Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo sledecih svirki:

03.03.Knjaževac - Hit 202

23.03.Beodrad - Promocija DMT4 autorskog CDa u Domu omladine

Ima ih i na nasem sajtu, kao i setliste pesama sa prethodnih svirki www.hatred.co.yu

:pivopije: :pivopije: :pivopije:

Nadam se da cemo konacno 23.03. u Domu odsvirati bar trejler nove pesme na albumu ako ne i celu, s obzirom da je Gera ispljunuo extra ideju za refren... :rockdevil:

Edited by immohatred
Posted
Evo sledecih svirki:

03.03.Knjaževac - Hit 202

23.03.Beodrad - Promocija DMT4 autorskog CDa u Domu omladine

Ima ih i na nasem sajtu, kao i setliste pesama sa prethodnih svirki www.hatred.co.yu

:pivopije: :pivopije: :pivopije:

Nadam se da cemo konacno 23.03. u Domu odsvirati bar trejler nove pesme na albumu ako ne i celu, s obzirom da je Gera ispljunuo extra ideju za refren... :rockdevil:

Kao sto pise i na myspace-u. :):):)

Posted
Mladjo, Xilisoft DVD Ripper Platinum 4.0.66.0122!!!

ja imam 4.0.68.0209 i uvek izmeni odnos stranica na snimku. Kao da je do proporcija stranice snimka koji je sa te kamere. Skinuo sam jos par slicnih programa i isto. Nije toliko lose al se vidi razlika u odnosu na klasican divix. Okacicu na sajt uskoro pa ces da vidis

Posted

Meni DVDRip sa ovim ispada super! Nema razlike u kvalitetu, samo par puta manja velicina fajla. :)

A sta tebe muci?

Posted
Meni DVDRip sa ovim ispada super! Nema razlike u kvalitetu, samo par puta manja velicina fajla. :)

A sta tebe muci?

Ma nesto oko odnosa stranica. Stavicu na sajt jednu pesmu pa ces videti

Posted
Svirka povodom promocije nove kompilacije 202ke je odlozena i umesto 23.03. odrzace se 30.03. u Domu omladine u Beogradu

We'll be there :bigblue::rockdevil:

Autorske? :ph34r:

Posted

izasla je i ta dugo ocekivana 4. (ja mislim) kompilacija demo bendova u izdanju active time-a i radio beograda 202., na kojoj se po ko zna koji put nalazi hatred, i to sa pesmom picture on the wall! disk kosta (ja mislim) 300 dinara, i moze se naci na svirkama 202. i mordoru, felixu i slicnim prodavnicama! pored hatred-a, nalaze se i underdeath, space eater, aetar, noyz!, ljute papricice, magma, prirucnik janga trovaca...

Posted

svirke:

30.03. - Dom omladine, Beograd - Promocija diska Demo Masters Turnira 4

31.03. - Pancevo - Promocija diska Demo Masters Turnira 4 i HIT 202

:pivopije::rockdevil::pivopije: