Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo da se i ja oglasim posle duzeg vremena.

Prvo, jebo vas k-li :evotigana:(sala naravno) :pivopije:

Drugo, sinocna proba je stvarno bila totalno havy, bas sam maximalno zadovoljan. :bigblue:

Posted
Extra je trip u ovoj novoj pesmi. Vec je navezbana solidno ali je jebeno drzati koncentraciju posto se stalno nesto menja :meshuggah:

ajde de ne kukaj sta je to za vas :math:;)

Posted

Sta svirate u petak? Jel' imate vise od pola sata?

Podsetnik za NEKE clanove benda ( :ph34r: ) da je u Domu toplo i da se ne treba oblaciti previse! ..Kad bolje razmislim, svi to lepo uzmite u obzir... :mhihi::wub:

:pivopije::muzicar:

Posted
Podsetnik za NEKE clanove benda ( :ph34r: ) da je u Domu toplo i da se ne treba oblaciti previse! ..Kad bolje razmislim, svi to lepo uzmite u obzir... :mhihi::wub:

:pivopije::muzicar:

Pa to jedino onda mogu ja da se razgolitim :razz::red:

Ali moracu da te razocaram... :mrtav:;)

Posted
Pa to jedino onda mogu ja da se razgolitim :razz::red:

Ali moracu da te razocaram... :mrtav:;)

Narcisu :razz: Ti se svejedno neces videti od bubnjeva, tako da me bas briga za tebe :razz:

@ostali clanovi: :wub:

'tred!!! (Од оног 'тлер ако неко није скапирао. :))

:) :) :)

Posted
'tred!!! (Од оног 'тлер ако неко није скапирао. :))

Који си ти пацијент, какве асоцијације правиш. :)

Posted

Mislim da je vreme da prinesete neku zrtvu (devicu, npr.) bogovima metala da najzad svirate u neko normalno vreme :no:

Greota je bila sto ste svirali prvi, jbg...

I po hiljaditi put: DIVINE MISTAKE JE SAVRSENSTVOOOO!!! :rockdevil:

Hvala Filipu za kratke rukave (bio je bRezobrazan kad ste otisli :no: ), ostali standardno lepi ;)

:pivopije:

Posted

eh, kako mi je krivo sto sam zakasnila na picture on the wall juce... jbg! inace je ostatak bio super! ;)

p.s.1 - nekad mi se cini da ljudi ne kapiraju vasu muziku, jer svi stoje ko kipovi i samo blenu sto me uzasno nervira... a mene je vise blam da se gubim sama u prvim redovima, pa posle kruze neke price... smesno.

p.s.2 - kad cete bre da snimite divine mistake na demo? stvarno bi bio red! ;)

Posted

E кад смо код тог Divine Mistake-a... Ја излазим сад из клуба... Одлазим до кола... И ОВИ БОЛИДИ ТО СВИРАЈУ! :udri: Значи... УХХХХХ! :udri:

Posted
Mislim da je vreme da prinesete neku zrtvu (devicu, npr.) bogovima metala da najzad svirate u neko normalno vreme :no: ...

mislim da se taj "god" naziva JET! :) btw, danas smo u pancevu svirali poslednji, cisto da napomenem! :)

eh, kako mi je krivo sto sam zakasnila na picture on the wall juce... jbg! inace je ostatak bio super! ;)

p.s.1 - nekad mi se cini da ljudi ne kapiraju vasu muziku, jer svi stoje ko kipovi i samo blenu sto me uzasno nervira... a mene je vise blam da se gubim sama u prvim redovima, pa posle kruze neke price... smesno.

p.s.2 - kad cete bre da snimite divine mistake na demo? stvarno bi bio red! ;)

i ja imam neki taj trip! :cry: jebi ga, ipak smo malo zatvorenija muzika, ne bas za svakoga, i ne bas za svako raspolozenje!

a divine cemo da snimimo cim se filip nakani, posto on misli da to ne moze da se snimi na gajbi, a ja mislim da ipak moze!

PS: sharkey je danas u pancevu svirao picture on the wall sa nama! hvala, sharkey!!! :):pivopije::rockdevil:

ROKASH SHARKI!!! :rockdevil: