Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne, dobro sam cula, nego su ih onda pogresno najavili na 202, u reklami. icon_da.gif

Ma, sta god da sviraju icon_rockdevil.gif

Svira se Slayer i nesto nase...bice brzo u svakom slucaju icon_mrgreen.gif

pivopije.gif

Posted

E pa jeba ga! A mi se toliko trudili da uvezbamo taj Slayer, a oni nas najavili kao tribute to Metallica! Mislim stvarno nemam reci, ja sam totalno razocaran! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
E pa jeba ga! A mi se toliko trudili da uvezbamo taj Slayer, a oni nas najavili kao tribute to Metallica! Mislim stvarno nemam reci, ja sam totalno razocaran! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

E bas vala icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif sad moramo da iznenadjujemo ljude icon_da.gificon_da.gif

Posted
Momci, imam neka pitanja... Vi ste u petak revijalni bend??? I jel Vanja stalno rešenje??? I ko vam sada peva Slayer??? pivopije.gif

Pa ovako...prvo su nas zvali da se takmicimo pa nismo mogli zbog novonastalih problema oko basiste i pevanja za slayer (nije bilo sanse da naucim toliko texta za vreme ispitnog roka icon_mrgreen.gif ). Medjutim snasli smo se za pevaca samo za ovu svirku (jedan nas stari drugar) i za basistu za stalno (Vanja)

Kako je nama receno mi smo i revijalno i takmicimo se pa cemo tako i svirati (pola-pola)...i da...Vanja je novi basista Hatred-a pivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted (edited)

ne kapiram. kako moze i revijalno i takmichenje icon_confused.gif?

Pa slicno je bilo i sa autorskim takmicenjem kad smo svirali nase u takmicarskom delu a posle dok su se brojali glasovi smo svrali slayer icon_mrgreen.gif

A sad cemo da spakujemo to u 25 min pivopije.gif

Edited by immohatred