Гера Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Izlizdrajte nam jaja (ova vlazna [osim Jovani])! Pozdrav iz Grcke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Pozdrav i od nas iz Zlatnih pjasaca. Bez detalja... Ivana, Mladen i Goshici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Net addicts. Идите одморите ногу, шта ћете овде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Bleja, bato! Nemo's se stalno cvariti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Pa kad se skajpuje da se poseti i yum. Cekaju se vesti za gitarijadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Hejtredovci srecan prolaz u Zajecar.See ya there! TTD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 [/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Konacno i vas da gledamo na tv-u... Moracu opet da ostanem uz TV do 5 ujutru... Cestitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 (edited) Extra! I to smo vec polufinalisti. Jel to znaci da gitarijada pocinje dan kasnije s obzirom da nema kvalifikacija? I jel neko zna sta ovo znaci... Uslovi za akreditacije Monday, 23 July 2007 Potrebno je poslati na gitarijada@ptt sa naznakom "za akreditacije": Ime i prezime, JMBG, Broj lične karte, Sliku, Fotokopiju legitimacije izdate od strane matične medijske kuće. (STA JE OVO?) © 2007. Dom omladine Zaječar PS. FILIPE, DAVIDE I GERO POSALJITE MI OVO SVE STO PISE GORE NA MOJ MAIL DA JA PUSTIM NJIMA NA MAIL ODAVDE! Edited July 23, 2007 by Youndivian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Verovatno za novinare... pretpostavljam to nema veze sa nama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Најдраже ми је било због вас и Аетра што сте прошли!!! :rockdevil::rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Do jaja za Gitarijadu !! Da sprzite kako obicno to radite i finale Vam ne gine !! I naravno, DIVINE MISTAKE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Hvala ljudi! @sharki - Krivo mi je sto vi ne idete @max - znaci nema to nikakve veze sa nama i ne treba nista da saljemo vise mi? Ako nesto saznas postavi post ovde PS. FILIPE, DAVIDE I GERO POSALJITE MI OVO SVE STO PISE GORE NA MOJ MAIL DA JA PUSTIM NJIMA NA MAIL ODAVDE!Onda znaci ovo verovatno ne mora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Pogledacu ja za svaki sluchaj ali pogledaj stavq 5. 1.Ime i prezime, 2.JMBG, 3.Broj lične karte, 4.Sliku, 5.Fotokopiju legitimacije izdate od strane matične medijske kuće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-LI Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Hvala svima A pozdravljam i ove grke i bugare sto lade .... na moru Vidimo se uskoro. VELIKI suncani pozdrav vam salje vas K-LI iz uzarene kladionice K.E.S. Mamu vam..... boli vas uvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) Sjajno sto svirate, ja bih bacio bombu da je suprotno, a i Gera kaze sjajno sto svirate! Edited July 26, 2007 by Rizzen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Hvala ljudi! @sharki - Krivo mi je sto vi ne idete @max - znaci nema to nikakve veze sa nama i ne treba nista da saljemo vise mi? Ako nesto saznas postavi post ovde Onda znaci ovo verovatno ne mora Sta jedes to, majke ti? Pozdrav i od GRKO-CIGANA i AUSTRO-BUGARA! Sviramo na gitarijadi! JEEEEEEEEE! Nije mi samo jasno sta bi sa kvalifikacijama?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Nishta.... nema ih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Ма, јасно ми је то, само ми је чудно што их нема... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Sviramo na gitarijadi! JEEEEEEEEE! Nije mi samo jasno sta bi sa kvalifikacijama?! Једноставније им је и јефтиније не правити их? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Gde ti je pasos Gero? A da, vi ste u EU, ne treba ti viza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Младене, молим те, сјеби руку па да ме водите у Зајечар као испомоћ. Исто важи и за остале бендове (Гера и МАСТА су сведоци ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Нешто те сврби гуза да идеш у Зајечар, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Не да ме сврби гуза него бих се јеб'о да идем са вама свима... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Chak bi u NightFall-u svirao samo da odesh u Zajechar?!!! Neshto ne verujem.... Једноставније им је и јефтиније не правити их? Pa ne verujem da je zato shto je jeftinije jer ove godine umesto kvalifikacija ima hit nedelje.. tako da ti na isto dodje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts