ALEXIE_AIC Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Svaka vam cast, Hatred-i! Bas mi je drago sto ste prosli! Quote
Kali Agna Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 To nam je najnovija pesma - Divine Mistake odlicna je, ali stvarno! podrzavam vas lagani prelaz u agro metal! Pa kad god prodjem pored tebe ti gledas negde drugde ja bih to isto rekla za tebe! Quote
Youndivian Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Svaka vam cast, Hatred-i! Bas mi je drago sto ste prosli! Hvala @kali - kazu ljudi da ce da zajebe picture Quote
AjvAna Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Pesme su vam sve super ali kad ce te vise da izdate taj album? (to kazem zato sto su pesme za drugi album jos bolje pa biste mogli malo da pozurite sa ovim prvim ) Quote
Youndivian Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Хоћу да чујем тај ваш агро-метал. Svirka u subotu 24.06.2006. u SKC-u Promocija izdanja Radija 202. Kompilacija bendova sa poslednja dva superfinala Demo Masters Turnira Autorskih pesama (na oba smo bili ) Vidimo se tamo. Quote
Youndivian Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Хоћу да чујем тај ваш агро-метал. Niko nista ne prica Quote
Шарки Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Колико пара је: * улаз, * тај ЦД, и када почиње то? Quote
Шарки Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Е јеби га, надам се да ћу личити на нешто после шљаке... Хтео бих само да чујем Hatred и ништа друго... 'Ајд Младене 'леба ти пошаљи ми СМС чим сазнате кад свирате. Ако немаш мој број, цимни ме на ПП да ти дам. Quote
Youndivian Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Danas ili sutra cu postaviti novu verziju sajta Hatreda a do tada evo jednog malog detalja sa ove verzije i nove hatredove promo slike Quote
Kali Agna Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 mnogo dobra svirka! divine mistake je tako jebozovna pesma, da nemam reci! zajebala je i picture, definitivno! p.s. bas ste zli na ovoj slici Quote
Youndivian Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 mnogo dobra svirka! divine mistake je tako jebozovna pesma, da nemam reci! zajebala je i picture, definitivno! p.s. bas ste zli na ovoj slici hvala. sinoc si se nesto ubelila E postavio sam sajt. Za sad nije zavrsena samo strana gallery(bice cim dobijem slike sa ove svirke) i pesme ne mogu da postavim dok ne otvorimo nalog na .co.yu sto ce biti nadam se uskoro Quote
*nitro* Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 mladene na koju foru ti na ovoj promo slici svirash LEVOM rukom? Quote
Youndivian Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 (edited) mladene na koju foru ti na ovoj promo slici svirash LEVOM rukom? Pa uco sam od kirka...malo desnom i malo levom ... Pitaj njega Edited June 25, 2006 by immohatred Quote
Kali Agna Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 sinoc si se nesto ubelila hehe, pa valjda je normalno da se thrasheri/thrasherke oblace u belo ovako me bar ne brkaju sa masnim goticharkama! elem, cim snimite divine mistake, obavezno mi sacuvajte jedan primerak Quote
Youndivian Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 hehe, pa valjda je normalno da se thrasheri/thrasherke oblace u belo ovako me bar ne brkaju sa masnim goticharkama! elem, cim snimite divine mistake, obavezno mi sacuvajte jedan primerak nema frke, svi nas to pitaju kad cuju pesmu Vikacemo na sav glas kad snimimo Divine Mistake BTW Na sajtu su postavljene reci za obe nove pesme Quote
Youndivian Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 (edited) Dupli post Edited June 25, 2006 by immohatred Quote
bojan j. Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 elem, cim snimite divine mistake, obavezno mi sacuvajte jedan primerak I za mene! Ili ako bude trebalo dva sata da se skine odnekud sa dial upom, nece mi biti nikakav problem Quote
*nitro* Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 shta se deshava sa pesmom Curbs of Sanity? ocete nju doradjivati i da li ce biti na albumu? zvuchim ko novinar Quote
K-LI Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 shta se deshava sa pesmom Curbs of Sanity? ocete nju doradjivati i da li ce biti na albumu? zvuchim ko novinar Ja kapiram da je ta pesma davno proslo vreme, cisto sumnjam da cemo je doradjivati P.S. Sto se ne studiras zurnalistiku? Quote
ALEXIE_AIC Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Unesrecio bi se kao neki ovde... Divine mistake- najbolja pesma ubedljivo! Quote
Youndivian Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 shta se deshava sa pesmom Curbs of Sanity? ocete nju doradjivati i da li ce biti na albumu? zvuchim ko novinar Mozda iskoristimo neki rif al kao celu...ne definitivno. To je prva Hatredova metal pesma a kazu da se prvi macici u vodu bacaju Doduse mi bacismo prve 4 al od njih su 3 nemetal @Alexie - @bojan - samo da mi snimimo to a posle cemo lako Quote
Recommended Posts