Peti.Maj Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) Da, da dobra metafora: 'lepljivim oblakom marihuane, koji se mogao seći nožem' Ma oni su odlicni. Vec sam prije pomenuo da su svirali sa EKV-om na antiratnom koncertu u BG 92-3 godine, tako sto su se popeli na kamion sa sve opremom i pjevali vozeci se kroz beograd. - cuveni Rimtutituki Bend. Ako se ne varam i Koja je tada svirao (bivsi basista Sharla Akrobate). On danas svira u Disciplini. Covjek koji je u svetskim okvirima priznat kao osnivac Drum and Bass sound-a. Edited June 15, 2006 by Byk Quote
Nenja Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Imala sam tu cast (za mene je to cast) da upoznam Gileta, Svabu i Bananu, na svirci u Stage-u, momci (ha ha momci) ljudi su genijalni. Isli smo na klopu i bilo ja cool (sad da vam prepricavam sve od reci do reci bilo bi ). Gile se ozenio pre godinu dana Quote
salebghouse Posted July 24, 2010 Report Posted July 24, 2010 ubise sinoc na koncertu. sat i po odlicne svirke, svi raspolozeni...par pesama mi je zafalilo ali necu da zakeram. 30 godina http://www.youtube.com/watch?v=2oXmP_eCzHI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=5t2bTO3h2-4 Quote
Vule iz Kule Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Bila je super svirka, al meni zao sto ne sviraju nista s mog omiljenog albuma - A Um Bum. Quote
Kumodraski Vo Posted March 9, 2018 Report Posted March 9, 2018 Gile burazer jedino sto ga ovaj pita neka prezvakana dosadna pitanja pa nema puno da prica.. Quote
Demon Seed Posted March 16, 2018 Report Posted March 16, 2018 Gile budisticka lobotomija pa kod Tese u goste umesto da proseta Vesnu Dedić Balkanskom ulicom 2 Quote
Nickelback Posted June 18, 2020 Report Posted June 18, 2020 Ne znam za ostale njihove koncerte, ali znam da su na Sabackom Letnjem Festivalu 2013. odsvirali samo tri pesme, uzeli pare i pobegli. Quote
Мајор Гашпар Posted June 18, 2020 Report Posted June 18, 2020 Sigurno su slabo platili da bi klatili. Quote
Demon Seed Posted May 5, 2022 Report Posted May 5, 2022 7 hours ago, VoivodBG said: Ovi jos nisu umrli? Kad se neko nečem dobrom nada, hej, kad se neko nečem dobrom nada. 1 Quote
Demon Seed Posted May 5, 2022 Report Posted May 5, 2022 (edited) 54 minutes ago, Мајор Гашпар said: Baš ste zli. Ja nisam, i iznenađuje me negativna nastrojenost druga Voivoda prema ovome sasvim, da ne kažem OK bendu, pozdrav za Gorana Gluhakovića. Edited May 5, 2022 by Demon Seed Quote
VoivodBG Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Najgori bend sa nasih prostora, vracaju se ko Causeskuov reanimirani les. Gile je odavno ispucao svoje kredite, i nema sta da pruzi, bas je tugaljivo gledati metuzaleme kako se raspadaju sa ovim novim ne-pesmama. Quote
Demon Seed Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Zvučiš kao da te je odbio za autogram tebra Quote
VoivodBG Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Ma jok ne volim ih, znas i kada tebi nesto smeta pa ides i napinjes po furmu, e to je taj osecaj. Jednostavno neki bend ti ne prija, i ne verujes da mogu toliko dugo da izguraju. Sve je to za ljude. 1 1 Quote
Phallusifer Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Voivode, el ti se ni prva dva albuma od Elektricnog Orgazma ne svidjaju Quote
Demon Seed Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Meni su dovoljne one tri sa Paket Aranžmana da budu bolji od svih OK bendova koji se gutaju ovuda 👹 Quote
VoivodBG Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 30 minutes ago, Phallusifer said: Voivode, el ti se ni prva dva albuma od Elektricnog Orgazma ne svidjaju Ma gde pored Idola - Odbrane i prvih Haustora i neprejebivog Sarla, da stavljam El. Org. Oduvek su bili treca liga od benda. Quote
Haos sam ja Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Bolji su od kolje i grobovlasnika, to stoji Quote
Demon Seed Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 (edited) Ma tebra samo LuNa - NeStVaRnE sTvAri i Dobri Isak, jeste čuli te kultove, jebeš Orgazam previše su poznati... 2 minutes ago, Haos sam ja said: Bolji su od kolje i grobovlasnika, to stoji Koji je bolji od solo Vranjkovića. A Block Out je tu negde sa Električnim Orgazmom nivo, dakle i BO je bolji od Kolje. Svaka im čast. Edited May 6, 2022 by Demon Seed Quote
VoivodBG Posted May 6, 2022 Report Posted May 6, 2022 Dobri Isak je zanimljiva iskopina, ali daleko je od dobrog benda, dobar demo imaju, ali ne i album. 😄 La Strada i Luna, nikada nisam bio upecan na njih, a nije da nisam pokusao da sedim i slusam, mada postujem sto imaju tako jak kult postovaoca, manje naporan od prosecnog EKV fana, sto je svakako uspeh. Ako bih birao od tih matorana ko jos dobro stari, Obojeni Program, iako su odavno izbacili elektroniku, a sve se nesto nadam da ce Kebrica burazengijica da malo sasne neki eksercic i kaze ajmo kurve! Ali da nije to laloski nacin, mora sve fino iz svescice lepo napisano. Quote
Recommended Posts