Jump to content

Recommended Posts

Posted

nije mi se svideo samo orion kako je zvuchao ali u principu - svirka na nivou :da::pivopije:

Nije se ni nama svideo :):):)

Hvala kolega :pivopije:

Bilo je ekstraaaa!!! Bas sam se super provela!

ALI:

1)Gde su obnazeni razbacani tipovi?

2)Zasto Filip nastupa u DUKSERICI + 25 slojeva?

3)Dokle ce vam takvi propusti unistavati scenski nastup, dokle? :no:

Volim vas :wub:

Hvala :muzicar:

Sve propuste cemo da ispravimo sledeci put. :bigblue::bigblue:

Volimo i mi vas :pivopije: :pivopije:

Posted

Ja sam ujebo orion :udri: , nesto sam se zamislio i ode sve ku....c, tako da se javno izvinjavam :bigblue:

"Ja sam jebou riono :udri: , stone sam se mislioza i ode sve r....ku, tako da se vnoja vinjavamiz :bigblue:"

:ph34r::):):):ph34r:

Posted

Da, Papricice daju i tortu, a vi ni da se skinete zarad gladnih ociju publike... Mis'im stvarno... :no:

Potrudicu se da prestanem s ovim pre nego sto me Filip prebije :redface:

Posted

orion je bio ispod naseg nivoa... ja sam bio ubedjen da sam se ja zabroj'o, iako to stvarno retko radim, cak i kad se zamislim, recimo da sam poceo mahinalno da sviram! sve u svemu, posto sam bio ubedjen da sam ja zasrao, smorio sam se k'o zmaj, i to mi je upropastilo ostatak svirke, i sve sam vise gresio dalje... jebem ti zivot... skroz mi je krivo sto sam se tako smorio i raspadao... da sam sam sebe gledao iz publike, strasno bih se razocarao...

Posted

Gero brate, daj opusti se covece! Jebeni glupi orion mi nemoze upropastiti ostatak svirke... I ako sam ga zasro do koske, trudio sam se da ostatak svirke odradim dobro, sto se nadam i da sam uspeo! Tako da se opusti, meni je svirka do kraja bila do jaja :pivopije: