Youndivian Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 u trenutku sam se zbunila...pomislila sam da mi se mesaju stanice a onda skapiram da je to deo pesme cini mi se da je vokal Hatred-a bio nesto losiji nego inace, ili je to do prenosa na radiju Posto smo jos uvek bez gitariste svirali smo malo sa Laletom iz Magme, a creeping death je svirao sa nama Jeki (bubnjar Magme) i to mu je bila prva svirka na gitari. Sve je bilo dogovoreno tamo na licu mesta bez ikakve probe . Krajnje neobicno iskustvo Svirka je bila vise kao neki jam i svi smo pevali po malo pa je mozda zato losije zvucalo Sve u svemu tamo je bila ludnica Quote
Youndivian Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 evo sta cemo, najverovatnije, da sviramo na svirci u skc-u: - Ride The Lightning - Hit The Lights - Phantom Lord - Escape - Leper Messiah - ...And Justice For All - Through The Never - Holier Than Thou eto, nadam se da je OK? sad jos samo da ih uvezbamo, ali dobro, imamo jos mesec dana... poz! Super. Ajde da napravimo neki dogovor krajem nedelje. Recite kad vam odgovara... Quote
Шарки Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Ovaj Šarki seronja ne zna da svira i još se trpa ovom Hatredu da im bude ritmadžija! Riknjaja mi je output jack na Xploreru ali da se srediti,evo,sutra! . E a kad bi mogla neka proba pre nedelje... Stravično mi se svira. E,da! Skinuo sam ovu stvar sa mysongbook-a i imam je u prstima. Mnogo vam je jak onaj "tralala" riff! Quote
Гера Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 skinuo sam i ja pesmu sa mysongbook-a, ali da li je vi stvarno svirate tako??? Quote
amy_mccoy Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Sve u svemu tamo je bila ludnica to sam primetila Quote
Youndivian Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Ovaj Šarki seronja ne zna da svira i još se trpa ovom Hatredu da im bude ritmadžija! Riknjaja mi je output jack na Xploreru ali da se srediti,evo,sutra! . E a kad bi mogla neka proba pre nedelje... Stravično mi se svira. E,da! Skinuo sam ovu stvar sa mysongbook-a i imam je u prstima. Mnogo vam je jak onaj "tralala" riff! Obrati paznju na p.m. mutiranja iznad taktova zato sto se ne cuju bas najbolje u tom rifu u GP4. Quote
Youndivian Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 skinuo sam i ja pesmu sa mysongbook-a, ali da li je vi stvarno svirate tako??? Oduvek. A ja mislio da ako iko zna to, da si to ti...kad ono Pa pokazacu ti na probi u nedelju, ako nista... Quote
Гера Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 ma ne... nego zbog mutiranja i toga onaj "tralala" riff ne zvuci bas tako... a i one militjeve deonice na bassu... ne znam... mozda se na svirci ne cuje kako treba... Quote
Youndivian Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 ma ne... nego zbog mutiranja i toga onaj "tralala" riff ne zvuci bas tako... a i one militjeve deonice na bassu... ne znam... mozda se na svirci ne cuje kako treba... NAdam se da cu kupiti neku dobru pedalu uskoro pa da ce se cuti lepo. Obrati paznju samo i videces da je isto. To je jedan od mojih omiljenih rifova a izvalio sam ga kod milica dok sam ga cekao da vecera ili tako nesto... Quote
Youndivian Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 A taj bass milic cas svira cas ne svira...zavisi do raspolozenja...ali nije naivana ta deonica. Quote
Гера Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 nije... zato se i pitam... nikada ga nisam video da to svira, a mozda nisam ni dobro gledao... mada primetio bih... Quote
Шарки Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 đoMla obratio sam pažnju na sve i skinuo sam stvar od prvog do poslednjeg taTKa ( to se zove TAKT,Gero ). Brate,ne da vam je stvar nego strašno! Čista gimnastika THRASH 'TILL DEATH! A vidim da i dalje gajiš ovog Jacksona: Quote
Youndivian Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 jeeeeeeee...gotove slike iz Leskovac...aj mi narezi na neki disk sve slike (sa oba aparata). Quote
Youndivian Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 đoMla obratio sam pažnju na sve i skinuo sam stvar od prvog do poslednjeg taTKa ( to se zove TAKT,Gero ). Brate,ne da vam je stvar nego strašno! Čista gimnastika THRASH 'TILL DEATH! A vidim da i dalje gajiš ovog Jacksona: THRASH 'TILL DEATH! Aj pa da je sviramo u nedelju. Taj Jackson je sviro skoro pola te svirke u Leskovcu. Quote
*nitro* Posted May 17, 2005 Author Report Posted May 17, 2005 jeeeeeeee...gotove slike iz Leskovac...aj mi narezi na neki disk sve slike (sa oba aparata). hehe narezacu ti pa cu ti dati u nedelju na probi ili ranije ako se vidimo (ne znam kad je onaj dogovor sa underdeathom?). narezacu ti i 1 album metlice koji SIGURNO nemash ! David umire na Whiplash-u : Quote
Шарки Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Koji album Metallice koji on sigurno nema? Sigurno ga ni JA nemam! Reži! E,ajde da se dogovorimo mi Paviljonci za tu nedelju gde će da se nađemo da idemo zajedno na probu pošto ja ne smem sam u taj Surčin! Sad ozbiljno: Ne znam gde je taj studijoi a i zašto da se sam vučem u 601cu? Quote
*nitro* Posted May 18, 2005 Author Report Posted May 18, 2005 taj album mozda ima ukupno 3 coveka ovde, videcete ... pa ajde sharkey, gera i ja (dane) da se nadjemo u nedelju na stanici kod merkatora u recimo 9.30? moozemo i sa milicem da se dogovorimo posto on zna gde je a i on nam je komshija Quote
Шарки Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 AJde bolje u 9:00 taman da pojedemo-popijemo nešto a i treba doći do Surčina jebeno! Quote
Youndivian Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 NEKA DODJE OBAVEZNO BAR NEKO IZ UNDERDEATHA I AGGRESSIVE SILENCE-a POSTO CEMO SE TAMO DOGOVORITI ZA SVIRKU POSLE PROBE. ONAJ BEND CE IPAK SVIRATI TAKO DA CE DA BUDE BAS MNOGO METALLIKE TO VECE.JA CU IM SVIRATI KAO ISPOMOC. PONESITE REPERTOARE SVI. DOGOVARACEMO SE OKO REDOSLEDA SVIRANJA I PLAKATA I SVEGA... Quote
Youndivian Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 AJde bolje u 9:00 taman da pojedemo-popijemo nešto a i treba doći do Surčina jebeno! E bas tako... Quote
Recommended Posts