Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pa ne verujem da je zato shto je jeftinije jer ove godine umesto kvalifikacija ima hit nedelje.. tako da ti na isto dodje...

Па, сваке године је био хит, ако се не варам, где по правилу свирају они бендови који су се пријавили, али нису прошли на гитаријаду

Posted
Па, сваке године је био хит, ако се не варам, где по правилу свирају они бендови који су се пријавили, али нису прошли на гитаријаду

Hmmm... ja se ne secam da je hit bio proshle godine....

Posted

Није баш да су покршили, али сасвим солидна свирка, нема шта, стандардно за њих. Али, што су остали смарали...

Posted

Свеједно, не могу и даље да верујем... Е има да останем будан целу ноћ само да бих одслушао цео вечерашњи програм!

Posted

Штета што у "Барци" нема интернета да добијемо и реаговања бенда.

Posted

Da ne pisem opet sve evo jedan COPY/PASTE sa teme Gitarijade...btw hvala na podrsci kolegeeee! :)

Bicu kratak posto smo sad stigli iz Zajecara u kome je bilo vrlo malo spavanja prethodnih dana, a danas ni malo. :opusteno:

E pa ovako...kao prvo sve cestitke Nightfallu, koji je inac sve vreme bio sa nama (Hatred Plus :) ) u kombiju tako da ako nista nas kombi je pobednicki :) , kao i ostalim bendovima koji su pokupili nagrade sinoc! Drago mi je sto je metal isplivao u punom sjaju! :pivopije: :pivopije: :pivopije:

Mi smo zadovoljni sa onim sto smo pokazali u polufinalu i sa komentarima i cestitkama dosta ljudi cije nam je misljenje bilo vrlo bitno. Naravno bilo bi lepo da smo jos jedan put mogli da izadjemo na onu binu ali sta je tu je...bas smo se svideli Jani iz Nevernih beba dok je ona najdlakavija i glavna neverna beba rekla da POSLE NAS TREBA OKADITI BINU :) :) :):rockdevil:

Provod je bio extra! Bendovi su se super slagali posto se vecina poznaje sa 202kinih putovanja po Srbiji tako da ona prica o rastu tenzije izmedju bendova moze da se odnosi na max 2 benda od svih 12 polufinalnih. Pored mnogo Kuguarsa u raspevanim kombinovanim vozilima kojima su nas setali izmedju gradova, velike kolicine MOSHovanja, fudbala, stonog tenisa i ostalih pizdarija koje su bendovi praktikovali, stvarno nemam sta lose da izdvojim sa ove gitarijade.

Odlicna ekipa, puno smejanja, klope i zajebancije, i naravno dobre svirke. Bas gitarijada kakva bi ja voleo da mi ostane u secanju.

Veliki pozdrav svima koji su podrzali nas i sve ostale demo bendove!

:rockdevil::pivopije:

Hatred