Youndivian Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Kako sam ja cuo to je Vucko,basista ATP-a Ne... ...bilo je neke price na tu temu ali...definitivno ne Quote
Youndivian Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 sto? Ne slusa on ovaj pravac muzike koji mi sviramo i vise je u nekom progresiv/power fazonu. Izgleda da se samo ti uklapas u Hatred Quote
PantelijA Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Pa i ja bih se uklapao, samo mi dajte vremena da naucim da sviram bas ... Quote
Kali Agna Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Pa i ja bih se uklapao, samo mi dajte vremena da naucim da sviram bas ... uze mi rec iz usta Quote
PlanetHell Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 a sta bi sa ovim mojim pacijentom iz Lazarevca Quote
Youndivian Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 a sta bi sa ovim mojim pacijentom iz Lazarevca Tražimo još... Quote
Youndivian Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Pa i ja bih se uklapao, samo mi dajte vremena da naucim da sviram bas ... Samo toliko... Quote
Гера Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 (edited) pa, pazi, mogu ja i dalje da sviram sa vama, dok vi nesto ne nadjete! PS: izvinite sto nisam mogao da dodjem na probu, jer, evo me na poslu, nisam mogao da postignem sve danas! Edited May 2, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Youndivian Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 pa, pazi, mogu ja i dalje da sviram sa vama, dok vi nesto ne nadjete! PS: izvinite sto nisam mogao da dodjem na probu, jer, evo me na poslu, nisam mogao da postignem sve danas! Pa ajde koliko mozes sviraj sa nama za sad. Uostalom dogovoricemo se na probi. Sledeca je u nedelju prepodne. Vidimo se tamo. Za Nis se sprema Picture, Gates, Ova nova koju cemo ti pokazati, Metallica medley i raining blood. Moze? Quote
*nitro* Posted May 3, 2006 Author Report Posted May 3, 2006 opa! moracu da vam banem na probu da chujem taj medley! Quote
Филип Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 opa! moracu da vam banem na probu da chujem taj medley! Svirali smo je vec jednom na svirci, mozda si je cuo, izmesali smo malo blackened, damage inc. i battery U svakom slucaju vidimo se u nedelju Quote
Гера Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 rece mi olga, posto ide agresiv sajlens, da mi picimo uglavnom slayer, pa ako je to ok? Quote
*nitro* Posted May 4, 2006 Author Report Posted May 4, 2006 necemo mi ipak ici! malo smo prebukirani zbog shkole (tj ja sam ) ) a i pravimo pauzu pa cemo znatno smanjiti metlicu i krecemo u pohod na autorske Quote
Youndivian Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 necemo mi ipak ici! malo smo prebukirani zbog shkole (tj ja sam ) ) a i pravimo pauzu pa cemo znatno smanjiti metlicu i krecemo u pohod na autorske Tako treba...sad je pravo vreme da krenete sa autorskim @gera - Dogovoricemo se na probi. Skini Picture i Gates. Vidimo se u subotu uvece Quote
Pufnica Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 (edited) Mladene, srecjan rodjendan!!! puno: (obratite paznju kako je swatko namrsten pevac!) i brdo sumanutih fanova kao sto su BORCA CREW Ziv bio! Edit:sad je 00:09, ako pise drukcije, oni su se zeznuli! Edited May 5, 2006 by Pufffnica Quote
Geozee Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 (edited) Ljudi nisam stigao da vas pohvalim. OSHURILI STE SLAYER U SKC-U!!!!! Veoma mi je zao sto niste prosli. Chudi me jer ste bili mozda najbolji na svirci, i najvise ste "uzbudili publiku". Aj! Ps. Vidim da je vasem "pevcu" rodjendan. E pa: SRECAN RODJENDAN!!!!!!!!! ZIV BIO!!!! Edited May 6, 2006 by Kashmir Quote
ALEXIE_AIC Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Srecan rodjendan, Mladene! Sve naj, naj, najlepse! Quote
PantelijA Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Srecan rodjendan, Mladene ! Vidimo se vecheras . Quote
Youndivian Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 E pa hvala svima Ako nas vidite veceras u nekom parku u gradu slobodno pridjite pa da nazdravimo Zivi bili @sharkey - Do kraja zivota ces me jebati sa tim. Jel tako? @Kashmir - Hvala trudimo se Quote
Шарки Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 @Ђомла тебра Него шта. Јебаћу те и за басисту којег не можете ископати месецима! Quote
Филип Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 mali update: Danas na probi smo kompletirali novu pesmu, zavrseni su i muzika i tekst, pesma se zove "Divine Mistake". Svirat' cemo je u Nisu 14og. Gerivoda iz "Podsmrti" svira bass do daljneg...... Quote
Recommended Posts