Youndivian Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 a sad ozbiljno... stvarno super sto se vidimo 22. zanima me da vidim kako ce mladen da lomi jezik sa ispravkama vasih pesmica btw, ocekujem da opet svirate onu novu! Tesko da cu to da navezbam do tada al u krajnjem slucaju cu da inprovizujem... Quote
K-LI Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 29.12 SKC (mala sala): Hatred, Magma, Space Eater..... Quote
RNA Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 ...Final Thought, Through Art i Raw Dole... pardon, Raw Gore. Quote
Layla Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 29.12 SKC (mala sala): Hatred, Magma, Space Eater..... To mi kazi! PS. Filipe, za slucaj da OPET preteras sa duzinom rukava, eto mene sa makazama Ni seka te nece spasiti... Quote
Филип Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 To mi kazi! PS. Filipe, za slucaj da OPET preteras sa duzinom rukava, eto mene sa makazama Ni seka te nece spasiti... Pocinjes da me plasis Quote
Geozee Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Ma nek se nadaju. Tako sam se ja nadao za svaki bend koji su najavljivali, pa sam se uvek smorio kad sam cuo da su otkazali. Ps. Gero zajebo sam se tamo ne zivi palja. Quote
Layla Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Pocinjes da me plasis Oprosti mi... Gresna sam i kajem se Evo, u znak pomirenja i iskupljenja dobijas od mene panegirik na staroslovenskom! :cedni_andjelak: Quote
Youndivian Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Hatred je zakupio domen na co.yu tako da kroz najkasnije mesec dana se prebacujemo na www.hatred.co.yu. Onda cemo moci normalno da uploadujemo pesme i video klipove sa svirki Quote
Гера Posted December 21, 2006 Report Posted December 21, 2006 djole spameru najgori, idi i najedi se pingvinske hrane! :) Quote
Youndivian Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Za sve sa Operom i Mozillom malo snega na Hatredovom sajtu Quote
Layla Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Momci, oduvali ste binu sinoc!!! :rockdevil: Nova vam je pjesma VR’ a Divine Mistake je :otpada_mi_vilica_dok_balavim: Scenski nastup vam je super. Bas izgledate mocno na bini! Svaka vam cast!!! Quote
Imenjak Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 evo ja samo par reci, na brzinu, onako od srca najbolje ste zvucali no ikad, jako mi drago, bubnjar se popravio, samo tako nastavite, GRUVAJTE, VEZBAJTE, pravite nove pesme i sve ce lepo da legne na svoje mesto imali smo malo tehnickih problema ali to se svakom bendu dogodilo, a to je bilo da nam se pola razglasa (basovi i deo srednjih) gasio na momente pa se bas nije cuo i muda pedale i slicno... veliki pozdrav! Quote
Youndivian Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Pa verujem da si za zvuk velikim delom i ti zasluzan @ana - sta bi mi bez tebe Hvala na vecitom podrzavanju Quote
Kali Agna Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 samo jedno pitanjce - koja je poslednja vasa pesma koju ste svirali pre obrada? inace, ne treba komentara, mislim da ste i sami skapirali iz mog ponasanja kako sam se provela srecna nova! Quote
Exilion Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Iako ne slusam preterano takvu vrstu zike....Odlicno....Jako energicno....Sve ukupno SUPER.... Zasluzili ste sve komplimente....<(*_*)> Quote
Youndivian Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Pa ja mislim da je open wide the gates bio u pitanju. E imas setliste svih skorashnjih svirki na nasem sajtu. Doduse sad sam ih pomerio na stranicu "Prethodni nastupi" zato sto ulazimo u novu kalendarsku godinu. Znaci koga god interesuje sta smo i kad i gde svirali ima na nasem sajtu::: Homepage-->Gigs-->Aktuelni nastupi (ili prethodni nastupi ako su svirke iz prethodne godine) Poz svima i hvala na podrsci Srecna nova! Stay Metal!!! Quote
Шарки Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Је л' има шансе да добијем ваш снимак са финала Демо Мастерс-а? Quote
Layla Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 @ana - sta bi mi bez tebe Hvala na vecitom podrzavanju :brisem_suzu_radosnicu: Znas da ne podrzavam bas svaki bend, i da vas ne volim (samo) zato sto ste lepi, nego verujem u vas i stvarno ste mi posebni! Samo cepajte! Lepo se provedite veceras i srecna vam Nova godinica! Zelim vam puno svirki, novih pesama, da ste mi zdravi, srecni, zaljubljeni i zadovoljni! Quote
Гера Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 (edited) hvala, takodjer... e, ondan, idem da počmem da se spremam za doček! Edited December 31, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
ALEXIE_AIC Posted January 1, 2007 Report Posted January 1, 2007 Srecna vam Nova, Hatred-i! Puno svirki, jos sjajnih pesama, zdravlja, srece, ljubavi, sve naj, naj, naj! Quote
K-LI Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Hvala svima na lepim zeljama! Veliki Pozdrav Quote
Филип Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Је л' има шансе да добијем ваш снимак са финала Демо Мастерс-а? Naravno, kod Gere su snimci sa finala. Jedino u toku pesme je David odsvirao 9/8 umesto 8/8 a nije nam najavio, tako da smo se malo razisli Aj uzdravlje! Quote
Recommended Posts