Youndivian Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) 20. februar Mozda bude i malo sepulture sa nase strane Edited February 5, 2007 by immohatred Quote
Kali Agna Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 e strava, vraticu se u bg do te svirke agro... bloody agro Quote
Шарки Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Sepultura! Дајте, ви желите да ме убијете? :) Quote
Youndivian Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Ah da...komisija E aj daj sve te slike sa slave geri pa da ja uzmem od njega 85...86......87!!! :) :) :) Quote
Black Diamond Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 dojcu vam u dangubu zivjeli Quote
Layla Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 SRECAN RODJENDAN NASEM NAAAAJDRAZEM (I NAAAAJLEPSEM) BENDUUU!!!! Da uspete u svemu sto ste zamislili, da imate puno, puno svircica i da Filip konacno pocne da nastupa sto oskudnije odeven Voli vas BORCA CREW Quote
Geozee Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 E pa dragi moji, srecan vam RODJ. Zelim vam uspehe u karijeri i inspiracije u novim pesmama. Quote
Гера Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 uh, da, jebote, danas je rodj! e, pa hvala, dragi moji! @djole - naravno da mozes! Quote
Youndivian Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Hvala svima na lepim zeljama i sto ste se setili da nam je...hmm...6-ti rodjendan Vidimo se u dangubi Quote
Шарки Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Јуче вам је био рођендан?! Ееее па са срећом, другари! Quote
Geozee Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 87!!!!!! :):):):) Sad znam i ko je Filip ovde na yumu! Quote
Гера Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 87!!!!!! legendo! i da citiram "BeTeLgEuSe"-a sa druge teme, a tice se svirke u DANGUBI: "Poseticu, da cujem autorske stvari... Inace, svi kojima je skup ufur u dangubi... Terra Nostra Promotions u dokolici deli dzabe karte za svaki dan u mesecu. Znaci svaki dan po 4 karte, jedino sto treba da kupite Huper, nazovete redakciju i rezervisete kartu za taj dan. Eto." zivi bili, i dodjite 20.02.! PS: svirace pored nas jos dva benda, samo ja ne znam ko su! Quote
Geozee Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Za rezervisanje karata... Ma zajebavam se! Quote
Kali Agna Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 ja se tek juce vratih s puta, pa cestitam rodjus sa malim zakasnjenjem. vidimo se u dangubi Quote
Youndivian Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 Predgrupa je bend Echaton kako su mi rekli u MIIRu. Za drugi bend se jos ne zna. Bice poveci repertoar ovog puta i par novih pesama koje jos nismo svirali i neke koje bas dugo nismo svirali. Doslo je dotle da cemo verovatno morati po prvi put u istoriji benda da napravimo kratku pauzu na svirci I da...karte obavezno da se rezervisu posto ce biti neverovatna potraznja za taj utorak u Dangubi @maja - hvala. mozda bude i torte na svirci Quote
Recommended Posts