Youndivian Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 nije mi se svideo samo orion kako je zvuchao ali u principu - svirka na nivou Nije se ni nama svideo Hvala kolega Bilo je ekstraaaa!!! Bas sam se super provela! ALI: 1)Gde su obnazeni razbacani tipovi? 2)Zasto Filip nastupa u DUKSERICI + 25 slojeva? 3)Dokle ce vam takvi propusti unistavati scenski nastup, dokle? Volim vas Hvala Sve propuste cemo da ispravimo sledeci put. Volimo i mi vas :pivopije: Quote
K-LI Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ja sam ujebo orion , nesto sam se zamislio i ode sve ku....c, tako da se javno izvinjavam Quote
Youndivian Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 Ja sam ujebo orion , nesto sam se zamislio i ode sve ku....c, tako da se javno izvinjavam "Ja sam jebou riono , stone sam se mislioza i ode sve r....ku, tako da se vnoja vinjavamiz " Quote
Kali Agna Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 e pa cestitam vam na prvoj solo svirci, bilo je ok iako sam mozda malo vise ocekivala, ali sve u svemu bese fino vece, mada ja obecanu tortu ne videh nigde Quote
RNA Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 A ti bi i tortu uz svirku? Pa, gde to ima? To cak ni Svabe ne daju. Quote
Layla Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Da, Papricice daju i tortu, a vi ni da se skinete zarad gladnih ociju publike... Mis'im stvarno... Potrudicu se da prestanem s ovim pre nego sto me Filip prebije Quote
Шарки Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Пази се, ипак он зна тек-вон-до. Quote
Гера Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 orion je bio ispod naseg nivoa... ja sam bio ubedjen da sam se ja zabroj'o, iako to stvarno retko radim, cak i kad se zamislim, recimo da sam poceo mahinalno da sviram! sve u svemu, posto sam bio ubedjen da sam ja zasrao, smorio sam se k'o zmaj, i to mi je upropastilo ostatak svirke, i sve sam vise gresio dalje... jebem ti zivot... skroz mi je krivo sto sam se tako smorio i raspadao... da sam sam sebe gledao iz publike, strasno bih se razocarao... Quote
K-LI Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Gero brate, daj opusti se covece! Jebeni glupi orion mi nemoze upropastiti ostatak svirke... I ako sam ga zasro do koske, trudio sam se da ostatak svirke odradim dobro, sto se nadam i da sam uspeo! Tako da se opusti, meni je svirka do kraja bila do jaja Quote
RNA Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Hah, amateri! Salim se, naravno, zao mi je sto nisam mogao da dodjem na svirku. Quote
Kali Agna Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Hah, amateri! Salim se, naravno, zao mi je sto nisam mogao da dodjem na svirku. toliko o tome da ja uvek propustam najbolje Quote
RNA Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 A ja sam propustio najbolje? Ne secam se kad sam propustio Azazel svirku. Quote
Kali Agna Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 kakav bre azazel, zna se ko je najbolji Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Dobra je bila ona svirka... prostor naravno nije adekvatan, a ni atmosfera, ali ludilo/zezanje/boze_moj/treba_sve_probati Quote
Гера Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 aha! 4:2! @Zeka - jebiga... bice bolje! Quote
Layla Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Space Eater? Bas ti hvala! Dize mi se kosa na glavi od ovakvi komentara... Quote
RNA Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Nisi primetila smajli iza poruke??? Quote
Гера Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 evo i ovde da najavim, dodjite veceras u dangubu, da gledate ekipu + i neke clanove hatreda! (gera i filip) Quote
*nitro* Posted March 1, 2007 Author Report Posted March 1, 2007 hatred moj dobar drugar, zelim mu da lepo peva i da svira lepo... Quote
Recommended Posts