fabled oak Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 ma uskoro cete dobiti zbirke (vlado, ne persiram ti ) ...
Милица Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Da, samo tu. Ne mogu da verujem!!!!! samo jednu pesmu si coveku poslala....mrzim ove smajlije,zato samo zamisli onog sto mu trepere tri upitnika nad glavom...
fabled oak Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 hm... poslala sam mu vise, neka pretrazi mail
Мајор Гашпар Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 joj, prvo mi ih posalji da vidim kakve su Nema frke...Lova je problem, a kad pristigne, saljem.
Милица Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 sta je,zasto niko ne komentarise od 11. novembra...? 11 dana... ???
AGGRESSOR55 Posted November 21, 2005 Author Report Posted November 21, 2005 Sad cu ja da se aktiviram u pogledu spama. Salim se naravno Ej, Jow, imam novih prica...
mia Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Svaka pesma mora da ima smisao. Ili direktan ili skriven. Ako ga nema, chemu pesma onda? Chisto prolupavanje.. poenta je verovatno to kako je lepota cesto paravan, povredjuje i tak' to....zajeb'o te zivot i sl.cudno, ali svidja mi se forma.
Милица Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 poenta je verovatno to kako je lepota cesto paravan, povredjuje i tak' to....zajeb'o te zivot i sl.cudno, ali svidja mi se forma. 6x da za jovanu...
Some_girl Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Magija pokreta i dodira i vecan san koji aplaudira... Krvav mesec i cudesna rima u ljubavi sa leptirima... Zaista prelepi stihovi, nezni... Divno je...
Мајор Гашпар Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 E, Kich..promenio sam broj moba..kad se aktivira kartica..javicu
AGGRESSOR55 Posted December 15, 2005 Author Report Posted December 15, 2005 ajde odgovori na mejlu lol
AGGRESSOR55 Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 Jow, dusho, zaljubio sam se. pogledaj je samo:
Helle Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Sta bre ? Pa Jow, Jowana dusHice.... cHemu '' '' !?
Милица Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 cHemu '' '' !? Jovana je njegova devojka (ona je napisala pesmu o kojoj se na ovoj temi vec par stranica ne raspravlja),a ti si pored njenog imena stavila zaljubljenog smajlija,pa vajda pomislio da je muvas ili tako nesto... Hehe...
WindrideR Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Hehe... Meni nije bas bilo smesno. I meni smeta sto na ovoj temi svi spamuju a niko vise ne pise o pesmi, a najvise njen drugar koji je i postovao tu pesmu.
Helle Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Jovana je njegova devojka (ona je napisala pesmu o kojoj se na ovoj temi vec par stranica ne raspravlja),a ti si pored njenog imena stavila zaljubljenog smajlija,pa vajda pomislio da je muvas ili tako nesto... Hehe... A slucHajno prvalih da joj je ime Jowana pa ono '' '' je za tak slatko ime! Aj'de! *windrider, sta ima da se raspravlja vise odlicHno i tacka!
Мајор Гашпар Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Kic, da se ne zajebavam mejlom..Eto, posle cu da napisem par redova, mada me mrzi da bilo sta pisem(izvini)..Jbg..Sutra saljem cim uplatim neko sranje za fax.
Милица Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Hehe... Meni nije bas bilo smesno. I meni smeta sto na ovoj temi svi spamuju a niko vise ne pise o pesmi, a najvise njen drugar koji je i postovao tu pesmu. Potpuno se slazem,ali jebi ga-mi smo svoja misljenja odavno rekli,a neko 'sa strane' ko dodje,mozda i zeli da napise nesto,ali mu se ovo pre cini kao chat medjusobno povezanih ljudi,pa ne bi da se ubacuje...
Recommended Posts