Fallen Angel Posted June 30, 2005 Author Report Posted June 30, 2005 Jao pa sta se desava s ovim topicom? Jel su to svi zamrli ili ...? Jel ko onda mozda bio na koncertu u Splitu ili u Dzakovu? Pronasla sam jednu lepu recenziju splitskog koncerta. Evo i adresice Osmi Putnik - Izvestaj s splitskog koncerta 17.6.2005. Nego jel tko mozda nabavio novi album? I zna li ko uopste hoce li to da se pojavi skoro kod nas? Prosto ne mogu da verujem da nisam mogla da odfuram do Splita zbog zdravstvenih problema! A izgleda da je bilo neverovatno dobro! Moja prija ( koja je bila ) kaze da ov a nova postava Putnika ubija, kako sviracki tako i scenski. A za sam nastup kaze da je bio na svetskom nivou!!! A ja morala da lezim kod kuce! Kakva sam ja pehistica! Al' sad gledam kako da odlepim do Zadra na MMS. Pravi heavy happening!!! Therion, Amon Amarth, Rage, Brainstorm, Osmi Putnik i mnogi drugi... To ne bi smela da propustim! Nema te sile! Nego hoce li da bude sta od onog njihovog gostovanja tu kod nas u Beogradu? Quote
Fallen Angel Posted July 11, 2005 Author Report Posted July 11, 2005 (edited) Jao evo konacno su stavili slike sa koncerta u Splitu! Izgleda velicanstveno! Kako mi ja sad tek zao i tesko sto nisam bila na tom koncertu. Ne mogu da docekam da dodju do Beograda! A takvu mogucnost izgleda i najavljuju. Kako li samo dobro izgledaju u svoj ovoj silnoj kozi! A izgleda da je i sveta bilo mnogo. A stage je na svetskom nivo! A imaju i slike sa promocije albuma na kojima se bendu pridruzio i Dzibeta. Stoga brzo na site pa da vidite kako Dzibeta danas izgleda! Edited July 11, 2005 by Fallen Angel Quote
Wild Rose Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Dobre su nove pesme sa sajta, barem oni delovi koji su postavljeni... Hoce li biti neki cert kod nas u toku leta (u Bg-u ili negde blizu)? Zna neko? Bas bih otisla... Quote
Fallen Angel Posted July 14, 2005 Author Report Posted July 14, 2005 Album je GENIJALAN!!! Ne prestajem da ga slusam! A na siteu Putnika http://www.osmiputnik.com su stavljeni i video klipovi sa koncerta u Splitu. Sta da se prica! MRAK!!! Prijatno sam iznenadjena koliko je mladih bilo na koncertu. A klip sa pesme Glasno , glasnije izgleda ko da je snimljen na nekakvom ratistu. Ne znam sta da kazem. Morate da vidite! Jedva cekam da vidim Putnik uzivo! Quote
dudi Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 http://www.pljuga.net/Mjuza/O/Osmi%20Putnik/ Novi u celosti album samo za vašu dušu ...Nije loše !!! Quote
Osmi Putnik Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Doso red i na mene da kazem nesto o ovom genijalnom bendu...fallen angel voleo bih da mogu da nabavim taj album,mozes li da mi ga dotusir nekako,ako treba platicu...Inace balade ako su kao na Drage sestre moje...poput Samo za tvoju Ljubav i Sta je meni,pjesmo moja,ostalo,ja cu odlepiti totalno...ali...nadam se da je to dobro... P.s. Omiljena grupa Dade-basisate je King Diamond Fallen Angel odg za album,aj mi to nabavi ili narezi nekako,ponavljam Platicu ti Quote
dr.lecter Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Pa covjek ti daje link gore da skines dzabalesku,sta hoces vise... Novi pjevac je bolji od Dziba Quote
Vlaja Buraz Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Novi pjevač je vremeplovom direktno iz 1987. došao. Kosa do struka, kožne hlače, raskopčana košulja. Dobra furka, kao ja kad sam bio mlad. Quote
Mary Joe Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Evo, Mary je skinula ceo album, pa, ako ti treba, narezaće ti. Za sada favoriti- 'Kraj', 'Zid od suza' i divna baladica 'Znak' . Quote
Fallen Angel Posted August 8, 2005 Author Report Posted August 8, 2005 Jao, evo i mene napokon opet online. Problemi sa nekakvim virusom ili sta ti ga ja znam! Uglavnom kostalo me dobrano vremena i zivaca. Za odlepit! Arghhh.... Onda Mary vidim da si uspela da nabavis album. Kod mene se vrti danonocno. Moji trenutacni favoriti: Vatra i Led, Ziv i ponosan i Ti i ja !!! Evo imaju na situe Putnika i neka videa sa Zadarskog nastupa. Neke sam uspela da pregledam i nemam reci! Kako samo zavidim vama koji ste bili tamo!!! Ima sve kose da pocupam! Jel zna ko onda hoce li da bude sta od tog nastupa u Beogradu? Quote
