Jump to content

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted
Svaka pesma mora da ima smisao. Ili direktan ili skriven. Ako ga nema, chemu pesma onda? Chisto prolupavanje..

poenta je verovatno to kako je lepota cesto paravan, povredjuje i tak' to....zajeb'o te zivot i sl.cudno, ali svidja mi se forma.

Posted

Magija pokreta i dodira

i vecan san koji aplaudira...

Krvav mesec i cudesna rima

u ljubavi sa leptirima...

Zaista prelepi stihovi, nezni... Divno je...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

cHemu '' violent.gif '' !? icon_sad.gif

Jovana je njegova devojka (ona je napisala pesmu o kojoj se na ovoj temi vec par stranica ne raspravlja),a ti si pored njenog imena stavila zaljubljenog smajlija,pa vajda pomislio da je muvas ili tako nesto...

Hehe...

Posted

Hehe... Meni nije bas bilo smesno.

I meni smeta sto na ovoj temi svi spamuju a niko vise ne pise o pesmi, a najvise njen drugar koji je i postovao tu pesmu. icon_confused.gif

Posted
Jovana je njegova devojka (ona je napisala pesmu o kojoj se na ovoj temi vec par stranica ne raspravlja),a ti si pored njenog imena stavila zaljubljenog smajlija,pa vajda pomislio da je muvas ili tako nesto...

Hehe...

A slucHajno prvalih da joj je ime Jowana

pa ono '' wub.gif '' je za tak slatko ime! icon_wink.gif

Aj'de! pivopije.gif

*windrider, sta ima da se raspravlja vise

odlicHno i tacka! icon_mrgreen.gif

Posted
Hehe... Meni nije bas bilo smesno.

I meni smeta sto na ovoj temi svi spamuju a niko vise ne pise o pesmi, a najvise njen drugar koji je i postovao tu pesmu. icon_confused.gif

Potpuno se slazem,ali jebi ga-mi smo svoja misljenja odavno rekli,a neko 'sa strane' ko dodje,mozda i zeli da napise nesto,ali mu se ovo pre cini kao chat medjusobno povezanih ljudi,pa ne bi da se ubacuje...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...