Шарки Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Сва срећа па се Давид шалио у својој задњој поруци. Quote
Youndivian Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Extra je bilo u Crashevcu. Odusevila me je publika. Ceo prvi red je otpevao ceo Picture On The Wall :pivopije: Quote
Kali Agna Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Extra je bilo u Crashevcu. Odusevila me je publika. Ceo prvi red je otpevao ceo Picture On The Wall :pivopije: moraces sada da ih naucis da pevaju i divine mistake Quote
K-LI Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 ali ne kidaju bash iss na sony-u Jao Dane, kad mi budes dao normalan dzojstik onda cemo da razgovaramo! Quote
Black Diamond Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 lutijeno bas si a i vi hatrd ni cao nat kul et ol Quote
AjvAna Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 lutijeno bas si a i vi hatrd ni cao nat kul et ol Nemoj mi se ljutis tek sam sad videla.Evo cao i tebi i jedan Kissss hehe Quote
Youndivian Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 lutijeno bas si a i vi hatrd ni cao nat kul et ol a ti li si...nisam bio siguran zbog te slike... Dobro nam dosla na yum Quote
Black Diamond Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 e pa sad kad sam primecena... mogu da vrsljam Quote
Kali Agna Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 dobra vam je ova nova, "bezimena" pesma! pocinjete sve vise da zvucite kao ovi thrash bendovi posle 2000-te... ali neka, meni se svidja! Quote
Layla Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Sta ste sve svirali sinoc? Ja zakasnila... I ko je cuo da svirke 202 pocinju na vreme?! Filipe, prebij ih (moze i David da zamisli nekog tonca )! :osvetnickitaekvondosmajli: Quote
Geozee Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Momci oshinuste juce! Extra ste bili. Orion je zvuchao keva. I steta sto niste vise svirali. Quote
Филип Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Sta ste sve svirali sinoc? Orion Battery Master Of Puppets Divine Mistake (Untitled) Dead Skin Mask Raining Blood :osvetnickitaekvondosmajli: Stvarno, svaka cast za 'Orion'! Hvala Na bini mi je skroz cudno zvucao, sebe nisam ni cuo, ali posle kada sam preslusavao snimak skroz je OK ispalo Quote
Youndivian Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Hvala svima za komentare. Vidimo se opet uskoro nadam se sa jos novih autorskih pesama @rna - meni se na bini ucinilo da smo rastimovani a na snimku (kameri) se sve dobro culo. Hvala Quote
K-LI Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Sledeceg cetvrtka sviramo u funalu demo mastersa u studiju 6! Tako da smo ipak prosli Quote
Geozee Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Nisam znao da to takmicenje jos postoji. Quote
RNA Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Sledeceg cetvrtka sviramo u funalu demo mastersa u studiju 6! Tako da smo ipak prosli Hocete li vise pobediti? Ovo vam je trece finale! Quote
Youndivian Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Ne verujem. Al shta fali da se redjaju finala Ja mislim da posle ovog prekidamo sa takmicenjima Quote
Шарки Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Баш вас брига, имаћете још један Лајв снимак више. 'Ајде стварно више победите на овом смешном такмичењу! Quote
Kali Agna Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 e drugari, drago mi je sto ste prosli dalje. znaci ipak ima pravde Quote
Geozee Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 A ko je jos u tom finalu. Zelim da znam kakve su vam sanse. Quote
Youndivian Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 A ko je jos u tom finalu. Zelim da znam kakve su vam sanse. Pa nisam siguran...mislim da je Aetar sigurno prosao a trece polufinalno vece je veceras ako se ne varam. @Sharkey - Mozda se vidimo u studiju 6 @Maja - Mi smo to otpisali bili pa nas je malo iznenadilo sad jos samo da odaberemo pesme koje cemo da sviramo @Dane - Veruj mi...trece za redom je mnogo...nema leba bez motike ( ...i albuma za dzabe ) Quote
K-LI Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Znam da su i ljute papricice u finalu. Quote
Recommended Posts