Шарки Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Па, добро, и Младенова фаца је: "Види овог болида." :) :) Quote
Layla Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Super su swichice(), ali imaju jednu BIG, GIANT manu... Filip ima previse odece... Quote
Youndivian Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Super su swichice(), ali imaju jednu BIG, GIANT manu... Filip ima previse odece... Pa i mi mu to kazemo al dzabe. Mada ako mu ti kazes ne znam sta ce da bude... Nemoj samo posle da ne mozemo da ga obucemo Па, добро, и Младенова фаца је: "Види овог болида." :) :) Ja sam se nesto tu zapricao pa je ispalo tako...slucajno Quote
K-LI Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Blok 30. ... ili se varam? Nevaras se. Quote
Geozee Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Gero, tu gde ste se slikali zivi Palja. Quote
Гера Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 tu je nasa prostorija! a ako tu zivi palja onda je to 30. blok, a ne neki 20 i kurac! Quote
Layla Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Pa i mi mu to kazemo al dzabe. Mada ako mu ti kazes ne znam sta ce da bude... Nemoj samo posle da ne mozemo da ga obucemo Ne bih ja mogla da iskusavam sv. Filipa Kamenog, jesam gresna, ali ne toliko... Mada... Quote
Youndivian Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ne bih ja mogla da iskusavam sv. Filipa Kamenog, jesam gresna, ali ne toliko... Mada... ...sv. Filipa Kamenog... E koliko vidim niko nije reko... Hatred svira sutra 09.12.2006. u Pozarevcu na HITu 202 Quote
Youndivian Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Hatred u Bg gimnaziji Sv. Sava na humanitarnoj svirci 22.12.2006. Quote
ALEXIE_AIC Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 E, pa, ovde bi trebalo doci...Bas vas dugo nisam slusala... Quote
Шарки Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Били сте много добри у Пожаревцу синоћ, слушао сам пренос, али сам БОЛИД и нисам ставио касетлу у снимач да снимим Divine Mistake коју сте одсвирали никад јаче! Quote
Youndivian Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Били сте много добри у Пожаревцу синоћ, слушао сам пренос, али сам БОЛИД и нисам ставио касетлу у снимач да снимим Divine Mistake коју сте одсвирали никад јаче! Hvala Sharkey Videcemo mi da uymemo od 202ke taj snimak. i nama se svideo a i treba nam za ovo metalno takmicenje na koje se sad prijavljujemo Quote
Шарки Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Е обавезно да прођете и да напоменете да водите најмање два техничара са собом (читај: Kali Yuga и ја) и да пљуну паре да би ишли са вама. :) Quote
Youndivian Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Testament Tour Dates EUROPE: MAR. 23 Almassy MK Hall - Budapest, Hungary MAR. 24 Hala Spodek - Katowice, Poland JUL. 26 Hellwood Fest - Subotica, Serbia AUG. 25 Up From The Ground Open Air Fest - Gemunden, Germany Mislim sta reci... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 TESTAMENT!!!!!!!!!!!! Subotica hear we come! Quote
ALEXIE_AIC Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Da li je moguce? Gera ce biti u prvom redu... TESTAMENT!!!!!!!!!!!! Subotica hear we come! HEAR! Quote
Kali Agna Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Е обавезно да прођете и да напоменете да водите најмање два техничара са собом (читај: Kali Yuga и ја) и да пљуну паре да би ишли са вама. :) a sh'o sam ja tehnicar, shawki? platili bi za nas da im budemo eventualno poslovna pratnja a sad ozbiljno... stvarno super sto se vidimo 22. zanima me da vidim kako ce mladen da lomi jezik sa ispravkama vasih pesmica btw, ocekujem da opet svirate onu novu! Quote
Гера Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 ako je 22. ono u savi, mislim da je to otkazano, ali bice verovatno jos nesto u beogradu do nove godine! testament verovatno nece biti u subotici, posto sam nesto nacuo da je taj festival otkazan, a i uopste mi nije jasno, otkud im ideja da to dovode testament??? Quote
Recommended Posts