*Pera* Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 k-li je uspesno izveo pesmicu danas na probi, i ja sam jako zadovoljan! koliko ti proba imas dnevno? Quote
K-LI Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Evo da se i ja oglasim posle duzeg vremena. Prvo, jebo vas k-li (sala naravno) Drugo, sinocna proba je stvarno bila totalno havy, bas sam maximalno zadovoljan. Quote
Гера Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 k-li, proba je bila HEAVY! @pera - juce dve! Quote
AjvAna Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 ostavite jadnog kli-a na miru jedno pivo za kli-a odma! Quote
Youndivian Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Extra je trip u ovoj novoj pesmi. Vec je navezbana solidno ali je jebeno drzati koncentraciju posto se stalno nesto menja Quote
AjvAna Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Extra je trip u ovoj novoj pesmi. Vec je navezbana solidno ali je jebeno drzati koncentraciju posto se stalno nesto menja ajde de ne kukaj sta je to za vas Quote
*nitro* Posted March 25, 2007 Author Report Posted March 25, 2007 tako je, subjektivan osecaj je srazmeran logaritmu pobude Quote
AjvAna Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 tako je, subjektivan osecaj je srazmeran logaritmu pobude ovaj...sta rece? Quote
Layla Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Sta svirate u petak? Jel' imate vise od pola sata? Podsetnik za NEKE clanove benda ( ) da je u Domu toplo i da se ne treba oblaciti previse! ..Kad bolje razmislim, svi to lepo uzmite u obzir... Quote
*nitro* Posted March 28, 2007 Author Report Posted March 28, 2007 najjache da imaju vishe od pola sata, to je 202 i svirace 24 benda @lutiena - kako shta? pa veber-fehnerov zakon Quote
K-LI Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Podsetnik za NEKE clanove benda ( ) da je u Domu toplo i da se ne treba oblaciti previse! ..Kad bolje razmislim, svi to lepo uzmite u obzir... Pa to jedino onda mogu ja da se razgolitim Ali moracu da te razocaram... Quote
Гера Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 svirke: 30.03. - Dom omladine - Promocija diska DMT 31.03. - Pancevo - Hit 202 Quote
Шарки Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 'tred!!! (Од оног 'тлер ако неко није скапирао. ) Quote
Layla Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Pa to jedino onda mogu ja da se razgolitim Ali moracu da te razocaram... Narcisu Ti se svejedno neces videti od bubnjeva, tako da me bas briga za tebe @ostali clanovi: 'tred!!! (Од оног 'тлер ако неко није скапирао. ) :) Quote
RNA Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 'tred!!! (Од оног 'тлер ако неко није скапирао. ) Који си ти пацијент, какве асоцијације правиш. Quote
Youndivian Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Sta svirate u petak? Jel' imate vise od pola sata? Svira se 5 pesama kao i uvek najverovatnije. Sviramo samo nase @ sharkey - :) Quote
Layla Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Mislim da je vreme da prinesete neku zrtvu (devicu, npr.) bogovima metala da najzad svirate u neko normalno vreme Greota je bila sto ste svirali prvi, jbg... I po hiljaditi put: DIVINE MISTAKE JE SAVRSENSTVOOOO!!! Hvala Filipu za kratke rukave (bio je bRezobrazan kad ste otisli ), ostali standardno lepi Quote
Kali Agna Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 eh, kako mi je krivo sto sam zakasnila na picture on the wall juce... jbg! inace je ostatak bio super! p.s.1 - nekad mi se cini da ljudi ne kapiraju vasu muziku, jer svi stoje ko kipovi i samo blenu sto me uzasno nervira... a mene je vise blam da se gubim sama u prvim redovima, pa posle kruze neke price... smesno. p.s.2 - kad cete bre da snimite divine mistake na demo? stvarno bi bio red! Quote
Шарки Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 E кад смо код тог Divine Mistake-a... Ја излазим сад из клуба... Одлазим до кола... И ОВИ БОЛИДИ ТО СВИРАЈУ! Значи... УХХХХХ! Quote
Гера Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Mislim da je vreme da prinesete neku zrtvu (devicu, npr.) bogovima metala da najzad svirate u neko normalno vreme ... mislim da se taj "god" naziva JET! btw, danas smo u pancevu svirali poslednji, cisto da napomenem! eh, kako mi je krivo sto sam zakasnila na picture on the wall juce... jbg! inace je ostatak bio super! p.s.1 - nekad mi se cini da ljudi ne kapiraju vasu muziku, jer svi stoje ko kipovi i samo blenu sto me uzasno nervira... a mene je vise blam da se gubim sama u prvim redovima, pa posle kruze neke price... smesno. p.s.2 - kad cete bre da snimite divine mistake na demo? stvarno bi bio red! i ja imam neki taj trip! jebi ga, ipak smo malo zatvorenija muzika, ne bas za svakoga, i ne bas za svako raspolozenje! a divine cemo da snimimo cim se filip nakani, posto on misli da to ne moze da se snimi na gajbi, a ja mislim da ipak moze! PS: sharkey je danas u pancevu svirao picture on the wall sa nama! hvala, sharkey!!! ROKASH SHARKI!!! Quote
Шарки Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 АУ ЈЕА! @Бошко А, јеби га, знаш да сам и сам болид. П.С. "Краљеви thrash метала!" :) Quote
Layla Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 mislim da se taj "god" naziva JET! On i jeste bog, ali bog seksipila Quote
Recommended Posts