KLETVA Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Ne dirajte bre čoveka, sarađuje veoma poslovno i odgovorno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Dechko uzima velichinu, broj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucaHate Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Odlican bend! Na gitarijadi su zvucali super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Hvala! Prijavicemo se i ove godine isto. @PROVOKATORI - Ja sam ozbiljan covek kada je posao u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Није питање у провокацијама, само у тумачењу, а по томе изгледа да волиш да мешаш посао и задовољство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucaHate Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Znaci imacemo zeshcu konkurenciju ove godine! Naravno ako prodjemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Naravno ako svi prodjemo! Cuo sam da ce biti na stadionu opet ove godine i da ce biti besplatno tako da ocekuju dosta ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Па, кад Пупак разглашава свуда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Па, кад Пупак разглашава свуда. Skapaj ,pa sto vise doorih bendova to bolje za ja ! Nego ae sad chibe SVI na Hate-tech temu da preslusate demo i da ostaite po koji komentar,ae,ae,ae,ae,ae! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Doslo je do nesporazuma sa 202kom tako da Hatred nece danas svirati u Kragujevcu! Izvinjavam se na dezinformaciji. Nije do nas. Drugi put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucaHate Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Mogu da vam kazem da je onih godina kada je bila besplatna (doduse tada nije bila na stadionu vec ispred) gitarijada bila prilicno dobra. Bila je i posecena, a i dolazili su bendovi od revijalnih bolji nego zadnje dve godine! Ne znam jeli neko bio na gitarijadinom sajtu, znaci ovako losu organizaciju jos nisam video. Na sajtu samo o prijavljivanju demo bendova! O GOSTIMA NI RECI!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Mogu da vam kazem da je onih godina kada je bila besplatna (doduse tada nije bila na stadionu vec ispred) gitarijada bila prilicno dobra. Bila je i posecena, a i dolazili su bendovi od revijalnih bolji nego zadnje dve godine! Ne znam jeli neko bio na gitarijadinom sajtu, znaci ovako losu organizaciju jos nisam video. Na sajtu samo o prijavljivanju demo bendova! O GOSTIMA NI RECI!!!!!!!!! Saznacemo uskoro. Cim prodje prijavljivanje valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Jel saljete majcie postom i jel naplacujete postarinu? Uzeo bi jednu musku . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Jel saljete majcie postom i jel naplacujete postarinu? Uzeo bi jednu musku . . . Ako si iz BG naicemo se negde a ako nisi onda ti saljemo postom ili autobusom (50-100 din oni to naplacuju, zavisi kako ti saljemo i u kom si gradu). Ako si zainteresovan reci koliko da ti ostavim kad stigne sledeca tura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucaHate Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Znaci ova stvar na DM5 disku vam je fenomenalna! Po meni je cak mozda i najbolja na celoj kompilaciji! Samo jedna mala primedba, na kraju imate jedan deo koji je kao stvoren za solo pa mislim da bi trebali da u tom delu ubacite neki solo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 A koja stvar je na toj kompilaciji!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 breaking the skull. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Znaci ova stvar na DM5 disku vam je fenomenalna! Po meni je cak mozda i najbolja na celoj kompilaciji! Samo jedna mala primedba, na kraju imate jedan deo koji je kao stvoren za solo pa mislim da bi trebali da u tom delu ubacite neki solo! Па и требала је да буде солажа ту, или за време оног тупатупа дела, али смо ипак одлучили да нам то буде једина песма без солаже, иако то није тру! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Ako si iz BG naicemo se negde a ako nisi onda ti saljemo postom ili autobusom (50-100 din oni to naplacuju, zavisi kako ti saljemo i u kom si gradu). Ako si zainteresovan reci koliko da ti ostavim kad stigne sledeca tura. Treba mi jedna muska majica,bilo koje velicine jer se uvlacim i u najmanje i u najvece ma skupi se vremenom hahah,Ovaj ja sam iz Lukiceva to ti je kod Zrenjania ,nije mi nikakav problem da za 20min dodjem do Zrenjanina da pokupim majicu...Ovaj da ti ostavim adresu u privatnoj poruci.I posle mi ti samo javis kad ces da posaljes ili kad si poslo da znam da spremim pare da ne bi bilo posle da nisam hteo majicu i sl. .. PS Breaking The Skull pesma je do j,i bolje je sto nema solaze na kraju jer taj deo gde je bila namenjena solaza je odlicna tj najbojli deo u pesmi. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Па и требала је да буде солажа ту, или за време оног тупатупа дела, али смо ипак одлучили да нам то буде једина песма без солаже, иако то није тру! Pfff,pozeri! Па и требала је да буде солажа ту, или за време оног тупатупа дела, али смо ипак одлучили да нам то буде једина песма без солаже, иако то није тру! Pff,pozeri! Па и требала је да буде солажа ту, или за време оног тупатупа дела, али смо ипак одлучили да нам то буде једина песма без солаже, иако то није тру! Pff,pozeri 3 deo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Pfff,pozeri! Pff,pozeri! Pff,pozeri 3 deo! Pff, pupak...trilogija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Па и требала је да буде солажа ту, или за време оног тупатупа дела, али смо ипак одлучили да нам то буде једина песма без солаже, иако то није тру! Ма, није требало ни друге тонове да убацујете! Само кромпири! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Snimak Hatreda sa Gitarijade u Zajecaru 2007. . . http://www.sendspace.com/file/62qo79 Nema na cemu xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Младене, пише се мајИце! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Реци му ти, да не морам ја. Мени људи већ иду на пиииииип са тиме МАЈЦЕ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts