Youndivian Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 (edited) E da stvarno kada ce vise neka svirka?Mladene daj mu ga malo po brzini inace Slusaj ti mala... Edited January 18, 2006 by immohatred Quote
Youndivian Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Davno, davno, nas dvojica, Pera Underdeath i Boba Sacrifice u nekom raspadnutom Metallica tribiute-u... Ajd sa srećom i što pre da rešite to problemaatično mesto basiste! Hvala...znace se vec sledece nedelje tacno Pozdravi Flush ekipu Quote
Youndivian Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Ocemo svirkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Dajte, bre, ne secam se kad sam zadnji put slemovala. Aj, potrudite se uskoro da nadjete nekog lepog basistu, da vam ne kvari prosek! Poz od Borca crew-a! Bice u februaru ali ne znam da li ce biti u BGu Poz za Borcha crew Quote
AjvAna Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Bice u februaru ali ne znam da li ce biti u BGu E pa bas ti fala P.S. imas pozdrave od mene i Dijane Quote
AjvAna Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Tako je, Mladene mislim stvarno ti nije fazon! E to Quote
Pufnica Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Bice u februaru ali ne znam da li ce biti u BGu Da nece mozda da bude u Borci? Quote
Youndivian Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Najverovatnije sviramo u skc-u 27.01. kao gosti na nekom tribute takmicenju Verovatno ce biti novih pesmica Quote
AjvAna Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 (edited) Odoste vi na drugu stranu pa reko da vas vratim . Super za svirku . Potrudite se da izvezbate onu pesmu da ne otkrivam sad (zna Mladen) bas bih volela da je cujem Edited January 21, 2006 by Lutiena Quote
K-LI Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Potrudite se da izvezbate onu pesmu da ne otkrivam sad (zna Mladen) bas bih volela da je cujem E pa voleo bih i ja da znam o kojoj se pesmi radi!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AjvAna Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 E pa voleo bih i ja da znam o kojoj se pesmi radi!!!!!!!!!!!!!!!! Pa pitaj Mladena zna on na sta mislim Mada nema veze vec mi je rekao da nece biti nista od toga barem ne za ovu svirku Quote
*nitro* Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 i tako hatredovci sh'a ima? jeste smislili neshto posle Unreala ? Quote
Youndivian Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 i tako hatredovci sh'a ima? jeste smislili neshto posle Unreala ? Ima jos jedna cela pesma koja ceka text samo. Mid tempo Bice i text uskro. Posle nje nam ostaje jos jedna pesma i album je gotov Quote
Youndivian Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 U skc ce biti uskoro svirka gde cemo svirati revijalno ili se takmiciti kao slayer tribute...ili cak i jedno i drugo, bitno je da ce biti i nasih stvari i slayera Verovatno krajem sledece nedelje Quote
Youndivian Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 E pa voleo bih i ja da znam o kojoj se pesmi radi!!!!!!!!!!!!!!!! Damage ili Bloodline. Mozda i obe s obzirom kako smo krenuli u ovom nasem studiju Na nekoj od sledecih svirki Quote
AjvAna Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Damage ili Bloodline. Mozda i obe s obzirom kako smo krenuli u ovom nasem studiju Na nekoj od sledecih svirki Bloodline obavezno I to na ovoj sada svirci (pleeease ) P.S. vidi samo kako sam crven to bi trebalo da ti bude znak Quote
*nitro* Posted January 25, 2006 Author Report Posted January 25, 2006 Ima jos jedna cela pesma koja ceka text samo. Mid tempo Bice i text uskro. Posle nje nam ostaje jos jedna pesma i album je gotov strava, drago mi je da to chujem! aj obavesti me kad vam bude sledeca svirka i reci davidu da potrazi onaj machine head mp3 treba da ga vratim Quote
Kali Agna Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Ima jos jedna cela pesma koja ceka text samo. Mid tempo jel to uticaj underdeath-a? jedva cekam svirku Quote
Youndivian Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 jel to uticaj underdeath-a? jedva cekam svirku Khm...nase prve tri pesme su bile (pre nekoliko godina) u mid tempu a od njih samo je picture ostao u planu za prvi album. Jednostavno smo probali "malo" brze da sviramo i to nam se svidelo Uostalom pola nasih pesama je osrednjeg tempa a pola poprilicno brzo @Dane - verujem da ce on vec sam da vidi ovde za taj mp3 Quote
K-LI Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 reci davidu da potrazi onaj machine head mp3 treba da ga vratim Nas'o ga! Nacicemo se ovih dana da ti vratim! Sorry Quote
*nitro* Posted January 27, 2006 Author Report Posted January 27, 2006 opushteno nije hitno, vidimo se ili u garazi ili u SKCu Quote
K-LI Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 (edited) @Dane -Vazi matori, pozdravi ekipu! Edited January 27, 2006 by Chuck_Billy Quote
Youndivian Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Vidimo se na svirci 3.02. u skc-u. Vanja svira sa nama Quote
ALEXIE_AIC Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Ej, Hatred-ovci, cula sam da svirate Metallicu u Skc-u. Jel` to nesto revijalno ili se takmicite? I sto ne svirate Slayer, kad ga vec super skidate? Pozdrav i sve najbolje! Quote
Филип Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) @ALEXIE_AIC - Sviramo autorske i yerSla Edited January 30, 2006 by hadisaeibonehkohal Quote
Recommended Posts