fabled oak Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 evo dusha ce promeniti temu miche, znam da bi volela da je vidis Ples Gospodara Ne prestaj da pleses, moj Gospodaru, ovo je ples smrti, ples bez nasih senki. Beli zivote, nesreco ziva, nosi me dalje od tla gde je Ljubav jedino svetlo u tami, Gde se ples sa tugom stapa i gde krv znaci vise od jednog zivota. Tamo muzika doseze daleko gde su note reci najdivnije poezije ljubavnika umrlih u mladosti. Tamo mozes rusiti zidove svetih grobnica i mozes raditi sve sto pozelis, ali samo Ne prestaj da pleses, moj Gospodaru, jer ovo je ples smrti gde nase senke pocivaju. 31.III 2003.
Милица Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 (edited) Eh...moja prva ljubav kad su tvoje pesme u pitanju.... Sada da iznesem komentar-do pre nekoliko godina sam volela samo pesme koje se rimuju,a onda...To je bilo ko zna koje pismo koje mi je Jovana A.K.A. black_swan poslala,mislim sedamnaesto,i u njemu-Ples Gospodara...otkacila sam totalno..nimalo rime,a opet toliko melodike,savrseno,prelepo docarana atmosfera...Neverovatan efekat...I od tad...Obozavam sve njene pesme,slobodan stih,tu melodiku reci...Cak sam je prepisala u jedan dnevnik (ne znam Jovana da li sam ti to rekla...) omiljeni deo mi je: Tamo mozes rusiti zidove svetih grobnica i mozes raditi sve sto pozelis, ali samo Ne prestaj da pleses, moj Gospodaru, ... Mada je cela pesma prelepa...PRELEPA... Hvala ti sto si je stavila... Edited January 10, 2006 by Beauty In Black
fabled oak Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Cak sam je prepisala u jedan dnevnik (ne znam Jovana da li sam ti to rekla...) aha
AGGRESSOR55 Posted January 12, 2006 Author Report Posted January 12, 2006 Hehe... Meni nije bas bilo smesno. I meni smeta sto na ovoj temi svi spamuju a niko vise ne pise o pesmi, a najvise njen drugar koji je i postovao tu pesmu. ok, njen drugar nece vise nista da kaze
Dark Princess Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 impresionizam,svidja mi se...sve u jednom dahu ...poshtovanje...
Recommended Posts