Шарки Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Chak bi u NightFall-u svirao samo da odesh u Zajechar?!!! Neshto ne verujem.... Па чак и то, ма колико се ти чудио. Quote
Гера Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Pa ne verujem da je zato shto je jeftinije jer ove godine umesto kvalifikacija ima hit nedelje.. tako da ti na isto dodje... Па, сваке године је био хит, ако се не варам, где по правилу свирају они бендови који су се пријавили, али нису прошли на гитаријаду Quote
Шарки Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Тачно тако. Ми нисмо могли јер наш Бане ради, а Хит пада на радни дан. Quote
~MaX~ Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Па, сваке године је био хит, ако се не варам, где по правилу свирају они бендови који су се пријавили, али нису прошли на гитаријаду Hmmm... ja se ne secam da je hit bio proshle godine.... Quote
Гера Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Pa prosle nije bio, zato sto su kvalifikacije bile u Zajecaru, pa je to kao bilo to! Quote
~MaX~ Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 (edited) pa da... na to sam i mislio.... Edited July 30, 2007 by Maximus Quote
Youndivian Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 E maxe jel nosi neko loptu za fudbal tamo? Quote
Man From The Crypton Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Zajebite fudbal, ne mogu da hodam 2 dana, iako smo igrali ( Dijga, Sopka, Zenit, ja) sa nekim klincima i chicom na golu !! Rezultat 16:16, plus mi pukle pantalone izmedju nogu, pa sam na bini 'ladio jaja samo tako !! Quote
RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Па шта, видиш да си спојио лепо и корисно. Quote
Karlo SE Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Bravo Hatred! Cekam TV da i odgledam, ali na radiju je bilo super. Quote
RNA Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Непролазак Хејтреда у финале је најгора брука! Quote
Шарки Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Слажем се, покршили су синоћ. Ово је баш брука прве категорије... Quote
RNA Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Није баш да су покршили, али сасвим солидна свирка, нема шта, стандардно за њих. Али, што су остали смарали... Quote
Шарки Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Свеједно, не могу и даље да верујем... Е има да останем будан целу ноћ само да бих одслушао цео вечерашњи програм! Quote
RNA Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Штета што у "Барци" нема интернета да добијемо и реаговања бенда. Quote
RNA Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Па, не могу СМС-ом да постују на форуму. Quote
Шарки Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 О, бре, Бошко, пријатељу, пошаљемо им СМС, они одговоре, па пренесемо овде... Quote
Youndivian Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Da ne pisem opet sve evo jedan COPY/PASTE sa teme Gitarijade...btw hvala na podrsci kolegeeee! Bicu kratak posto smo sad stigli iz Zajecara u kome je bilo vrlo malo spavanja prethodnih dana, a danas ni malo. E pa ovako...kao prvo sve cestitke Nightfallu, koji je inac sve vreme bio sa nama (Hatred Plus ) u kombiju tako da ako nista nas kombi je pobednicki , kao i ostalim bendovima koji su pokupili nagrade sinoc! Drago mi je sto je metal isplivao u punom sjaju! :pivopije: Mi smo zadovoljni sa onim sto smo pokazali u polufinalu i sa komentarima i cestitkama dosta ljudi cije nam je misljenje bilo vrlo bitno. Naravno bilo bi lepo da smo jos jedan put mogli da izadjemo na onu binu ali sta je tu je...bas smo se svideli Jani iz Nevernih beba dok je ona najdlakavija i glavna neverna beba rekla da POSLE NAS TREBA OKADITI BINU :) Provod je bio extra! Bendovi su se super slagali posto se vecina poznaje sa 202kinih putovanja po Srbiji tako da ona prica o rastu tenzije izmedju bendova moze da se odnosi na max 2 benda od svih 12 polufinalnih. Pored mnogo Kuguarsa u raspevanim kombinovanim vozilima kojima su nas setali izmedju gradova, velike kolicine MOSHovanja, fudbala, stonog tenisa i ostalih pizdarija koje su bendovi praktikovali, stvarno nemam sta lose da izdvojim sa ove gitarijade. Odlicna ekipa, puno smejanja, klope i zajebancije, i naravno dobre svirke. Bas gitarijada kakva bi ja voleo da mi ostane u secanju. Veliki pozdrav svima koji su podrzali nas i sve ostale demo bendove! Hatred Quote
Филип Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Перина реакција на непролазак Хејтреда у финале...... Детаљ иѕ бекстејџа Quote
Geozee Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Da sam ja na mestu onih u ziriju ne bi se kacio sa ninjama (Filip i Pera)... Quote
Recommended Posts