Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bili sta sjajni sinoc!!! MOCNI!!! Niste monotoni kao mnogi t(h)rash bendovi, nego j*bete keve (izvinjavam se na recniku, na koji ste vec i navikli :redface: )

Milina slusati i gledati :wub:

:muzicar::rockdevil::pivopije:

Posted

eto, da napisem i ja nesto. super bila svirka sad pre neki dan. ovo mi je bila jedna od boljih svirki hatreda, iskreno. stvarno smo i dobro zvucali i dobro svirali! bas sam zadovoljan. i eto...

radi se i nova stvar, a specificna je jer je u taktu 7/8, pa ce da zvuci malo izvorno! :)

:pivopije:

Posted (edited)

nema, lepo rekoh da ode hatred u agro :)

jel 3 2 2, 2 2 3 ili 2 3 2? :pivopije:

pocinje sa 2 2 3 pa prelazi u 3 2 2. Super zvuci za sada samo jos refren da se uradi i gotova pesma skoro, a sa njom i album...KONACNO!!! :bigblue::pivopije:

@sharkey - jel tebi bese dijareja u 7/8 a? :):)

@gera - da znas da je bila do jaja svirka :da::da::da:

Edited by immohatred
Posted

Izgleda da ce Hatred 20.02. imati svoju prvu svirku na kojoj ce da bude headliner. Najverovatnije se radi o vecerima studija Miir pa ce se o tome vise znati kroz nekih nedelju dana :bigblue::pivopije:

Posted

Али узми у обзир и вишу силу, која нам није дала да завршимо песме како ваља. (читај: СВЕ су нам жице попуцале...)

Posted

Спамујемо, а то не ваља. Била нам је лоша свирка тада. Стварно су неке жице попуцале то вече...

ЕЛЕМ, Хејтрид је мој добар другар. :)