metalia Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Da vas pohvalim i ja... Svirka je bila odlicna. Svi su maximalno izdivljali uz Slayer! Quote
panda69 Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Sećam se, kad smo bili mali, rekao sam Geri da ce jednog dana svirati bass u Hatredu... on se tada nasmejao i nije mi verovao, a gledaj sad dokle je dogurao Quote
Youndivian Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Jos jedna nova pesma bi trebalo uskoro da izadje iz studija. Prvi album polako poprima krajnji oblik Quote
Youndivian Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 sredi taj sajt mladene Kad se slikamo cu da ga sredim Trebalo bi ove nedelje da se slikamo. Biografiju i nove snimke sam spremio samo se slikanje ceka. Quote
Youndivian Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Obavestenje::: Hatred svira u Paracinu 04.06.2006. sa Hitom 202ke Quote
*nitro* Posted May 24, 2006 Author Report Posted May 24, 2006 hehe jel se secate 04.06. proshle godine? Quote
Youndivian Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 hehe jel se secate 04.06. proshle godine? Da da...vreme leti. kao da je juce bilo Quote
*nitro* Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 kad ce sledeca svirka u BGDu? ili moram da dolazim na probu da bi vas slushao ? Quote
Гера Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 onaj tamo cetvrtak, ako smem da istracarim?! Quote
ALEXIE_AIC Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ali, ja tad nisam u BG-u ...Mada, bice meni lepo ... OndaK, slusate se nekom drugom prilikom. Quote
Youndivian Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 kad ce sledeca svirka u BGDu? ili moram da dolazim na probu da bi vas slushao ? E da...sledeci cetvrtak 08.06. Hatred na demo mastersu u kvalifikacijama za autorske pesme @ dane - jesi mi odneo kabl u studio? Treba david da ga pokupi kad bude isao po cinele Quote
Kali Agna Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 E da...sledeci cetvrtak 08.06. Hatred na demo mastersu u kvalifikacijama za autorske pesme e konacno autorske thanx god jel vam i dalje geroslav za basom? Quote
Youndivian Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 e konacno autorske thanx god jel vam i dalje geroslav za basom? Jeste... Koliko sam ja obavesten za stalno Quote
Youndivian Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 ...sledeci cetvrtak 08.06. Hatred na demo mastersu u kvalifikacijama za autorske pesme Vidimo se veceras Quote
Kali Agna Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 fina svirka juce! cestitam na prolazu! i moram da pitam koja je ona pesma sa orijentalnim prizvukom? uvod me jako podseca na mad arab od mercyful fate-a p.s. a ti mladene, majku mu, mogao bi nekad da kazes cao Quote
bojan j. Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Znaci EGIPATSKA VAM JE DO JAAJAAAAAAAA!!!!! Uzivao sam suvise da bi brojao, jel ono 7/8 ili 9/8? O cemu govori? Sve u svemu pesma vam je keva, mogu reci od svih koje ste uradili da je najjaca! Quote
Youndivian Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 fina svirka juce! cestitam na prolazu! i moram da pitam koja je ona pesma sa orijentalnim prizvukom? uvod me jako podseca na mad arab od mercyful fate-a p.s. a ti mladene, majku mu, mogao bi nekad da kazes cao To nam je najnovija pesma - Divine Mistake Pa kad god prodjem pored tebe ti gledas negde drugde Quote
Youndivian Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Znaci EGIPATSKA VAM JE DO JAAJAAAAAAAA!!!!! Uzivao sam suvise da bi brojao, jel ono 7/8 ili 9/8? O cemu govori? Sve u svemu pesma vam je keva, mogu reci od svih koje ste uradili da je najjaca! Hvala na podrsci juce Publika je super primila kad smo je svirali i sad i u Nisu. Ima 8/8 samo se obrce ritam u poslednje 4/8 Evo texta Divine Mistake Human holds the key of life And holds the key of death, too. Rising gods from hearts of beasts. Will that explains the life? Under veil of ignorance The veil of lies creates. Charging faith on other faith. Bleeding of gods begains. Bring the terror. Bring the chaos. Bring your faith. I’ll bring the same… Path of rising god is made by killing god. Divine mistake… Human holds the key of life And holds the key of death, too. Who will rise from hearts of beasts Now to explain the death? Bring the terror. Bring the chaos. Bring your faith. I’ll bring the same… Path of rising god is made by killing god. Divine mistake… Quote
*nitro* Posted June 9, 2006 Author Report Posted June 9, 2006 xtra je text shteta shto nisam mogao da dodjem juche na svirq al dobro bar imam tu privilegiju da vas slusham na probama chestitke na prolazu Quote
Joca_Wildchild Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 odlicne su vam autorske sve do jedne Quote
Youndivian Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 odlicne su vam autorske sve do jedne Hvala... Aj pa da sviramo uskoro opet zajedno Quote
Youndivian Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 xtra je text shteta shto nisam mogao da dodjem juche na svirq al dobro bar imam tu privilegiju da vas slusham na probama chestitke na prolazu Aj gledajte i vi da se prijavite za sledeci autorski demo masters Quote
Death rider Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Hvala... Aj pa da sviramo uskoro opet zajedno bilo bi super....poz za Geru Quote
Recommended Posts