Jump to content

Recommended Posts

Posted

a sad ozbiljno... stvarno super sto se vidimo 22. :pivopije:

zanima me da vidim kako ce mladen da lomi jezik sa ispravkama vasih pesmica :)

btw, ocekujem da opet svirate onu novu!

Tesko da cu to da navezbam do tada al u krajnjem slucaju cu da inprovizujem... :):meshuggah:

Posted

29.12 SKC (mala sala): Hatred, Magma, Space Eater..... :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

To mi kazi! :rockdevil:

PS. Filipe, za slucaj da OPET preteras sa duzinom rukava, eto mene sa makazama :wub::mhihi: Ni seka te nece spasiti... :wub:

Posted

Pocinjes da me plasis IPB Image

Oprosti mi... Gresna sam i kajem se :no::sad::redface:

Evo, u znak pomirenja i iskupljenja dobijas od mene panegirik na staroslovenskom! :cedni_andjelak:

Posted

Hatred je zakupio domen na co.yu tako da kroz najkasnije mesec dana se prebacujemo na www.hatred.co.yu.

Onda cemo moci normalno da uploadujemo pesme i video klipove sa svirki :)

Posted

Momci, oduvali ste binu sinoc!!! :rockdevil::rockdevil: :rockdevil:

Nova vam je pjesma VR’ a Divine Mistake je :otpada_mi_vilica_dok_balavim:

Scenski nastup vam je super. Bas izgledate mocno na bini!

Svaka vam cast!!! :wub::pivopije:

Posted

evo ja samo par reci, na brzinu, onako od srca ;)

najbolje ste zvucali no ikad, jako mi drago, bubnjar se popravio, samo tako nastavite, GRUVAJTE, VEZBAJTE, pravite nove pesme i sve ce lepo da legne na svoje mesto ;)

imali smo malo tehnickih problema ali to se svakom bendu dogodilo, a to je bilo da nam se pola razglasa (basovi i deo srednjih) gasio na momente pa se bas nije cuo i muda pedale i slicno...

veliki pozdrav! :pivopije:

Posted

samo jedno pitanjce - koja je poslednja vasa pesma koju ste svirali pre obrada? ;)

inace, ne treba komentara, mislim da ste i sami skapirali iz mog ponasanja kako sam se provela :)

srecna nova! :pivopije:

Posted

Pa ja mislim da je open wide the gates bio u pitanju. E imas setliste svih skorashnjih svirki na nasem sajtu. Doduse sad sam ih pomerio na stranicu "Prethodni nastupi" zato sto ulazimo u novu kalendarsku godinu.

Znaci koga god interesuje sta smo i kad i gde svirali ima na nasem sajtu:::

Homepage-->Gigs-->Aktuelni nastupi (ili prethodni nastupi ako su svirke iz prethodne godine)

Poz svima i hvala na podrsci

Srecna nova! :pivopije:

Stay Metal!!! :pivopije:

Posted

@ana - sta bi mi bez tebe ;) Hvala na vecitom podrzavanju :pivopije::muzicar:

:brisem_suzu_radosnicu: :wub: Znas da ne podrzavam bas svaki bend, i da vas ne volim (samo) zato sto ste lepi, nego verujem u vas i stvarno ste mi posebni! Samo cepajte! :rockdevil:

Lepo se provedite veceras i srecna vam Nova godinica! Zelim vam puno svirki, novih pesama, da ste mi zdravi, srecni, zaljubljeni i zadovoljni! :wub::pivopije::muzicar:

Posted

Је л' има шансе да добијем ваш снимак са финала Демо Мастерс-а? ;)

Naravno, kod Gere su snimci sa finala. Jedino u toku pesme je David odsvirao 9/8 umesto 8/8 a nije nam najavio, tako da smo se malo razisli IPB ImageIPB Image

Aj uzdravlje!