Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

E da stvarno kada ce vise neka svirka?Mladene daj mu ga malo po brzini inace  violent.gif  icon_wink.gif

Slusaj ti mala... tenk.giftenk.giftenk.giftenk.gif

icon_mrgreen.gif

Edited by immohatred
Posted
Davno, davno, nas dvojica, Pera Underdeath i Boba Sacrifice u nekom raspadnutom Metallica tribiute-u... Ajd sa srećom i što pre da rešite to problemaatično mesto basiste! pivopije.gif

Hvala...znace se vec sledece nedelje tacno pivopije.gif

Pozdravi Flush ekipu icon_mrgreen.gif

Posted
Ocemo svirkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Dajte, bre, ne secam se kad sam zadnji put slemovala. icon_cry.gif

Aj, potrudite se uskoro da nadjete nekog lepog basistu, da vam ne kvari prosek! icon_mrgreen.gif

Poz od Borca crew-a! pivopije.gif

Bice u februaru ali ne znam da li ce biti u BGu

Poz za Borcha crew icon_rockdevil.gificon_mrgreen.gif

Posted (edited)

Odoste vi na drugu stranu pa reko da vas vratim icon_cool.gif. Super za svirku biggreens.gif. Potrudite se da izvezbate onu pesmu da ne otkrivam sad (zna Mladen) bas bih volela da je cujem icon_da.gif

pivopije.gif

Edited by Lutiena
Posted

Potrudite se da izvezbate onu pesmu da ne otkrivam sad (zna Mladen) bas bih volela da je cujem  icon_da.gif 

pivopije.gif

E pa voleo bih i ja da znam o kojoj se pesmi radi!!!!!!!!!!!!!!!! ph34r.gifph34r.gifph34r.gifph34r.gifph34r.gif

Posted

E pa voleo bih i ja da znam o kojoj se pesmi radi!!!!!!!!!!!!!!!! ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif  ph34r.gif

Pa pitaj Mladena zna on na sta mislim icon_biggrin.gif Mada nema veze vec mi je rekao da nece biti nista od toga barem ne za ovu svirku icon_sad.gif

Posted
i tako hatredovci sh'a ima? jeste smislili neshto posle Unreala biggrin.gif?

pivopije.gif

Ima jos jedna cela pesma koja ceka text samo. Mid tempo icon_mrgreen.gif

Bice i text uskro. Posle nje nam ostaje jos jedna pesma i album je gotov pivopije.gif

Posted

U skc ce biti uskoro svirka gde cemo svirati revijalno ili se takmiciti kao slayer tribute...ili cak i jedno i drugo, bitno je da ce biti i nasih stvari i slayera icon_rockdevil.gif

Verovatno krajem sledece nedelje

pivopije.gif

Posted
E pa voleo bih i ja da znam o kojoj se pesmi radi!!!!!!!!!!!!!!!! ph34r.gifph34r.gifph34r.gifph34r.gifph34r.gif

Damage ili Bloodline. Mozda i obe s obzirom kako smo krenuli u ovom nasem studiju orangelistening.gif

Na nekoj od sledecih svirki

Posted

Damage ili Bloodline. Mozda i obe s obzirom kako smo krenuli u ovom nasem studiju  orangelistening.gif

Na nekoj od sledecih svirki

Bloodline obavezno icon_da.gif I to na ovoj sada svirci (pleeease wub.gif)

P.S. vidi samo kako sam crven icon_redface.gif to bi trebalo da ti bude znak icon_smile.gif

Posted
Ima jos jedna cela pesma koja ceka text samo. Mid tempo icon_mrgreen.gif

Bice i text uskro. Posle nje nam ostaje jos jedna pesma i album je gotov pivopije.gif

strava, drago mi je da to chujem! aj obavesti me kad vam bude sledeca svirka i reci davidu da potrazi onaj machine head mp3 treba da ga vratim pivopije.gif

Posted
jel to uticaj underdeath-a? icon_smile.gif

jedva cekam svirku pivopije.gif

Khm...nase prve tri pesme su bile (pre nekoliko godina) u mid tempu a od njih samo je picture ostao u planu za prvi album. Jednostavno smo probali "malo" brze da sviramo i to nam se svidelo icon_mrgreen.gif

Uostalom pola nasih pesama je osrednjeg tempa a pola poprilicno brzo

pivopije.gif

@Dane - verujem da ce on vec sam da vidi ovde za taj mp3 pivopije.gif

Posted

Ej, Hatred-ovci, cula sam da svirate Metallicu u Skc-u. Jel` to nesto revijalno ili se takmicite? I sto ne svirate Slayer, kad ga vec super skidate?

Pozdrav i sve najbolje!

pivopije.gif