RNA Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Misliš na onaj bend u kojem je nekad bio Gibonni? Ја тај надимак не признајем. Он је Ђибо и увек ће Ђибо и остати. Quote
Vlaja Buraz Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Али то је заправо "Џибо", само са меким Џ. Quote
RNA Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Погледај плоче, лепо пише: Zlatan Stipišić ĐIBO. Quote
Vlaja Buraz Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Па да, али то је продукт неписмености. Данас сам имао испит из педагогије и професорица (која је поријеклом из Сарајева, ако се не варам), ниједно презиме није прочитала са "ић" него све са "ич". Quote
Rox Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Ono sto izjavio o 8 putniku, nikako ne podrzavam, a li ima extra solo albume, najbolji na ex-yu prostoru. Te izjave o Putniku su stvarno niske a muzicki ga je tesko kritikovati nakon ovakvog uspjeha. Nije da ga aktivno slusam ali nemam nista protiv ako neko zavrti CD, pjesme su vrlo dobre. Quote
darthmoog Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Dobra im je pesma jahaci apokalipse... Quote
Kinasky Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 8 putnik je vrh band...ja sam slucajno naisao na njihovu kasetu pre 7-8 god,tad sam imao 14-15...stvarno extra band...posle tog sam se potrudio da ceo Petrovac (mislim na klince mojih godina) ih cuje...neki bandovi su kasnije i svirali njihove pesme..imam poster dok je Djibo bio metalac,kakav lik,a imam i intervju sa njim kad je imao 17-18 iz perioda prva dva albuma,kakva je paljevina bio Quote
Divlji Tigar Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Pesmu "Zigolo" je posvetio komsinici koja je bila 10tak godina starija od njega i u koju je bio zaljubljen. Pa joj je zato isao u prodavnicu, placao racune itd. "Ne ljubi me" "ne ne ja te ne volim mogu da te prevarim i ostavim ma hocu majkemi da te zadavim" Quote
darthmoog Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Juche sam ih gledao...steta sto nisu svirali motornu testeru Quote
Гласник смрти Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Стварно су одлично одсвирали, много више ми се свиђа како звуче старе песме са овим новим певачем него са Ђибом, једино ми је жао што нису ниједну песму са мени омиљеног "Драге сестре моје...". Quote
RNA Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Ја сам лепо рекао да сада звуче много чрвшће и металскије, него икада са Ђибом. Деан мени звучи исто као и Златан, скоро да нема никакве разлике... осим у облачењу. Quote
Rox Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Dzibo je meni bio bolji pjevac mada ni ovaj nije los, a da ne pricamo o Dzibi kao autoru, on je taj bend i doveo do popularnosti a dokazuje svoje znanje i kao solo autor. Quote
bloodsucker Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 gibbo je u jednu ruku izdajica, a u jednu ruku sređen čovik koji se srami svoje prošlosti...svi ćemo doć do te faze kad ćemo jednom reć sebi: jebeš ovo sve! Quote
darthmoog Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 a sta ako njemu heavy metal nije ono sto je nekada bio??? Quote
bloodsucker Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 moguće je to, ali on očito iz prošlosti ima nekih sranja, jer inače doša bi u Split barem jednu pjesmu otpivat s njima... Quote
RNA Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 gibbo je u jednu ruku izdajica, a u jednu ruku sređen čovik koji se srami svoje prošlosti...svi ćemo doć do te faze kad ćemo jednom reć sebi: jebeš ovo sve! Ja vala neću. U stvari, možda i hoću, ali bar neću praviti nešto drug te ću i dalje slušati metal. Odvratno ovo, vraćam se ja ćirilici. Quote
Rox Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 gibbo je u jednu ruku izdajica, a u jednu ruku sređen čovik koji se srami svoje prošlosti...svi ćemo doć do te faze kad ćemo jednom reć sebi: jebeš ovo sve! Ma on se je dovoljno dugo bavio rock muzikom, koliko je imao kad je prvi album Putnika izasao...16 god? Pa je bio u Njemackoj i snimio album za V2, skuzio da na Balkanu nece nikad od toga postati bogat, kao sto ni Zele nije, promjenio pjesmu i sad ga libo racku a i dalje pravi dobru muziku. Jedino sto mu se moze zamjeriti je to, sto kazes, da nikada nije izasao na binu sa tim momcima i otpjevao bar jednu pjesmu. Quote
RNA Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Само толико! Мрзим људе који се одричу једног дела свог живота, као стиде се. Quote
Rox Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 To i plus neke negativne izjave koje je davao o bendu, ok, nije mala stvar ali ne znamo prave razloge, mozda ima neko objasnjenje. Recimo, citao sam jednom autobiografiju Ian Gillana gdje on opisuje neke razloga neslaganja izmedju njega i Blackmoora....to su stvari koje se ne citaju bas u stampi, nekad su to neke sitnice za posmatraca sa strane ali iz njihovog ugla imaju veliku vaznost. Quote
RNA Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Овде то нема никакве везе, јер се ови са њим неће никад поново састати. Quote
Recommended Posts