Gates se nista ne razume sem vokala.... A brate verujem da i Mladja misli isto??? Quote
Kali Agna Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Gates je skroz sjeban......isto ko i nama Voice!!! pesme su vam ispale kao nama....1.Do jaja 2.onako Meni bas bolje zvuci Voice Of Silence! E bitno da je Picture ispala dobro, za Gates mi i nije toliko vazno... uostalom, poslusacu... Quote
Youndivian Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Moram reci da sam odusevljen kako vam zvuci demo iz studia!!! ali imam jednu zamerku.... Gates je skroz sjeban......isto ko i nama Voice!!! pesme su vam ispale kao nama....1.Do jaja 2.onako Vama je Picture extra i Gates se nista ne razume sem vokala.... A brate verujem da i Mladja misli isto??? Isti zvuk je za obe pesme. Tamo je extra zvucao gates na onim velikim zvucnicima a videcemo na liniji Quote
Youndivian Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Nedelja, 13.11.2005. Hatred svira na drugoj finalnoj večeri Demo masters turnira u skc-u Aj da napravimo haos tamo Quote
Шарки Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 @Kali Yuga 'sam li ja dobio taj disk ili ne? Ako nisam, Mlađo, por favor, donesi mi u nedelju, ok? Quote
Pufnica Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Nedelja, 13.11.2005. Hatred svira na drugoj finalnoj večeri Demo masters turnira u skc-u Ako nije otkazano zbog sjebanog SKC-a, dolazim da podrzim!!! P.S. Sto zapostavljate Curbs Of Sanity? To vam je, po mom misljenju, najbolja pesma. Svirajte to jednom....udovoljite fanu... Quote
Youndivian Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ako nije otkazano zbog sjebanog SKC-a, dolazim da podrzim!!! P.S. Sto zapostavljate Curbs Of Sanity? To vam je, po mom misljenju, najbolja pesma. Svirajte to jednom....udovoljite fanu... Treba preraditi tu pesmu. Matoro je to Quote
Kali Agna Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 @Kali Yuga 'sam li ja dobio taj disk ili ne? Ako nisam, Mlađo, por favor, donesi mi u nedelju, ok? Nisi dobio, jer ga nisam ni ja jos dobila! Btw sharkey, cujem da si dao uslov... cestitam A Hatred-u cu da cestitam pobedu posle svirke Quote
Шарки Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Jes', jes', ja dao uslov. Vidimo se u nedelju! Quote
Youndivian Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Ne znam da li cu imati toliko para za 10 diskova u nedelju posto radimo studio sad i malo smo u skripcu al cu imati za 5 sigurno Vidimo se tamo Quote
Youndivian Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Nisi dobio, jer ga nisam ni ja jos dobila! Btw sharkey, cujem da si dao uslov... cestitam A Hatred-u cu da cestitam pobedu posle svirke Aj prvo da prodjemo pa cemo da slavimo ako prodjemo Quote
Pufnica Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Treba preraditi tu pesmu. Matoro je to Netacno. Quote
mortisha adams Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) well, well, well... pa dečaci vidimo se večeras! eto, dođe i taj dan, aj pa naspavajte se, jedite na vreme, popijte po neko jaje pa da bude veselo! srećno I SVIRAJTE BRE OPEN WIDE THE GATES!!!!!!!!!!!! pozdrav Edited November 13, 2005 by mortisha adams Quote
Youndivian Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 I SVIRAJTE BRE OPEN WIDE THE GATES!!!!!!!!!!!! pozdrav vidimo se veceras Quote
Шарки Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Mladene pij ta jajca da bi pevao kao slavuj, ne jebavaj se po Yum-u. Quote
Youndivian Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 E baš vam lepo zvuči ovaj demo. Hvala. Bice jos bolje sledeci put Quote
*nitro* Posted November 14, 2005 Author Report Posted November 14, 2005 da produkcija je odlichna jeste proshli u finale? Quote
K-LI Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 da produkcija je odlichna jeste proshli u finale? DA! Quote
Youndivian Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Hvala svima koji su bili tamo da nas podrze Vidimo se u sestici Quote
Shores Of Antartica Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Hvala svima koji su bili tamo da nas podrze Vidimo se u sestici Zivi bili pa videli Vidimo se Quote
Recommended Posts