RNA Posted August 30, 2005 Report Posted August 30, 2005 (edited) Није лош албум уопште. Стари фазон, као из Ђибиног периода, са сличним текстовима, али продукцијски бољи од било ког претходног. Чак сам на диску видео да им је неке савете у вези гитара давао гос'н Емир Хот, бивши гитариста тузланских бендова Neon Knights и Southern Storm. Зато ваљда и звучи тако добро. А буклет је занимљив, можеш да бираш између две насловне стране, неки фрајер маљавих груди (само се груди виде) и девојка, опет само са попрсјем. Чик погодите који сам изабрао. Edited August 30, 2005 by RNA Quote
NeSa Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 album izlazi kod nas krajem ovog meseca...trebalo bi..inace,na sajtu ima da se skinu video klipovi live Quote
Fallen Angel Posted September 3, 2005 Author Report Posted September 3, 2005 (edited) JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! PUTNICI KONAČNO U BEOGRADU!!!! Jao, evo konačno da se desi i to! Osmi Putnik svira u Beogradu 30.9. i 1.10.!!!! Nisam bila onlajn dobrih mesec dana. Ubi me posao! Spojim se i dođem naravno na moj fejvorit destinejšn www.osmiputnik.com kad tamo ima šta i da pročitam!!! Osmi Putnik u Beogradu 30.9. i 1.10.!!! I još ALOGIA kao gosti!!!! To će da bude hevy praznik!!! I za oči i za uši!!! Evo da malko kopišem i pejstam: U prilici smo najaviti i nove koncertne nastupe "Osmog Putnika". "Osmi Putnik" svira 16.9. i 17.9.2005. u Trilju, na moto partyu MC "Medjugas". Zatim slijedi koncertna promocija album 29.9.2005. u Zagrebu, te 30.9. i 1.10.2005. u Beogradu. Kao specijalni gosti na našim koncertnim nastupima u Beogradu svirat će svima dobro znani hm majstori "Alogia". Nešto više detalja o ovim nastupima kroz dan, dva." Ne mogu da verujem da ću da ih konačno vidim uživo!!! Nakon toliko godina!!! "USTAJ IZ PEPELA, I NEKA TE NOSI OSJEĆAJ DA OVDJE SI ŽIV I PONOSAN!" Edited September 3, 2005 by Fallen Angel Quote
Crna_Dama Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Meni je Osmi putnik iz 80.-ih bio zakon..nemam predstavu kako sad zvuce?!?Verujem da su dobri i dalje... A originalni pevac im je bio super dok se nije prodao i postao Dzibroni(ovo r namerno )...Jebi ga,kad se kod nas pola nekadasnjih dobrih pevaca prodalo Quote
LazaGNR Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Meni nisu nesto posebno interesantni,al' ipak verujem da cu otici na koncert u petak... Quote
RNA Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Ја, вала, не знам. Каризма и Алогија ме одбијају од те идеје, посебно они први. Quote
Demonizer Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 O ljudi o cemu vi....ne bitno je sta je osmi putnik on je osmi putnik i to je to najbolji bend sa ovih prostora u tome sto svira ma sta god to bilo.... Quote
Demonizer Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Cuti tu Zeljko! Koncert je bio fenomenalan!!!!!!!!!!! Konacno jos neko ko ih je gledao koncert je bio nikad bolji, imao sam prilike da ih gledam i pre u periodu dok nije pevao Dzibo, ali ovo je perfektno Quote
Vangelis Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Ja sam prodao kartu ispred SKC i otisao nazad za Novi Sad jer mi nije bilo dobro...i ovako sam bolestan. Quote
Fallen Angel Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 (edited) Jel tko mozda uspeo da zapamti koje su sve pesme tacno Putnici svirali na koncertu? Cini mi se da su odsvirali gotovo 30 pesama. Jos samo su nedostajale Jovana, Zigolo i Samo za tvoju ljubav !!! Al' nadam se da ce to da bude sledeceg puta!!! Edited October 3, 2005 by Fallen Angel Quote
NeSa Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 moram da pomenem da je novi pevac duuuuuuusaaaa od coveka(verovatno sam to pominjao,ali, moram opet)...mnogo dobar lik Quote
mrtva Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 chuti tamo...Dean je svetinja... ne zaista...a na Ziv i Ponosan se zaista pokazao...mada na nekim dijelovima tj. u nekim pijesmama zaista zvuchi kao Zlatan tj. Gibonni... Split Quote
Crna_Dama Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ma,super je novi pevac,al jebiga,meni Dzibov glas bolji.Ne sadasnji ,vec glas koji je imao u "Putniku". Quote
NeSa Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 novi pevac je bolji...mozda se vama vise svidja glas gibonija,ali ovaj je skolovan,jebiga... Quote
Recommended Posts