Jump to content

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Throatslitter rules icon_smile.gif

NEgo igra li ko free online 8th edition game? Nije loshe, nauchi se dosta trikova, a dobio sam informaciju da 9th edition theme deck free play pocinje negde 28/29og avgusta!!!

Posted

Ispravka drushkane vec je izashao..bili su release turniri krajem jula.

al ne verujem da cu ista da nabavljam odatle...jeidno ako nadjem nekog za razmenicu neku...

• 4 months later...
Posted

Koliko vas frikova igra tu sektu, ne mogu da verujem!

Ja sam to pichio jedno vreme pre chini mi se 5 ili shest godina kad sam provalio igru na Sony-ju, real time strategiju!

Umph! Posle toga sam otishao kod krvopije zlooglashenog Vlade u Dragon i tamo se gubio neko vreme...

U sushtini nije igra losha... tachnije nije bila losha. Posle 7me prestadoh da je uopshte igram, sad mozda samo na kompu, ili sa ortakom koji je frik za to. Nezgrapni Donki.

Uglavnom igra iziskuje neiscrpne izvore para i strpljenja, iako je edukativnog karaktera, jebem li ga, nije to za nas Srbe.

Pa chak ni ona Srpska verzja ripoff Magic-a "izvori magije"

Kakva smejurdija...

• 2 weeks later...
Posted

Ja sam uzeo Izvore Magije. Pravila su im jako konfuzno napisana, tako da jos

uvek ne mogu da iznesem svoj komentar.

• 2 weeks later...
Posted

Sta kazete za novu ediciju - Ravnica ?

Ja ne znam sta da radim, ne mogu da napravim deck do 90 karata nikako, uzas, opet sam presao 100 icon_smile.gificon_mrgreen.gif

Jel nekada neko igrao sa tri boje ?

Posted

Ja od Ravnice igram sa onim Selesnya dekom...odlichan je, dosta sam ga i unapredio, imam 70tak karata.

Igrao sam ja sa trobojnim shpilom par puta..ali sa slabim uspesima, i uglavnom bi ih brzo rasformirao.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Igram Golgari, jer je po meni za sada najbolji!

Baci mi spisak karata koje imas i koje ti trebaju na [email protected] pa cemo da vidimo jel mozemo da ugovorimo neku razmenu ili kupoprodaju, imam dosta karata iz Kamigawe, Ravnice i Guildpacta... Pozdrav!

Edited by Sentinel
Posted
Ja sam uzeo Izvore Magije. Pravila su im jako konfuzno napisana, tako da jos

uvek ne mogu da iznesem svoj komentar.

To bas i nece zaziveti kod nas! Magic je mnogo bolji, a ovo samo bleda kopija. Drugo Magic ima mnogo vishe igraca, cisto sumnjam da ce izvori Magije imati uspesne turnire...

Posted

Ocu i ja da se menjam tj trebaju mi neke karte ( i nemam bas neke za razmenu )...kada budem imao vremena da napravim spisak sta mi treba...

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Yu-Gi-Oh! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

kupio sam nekiliko spilova, ali nemam pojma pravila.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Gde da kupim pravila igre i ima li negde da se nadju extra spilovi?

icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gifph34r.gificon_smile.gif

Edited by Black_Totem213
Posted (edited)

Reci mi gde da kupim kako treba sve sa pravilima igre  icon_da.gif  icon_da.gif  icon_da.gif  icon_da.gif

Hvala

Raspitaj se medj' klincima po Meku icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

A ima u Hobby Store-u (Zvecanska 1-a, Trzni Centar)

Pravila imas na www.yugioh.co.yu

Nemam pojma kako su prevedenao/objasnjena jer sam to iskopao na guglu a inace ne igram Yugioh!-samo pratim crtani smoke_break.gif

Ako si vec odlucio da bacas pare na karte preporucujem: VtES

Edited by ResurrectioN
Posted
Raspitaj se medj' klincima po Meku icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

A ima u Hobby Store-u (Zvecanska 1-a, Trzni Centar)

Pravila imas na www.yugioh.co.yu

Nemam pojma kako su prevedenao/objasnjena jer sam to iskopao na guglu a inace ne igram Yugioh!-samo pratim crtani smoke_break.gif

Ako si vec odlucio da bacas pare na karte preporucujem: VtES

Ma gledam i ja crtac icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ali sto ne probati malo i igru.

Hvala na informacijama

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...