Гера Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 (edited) sta, sviramo i tu? oh... Edited May 7, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
AjvAna Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 mali update: Danas na probi smo kompletirali novu pesmu, zavrseni su i muzika i tekst, pesma se zove "Divine Mistake". Jedva cekam da je cujem Btw, Mladene salji mi text sto pre inace Quote
Youndivian Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Jedva cekam da je cujem Btw, Mladene salji mi text sto pre inace Paslao... Uskoro ce sajt da bude obnovljen i prebacen na officialni domen, boga ti... Onda cu da podignem tamo sve nove snimke i textove sa nekim novim slikama i ostalim stvarcicama. Hatred u Nishu 14.05.2006. Hell Awaits! Quote
Prinzessin Tinea Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 imate imenjake, thrashere... http://www.hatredmetal.de nastupaju u Metal Camp-u ove godine u Sloveniji... Quote
ALEXIE_AIC Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Znaju oni to, zato su i hteli da menjaju ime nedavno (ako me pamcenje dobro sluzi )... Ali, nadam se da to nece uraditi. P.s: Jeste li vi davali neki intervju za skolske novine X gimn. pre par godina? Quote
Гера Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Вероватно, посто су њихови екс чланови Милић и Гигић (или Гигиђ ) ишли у десету! Quote
Филип Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 mali uptdate pt.2: Poslati su snimci i popunjena je prijava za ucesce na Exit festivalu i ako Bog da sviracemo kao predgrupa The Cardigans Quote
Гера Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 (edited) каква је то прича за свирку у лазаревцу? што нисте прихватили? едит: ја на пробу не могу доћи вечерас, јер свирам у скцу, а немам креде да јавим млађи, цео дан сам на факсу, ево и тренутно сам тамо, шурим им нет у рачунарском центру! Edited May 11, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
*nitro* Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 mali uptdate pt.2: Poslati su snimci i popunjena je prijava za ucesce na Exit festivalu i ako Bog da sviracemo kao predgrupa The Cardigans ajmo bre!!! Quote
Youndivian Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 @ALEXIE&TINEA - Kako rece alexie, videli smo to jos prosle godine posto su isto svirali u sloveniji na istom tom kampu. Trazili smo ime ali smo dosli do zakljucka da je Hatred nekako nezamenjivo i da cemo se potruditi da ga zastitimo kod nas a za dalje cemo videti. Davali smo za nekoliko skolskih novina intervijue i mislim da su te bile medju njima @GERA - imam ispit 20. popodne pa ne mozemo da stignemo. Zvali su nas opet 02.06. pa cemo videti kako bude bilo tad @FICA - Tuzice nas neko brate brrrrrrate Quote
Филип Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 mali update pt.3: Gera je zvanicno novi bassista Hatred-a Quote
Youndivian Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 mali update pt.3: Gera je zvanicno novi bassista Hatred-a Tracaro... Kad bude potvrdjeni javice se gera vec Quote
AjvAna Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 mali update pt.3: Gera je zvanicno novi bassista Hatred-a ko je sad tracara a? Quote
AjvAna Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 evo i da ja dam prve utiske za svirku u nisu: ljudi vi ste nenormalni!!! Znaci rasturate sa autorskim na sve strane!Prosto sam odusevljena sa ovom najnovijom divine mistake!Dok sam je slusala sva sam se najezila Samo tako nastavite svaka cast Quote
Филип Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ko je sad tracara a? Ko se zadnji smeje najsladje se smeje @Dane - Sto se tice Nisha, mogu da kazem da je meni ovo najgora svirka u zivotu, ne znam kako je zvucalo preko radija ali ja sam se raspadao konstantno, zaboravio sam da ponesem sluh pre nego sto smo krenuli. Publika nikad bolje nije reagovala.... Cak su mi posle svirke mnogi prilazili i hvalili kako smo dobro zvuali, ali sto se provoda i zezanja tice putovanje je bilo najbolje do sada. Sringsi su neprevazidjeni....... Quote
ALEXIE_AIC Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Bili ste fenomenalni! Ova nova pesma vam je straaaaaavaaaaaaa!!!!A tek kako su se ljudi gubili uz Slayer! Svaka cast! Mislim da vam je ovo bila jedna od (naj)boljih svirki! Quote
Youndivian Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Ko se zadnji smeje najsladje se smeje @Dane - Sto se tice Nisha, mogu da kazem da je meni ovo najgora svirka u zivotu, ne znam kako je zvucalo preko radija ali ja sam se raspadao konstantno, zaboravio sam da ponesem sluh pre nego sto smo krenuli. Publika nikad bolje nije reagovala.... Cak su mi posle svirke mnogi prilazili i hvalili kako smo dobro zvuali, ali sto se provoda i zezanja tice putovanje je bilo najbolje do sada. Sringsi su neprevazidjeni....... I meni je nesto muljavo bilo na bini a svi mi rekli da se culo do jaja i na svirci i na radiju. @Lutiena - A to je zato sto si imala obradu texta iz prve ruke pre nego sto si cula gotovu pesmu @ALEXIE - hvala @Dane - Hell yeah... Sto se stringsa tice...to je vec klasika. Stomak me je boleo posle onog "nadrkanog i besnog" slikanja hatred-a Quote
Youndivian Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 @filip - jel se secas onog alenovog prelaza sto nam je pokazivao jeki Quote
Филип Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 @filip - jel se secas onog alenovog prelaza sto nam je pokazivao jeki Povraca mi se od smeha kada se setim Quote
Man From The Crypton Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 AUU, sto przite!!! Pazi kad ne pamtim kad sam usao u sutku za neki nas bend, ali ste otkinuli i Vase stvari & obrade. Slayer posebno!! Pozdrav od DARGORON-aca!! Quote
Youndivian Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 AUU, sto przite!!! Pazi kad ne pamtim kad sam usao u sutku za neki nas bend, ali ste otkinuli i Vase stvari & obrade. Slayer posebno!! Pozdrav od DARGORON-aca!! O hvala kolega.... Quote
Recommended Posts