DieH@rd Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 nemam nista iz kamigawe... nisam odushevljen sa zadnjim blokom... gomila legendarnih sranja, spirita, arcane-a,... ali nekom se svidja
Sentinel Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Nisam ni ja, ali opet igram Kamigawu, bele samuraje i crveni agro sprz. Imam i dosta karata iz Mirodina koje ne koristim, jer vishe nije aktuelan...
SerbZmaj Posted July 17, 2005 Author Report Posted July 17, 2005 Meni je bas gotiva Kamigawa - ninje Doduse pre toga sam samo malo igrao sa Mirodinom
Sentinel Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Throatslitter rules NEgo igra li ko free online 8th edition game? Nije loshe, nauchi se dosta trikova, a dobio sam informaciju da 9th edition theme deck free play pocinje negde 28/29og avgusta!!!
Angelystor Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Ispravka drushkane vec je izashao..bili su release turniri krajem jula. al ne verujem da cu ista da nabavljam odatle...jeidno ako nadjem nekog za razmenicu neku...
DramatisPersonae Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Koliko vas frikova igra tu sektu, ne mogu da verujem! Ja sam to pichio jedno vreme pre chini mi se 5 ili shest godina kad sam provalio igru na Sony-ju, real time strategiju! Umph! Posle toga sam otishao kod krvopije zlooglashenog Vlade u Dragon i tamo se gubio neko vreme... U sushtini nije igra losha... tachnije nije bila losha. Posle 7me prestadoh da je uopshte igram, sad mozda samo na kompu, ili sa ortakom koji je frik za to. Nezgrapni Donki. Uglavnom igra iziskuje neiscrpne izvore para i strpljenja, iako je edukativnog karaktera, jebem li ga, nije to za nas Srbe. Pa chak ni ona Srpska verzja ripoff Magic-a "izvori magije" Kakva smejurdija...
kojan Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Ja sam uzeo Izvore Magije. Pravila su im jako konfuzno napisana, tako da jos uvek ne mogu da iznesem svoj komentar.
kojan Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Kol'ko love? Ako si mislio na cenu karata 590 dinara je bilo sa popustom. Sada su 695 valjda, nisam siguran.
Angelystor Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Ima li neko na sajtu zainteresovan za MTG razmenu..ili mozda prodaju karata koje mu ne trebaju?
SerbZmaj Posted January 5, 2006 Author Report Posted January 5, 2006 Sta kazete za novu ediciju - Ravnica ? Ja ne znam sta da radim, ne mogu da napravim deck do 90 karata nikako, uzas, opet sam presao 100 Jel nekada neko igrao sa tri boje ?
Angelystor Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Ja od Ravnice igram sa onim Selesnya dekom...odlichan je, dosta sam ga i unapredio, imam 70tak karata. Igrao sam ja sa trobojnim shpilom par puta..ali sa slabim uspesima, i uglavnom bi ih brzo rasformirao.
Sentinel Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 (edited) Igram Golgari, jer je po meni za sada najbolji! Baci mi spisak karata koje imas i koje ti trebaju na [email protected] pa cemo da vidimo jel mozemo da ugovorimo neku razmenu ili kupoprodaju, imam dosta karata iz Kamigawe, Ravnice i Guildpacta... Pozdrav! Edited February 2, 2006 by Sentinel
Sentinel Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ja sam uzeo Izvore Magije. Pravila su im jako konfuzno napisana, tako da jos uvek ne mogu da iznesem svoj komentar. To bas i nece zaziveti kod nas! Magic je mnogo bolji, a ovo samo bleda kopija. Drugo Magic ima mnogo vishe igraca, cisto sumnjam da ce izvori Magije imati uspesne turnire...
SerbZmaj Posted February 3, 2006 Author Report Posted February 3, 2006 Ocu i ja da se menjam tj trebaju mi neke karte ( i nemam bas neke za razmenu )...kada budem imao vremena da napravim spisak sta mi treba...
SerbZmaj Posted February 9, 2006 Author Report Posted February 9, 2006 Aaaaaaaahhhhhhh glava me boli, celu noc smo igrali magic Imperatora heheh
SATAN-iz Batajnice Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Nemam novca za ozbiljno bavljenje MTGom ali pikam ponekad sa klincima iz kraja Yu-Gi-Oh!
Painkiller_JP Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Ja od Ravnice igram sa onim Selesnya dekom...odlichan je, dosta sam ga i unapredio, imam 70tak karata. Takodje deck jebe kevu izbacis puno malih smaraca roknes overhelm...
SerbZmaj Posted March 16, 2006 Author Report Posted March 16, 2006 Kada cemo se nadjemo za neko igranje grupnjak da organizujemo )))
Zagrivuk Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 (edited) Yu-Gi-Oh! kupio sam nekiliko spilova, ali nemam pojma pravila. Gde da kupim pravila igre i ima li negde da se nadju extra spilovi? Edited March 16, 2006 by Black_Totem213
ResurrectioN Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Zar pravila nisu ukljucena u starter deck?!
Zagrivuk Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Zar pravila nisu ukljucena u starter deck?! Reci mi gde da kupim kako treba sve sa pravilima igre Hvala
ResurrectioN Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 (edited) Reci mi gde da kupim kako treba sve sa pravilima igre Hvala Raspitaj se medj' klincima po Meku A ima u Hobby Store-u (Zvecanska 1-a, Trzni Centar) Pravila imas na www.yugioh.co.yu Nemam pojma kako su prevedenao/objasnjena jer sam to iskopao na guglu a inace ne igram Yugioh!-samo pratim crtani Ako si vec odlucio da bacas pare na karte preporucujem: VtES Edited March 17, 2006 by ResurrectioN
Zagrivuk Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Raspitaj se medj' klincima po Meku A ima u Hobby Store-u (Zvecanska 1-a, Trzni Centar) Pravila imas na www.yugioh.co.yu Nemam pojma kako su prevedenao/objasnjena jer sam to iskopao na guglu a inace ne igram Yugioh!-samo pratim crtani Ako si vec odlucio da bacas pare na karte preporucujem: VtES Ma gledam i ja crtac Ali sto ne probati malo i igru. Hvala na informacijama
Recommended Posts