Kali Agna Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 E demo je do jaja, posebno mi se svidja kako zvuci Open Wide The Gates! Cestitam jos jednom na pobedi i drago mi je sto sam konacno upoznala Mladju! Quote
Youndivian Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 E demo je do jaja, posebno mi se svidja kako zvuci Open Wide The Gates! Cestitam jos jednom na pobedi i drago mi je sto sam konacno upoznala Mladju! E i meni je drago da sm tebe upoznao A vidjao sam te i ranije al nisam znao da si to ti Quote
ResurrectioN Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Sta ce devojka da ti kaze? tc tc tc Quote
Youndivian Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Sta ce devojka da ti kaze? tc tc tc Evo ga ovaj sto me uhodi vecito Bila je moja devojka pored mene celo vece Quote
mortisha adams Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 E, demo vam je odličan, open wide the gates posebno ! Nisam očekivala tako dobru produkciju! Bilo je lepo od vas što ste je odsvirali u skc-u pošto ste je štekali pola godine ccc... Čestitam na pobedi Hvala Mladenu za cedej Quote
*nitro* Posted November 16, 2005 Author Report Posted November 16, 2005 shto ne poshaljete demo METAL HAMMERu mozda vas izaberu za demo meseca i izadjete u zutoj shtampi...postanete popularni ... a ozbiljno mogli biste to da uradite Quote
Youndivian Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Gde? Ja je nisam video? levo od tebe kad smo pricali @resurrectionPP - Nikice droljo Quote
Youndivian Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 shto ne poshaljete demo METAL HAMMERu mozda vas izaberu za demo meseca i izadjete u zutoj shtampi...postanete popularni ... a ozbiljno mogli biste to da uradite E aj mi ponesi taj novi metal hamer da se raspitam. Sto da ne? Quote
K-LI Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 (edited) shto ne poshaljete demo METAL HAMMERu mozda vas izaberu za demo meseca i izadjete u zutoj shtampi...postanete popularni ... a ozbiljno mogli biste to da uradite Sacekace se da se snime jos 2 pesme pa ce da saljemo! Edited November 18, 2005 by Chuck_Billy Quote
nephthys Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Sacekace se da se snime jos 2 pesme pa ce da saljemo! hm....znachi josh jedno 2 godine Quote
Pufnica Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Nikice droljo Uuuuuuuuuuuuu..... Mladen rek'o ruznu rech!!! P.S. Hvala za CD. (Kao i uvek, imam neke primedbe npr. mislim da bi bilo bolje da si cisto pevao refren "Picture on the Wall" nego sto si ga onako hrapavo-dernjavo-tresherski otpevao! Cisto da znas....) Quote
K-LI Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 hm....znachi josh jedno 2 godine Nemoj da baksuziras, mi se, sto je najgore, nadamo da ce to biti u vrlo kratkom vremenskom periodu! Quote
K-LI Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 P.S. Hvala za CD. (Kao i uvek, imam neke primedbe npr. mislim da bi bilo bolje da si cisto pevao refren "Picture on the Wall" nego sto si ga onako hrapavo-dernjavo-tresherski otpevao! Cisto da znas....) Ne, to cisto pevanje, ako se ja nesto pitam, se vise kod nas nece pojavljivati!!!! P.S. Jedino ako bas bude moralo! Quote
ResurrectioN Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 @resurrectionPP - Nikice droljo A sad ti vise nisam dobar. Smrc Quote
Pufnica Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Ne, to cisto pevanje, ako se ja nesto pitam, se vise kod nas nece pojavljivati!!!! Skresaces slavuju krila? Sram te bilo..... Quote
nephthys Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Nemoj da baksuziras, mi se, sto je najgore, nadamo da ce to biti u vrlo kratkom vremenskom periodu! hm...znachi za 2 meseca da ochekujemo neshto? pa bio bi i red da snimite koju novu pesmicu uskoro, mislite malo i na nas vashe odane fanove gladne novog materijala Quote
Youndivian Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 A sad ti vise nisam dobar. Smrc ne Quote
Youndivian Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 hm...znachi za 2 meseca da ochekujemo neshto? pa bio bi i red da snimite koju novu pesmicu uskoro, mislite malo i na nas vashe odane fanove gladne novog materijala Cim zavrsimo ovaj studio na kome radimo sad bacamo se na posao da privedemo ovaj prvi album kraju Quote
nephthys Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Cim zavrsimo ovaj studio na kome radimo sad bacamo se na posao da privedemo ovaj prvi album kraju a koliko se to pesmica ochekuje za prvi album, do sada imate 5 koliko se secam? ajd josh 4-5 dodajte, ipak hatreda nikad dosta Quote
Youndivian Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 a koliko se to pesmica ochekuje za prvi album, do sada imate 5 koliko se secam? ajd josh 4-5 dodajte, ipak hatreda nikad dosta Pa ja mislim da ce i biti tako 8-9 pesama. Mogu sve da budu gotove za mesec dana a mogu i za pola godine. Zavisi od okolnosti Quote
Шарки Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 A nikako da se setite da malo apdejtujete sajt? Quote
nephthys Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 hm....a od kakvih okolnosti... kao npr. inspiracija zna se da vi to izvozite, jedino ako ste lazy bitches from hell Quote
Recommended Posts