Dushan S Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 (edited) Količina loše tugaljive "poezije" koja je emitovana na ovom sajtu dostiže kritičnu masu i zato je vreme za jedan copy and paste: Pesma se dakle re-emituje, sa jednog prastarog topic-a. Nemojte plakati ako vas ova pesma jako pogodi, izdržite muški (ili ženski, već prema tome kako se doživljavate danas). I meni je ruka podrhtavala dok sam je pisao, ali kad se prekuca na tastaturi, ne vidi se. Wot a šejm. hint: Pustiti HIM ili 69 Eyanescence u pozadini za potpun multimedijalni doživljaj. Whenn the Darkness call up youre name (Kobna noć na salašu) Dok gasila se svetlost naše umiruće ljubavi U senci grobova tu odmah iznad sela Tebi bili su sve krući udovi Dok u mom naručju si polako mrela Tvoje su blede usne kao med Božansko je tvoje preterano našminkano lice Da povedeš me sa sobom bio je red Jer i ovako više nikad neću videti sunce U daljini čuju se krave iz štale Sa neba prve zvezde su pale Milujem tvoju kao noć crnu kosu I celivam tvoju tetoviranu nogu bosu Sačekaj ljubavi jedina, idem za tobom i ja Sa ovog sveta iz ovog prokletog sela Iz ove suzne doline kukuruza, i praznih iluzija Slomljena caša ljubavi naše opet postaće cela Edited April 7, 2005 by Dushan S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Hahaha Ko je to pis'o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 gothic romance! savrseno *putila sam 69 ociju, nemam him u kompu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 inace, ovaj link se kod mene u porodici prenosi s kolena na koleno, a i smatram da ljudi treba da znaju pod kakvim je okolnostima pesma nastala, tj. sta je inspirisalo umjetnika... http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...=0entry440588 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 TOOOO MIKOOOO!!! Kad okrshi Mile kolac, ima da letidu goticari na sve strane! JER ima muzika za ovoj? Ja cu da budem fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 inace, ovaj link se kod mene u porodici prenosi s kolena na koleno, a i smatram da ljudi treba da znaju pod kakvim je okolnostima pesma nastala, tj. sta je inspirisalo umjetnika... http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...=0entry440588 Wow, ja sam mislila da je tatema lipsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Fenomenalno, vrh, vena! Ocekujemo nastavke: "Mesec na IMTu", "Korps pejnt na tanjirachi", "Kosa boje naVte"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Kosta boje navte. Svaka cast. Vredi vise nego cela pesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted April 7, 2005 Author Report Share Posted April 7, 2005 *putila sam 69 ociju, nemam him u kompu... Može kao zamena, ali je najbolje ako imaš i mp3 traktora kome motor radi na leru, pa pustiš neku pesmu kojoj se ritam poklapa sa zvukom traktora. Hahaha Ko je to pis'o? Eto Wolfe, pa ti znaš da sam ja stari gotičar stihoklepac, a Courtney je snabdela i link "Korps pejnt na tanjirachi" Može, idemo odmah, ne treba gubiti dragoceno vreme: Korps pejnt na tanjirači I plug isto ko smrt beo Pa na traktor kad ih kačim Neka vidi celo selo Nek zavide, nek se krste Što lakiram u crno prste Što mi suknje lepo stoje Uz tanjiraču bele boje Pa na njivu crnu plodnu Kad isteram moje čedo Ko žilet niz zrelu venu Klizi brazdom ralo bledo Korps pejnt na tanjirači Crne misli, isto crna njiva Što na tvoje mi lice liči Kad onomad spalila si sebe živa Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Wicked Girl* Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Potpuno sam ocarana !!! To je prava umetnost!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Ne znam samo otkud mu ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted April 13, 2005 Author Report Share Posted April 13, 2005 Inspiracija stiže od prijatelja. Al i na žalost, prava umetnost nema poklonike Zato ću upravo napisanu pesmu "oči boje naVte" ostaviti samo za svoje oči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Zaista,ostala sam bez reči... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Inspiracija stiže od prijatelja. Al i na žalost, prava umetnost nema poklonike Zato ću upravo napisanu pesmu "oči boje naVte" ostaviti samo za svoje oči. The Horror!!! How can you be so cold? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Inspiracija stiže od prijatelja. Al i na žalost, prava umetnost nema poklonike Zato ću upravo napisanu pesmu "oči boje naVte" ostaviti samo za svoje oči. Znaci ovo govno od foruma ne radi, ovo je 3. poruka koju pisem... Sve u svemu - salji da ne bi bilo svega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 i ja zelim kosu boje navte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Znaci klasika ...Sensei vreme je da promenis profesiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Inspiracija stiže od prijatelja. еееееее Само немој да те то повуче, па да као неки које знам, завршиш остављајући пјесме под лажним именом због могућег само-атака на имиџ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Da povedeš me sa sobom bio je red Jer i ovako više nikad neću videti sunce zasHto sam ja morala ovo da procHitam-sunceeeee! No' divna je,sva je divna-jako mi se svidja! *Jos pustih si gothinstrumental u pozadini -i placHe mi se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 inspirisan prvim postom i ostalim komentarima, resih da ostavim svoj crni trag na vasim dusama... buuu-buuu-a-ha-ha... ovaj put pustiti my dying bride.. death in the village (kad je smrt pohodila selo) noc je bila crna, crna poput naVte na groblju smo tad radili dzafte-kurafte mesec je bio pun, i zavijajli su vuci a ja videh zilet u tvojoj bledoj ruci korps paint se topi, razmazuje se sminka tek sad dobro vidim, odavno nisi klinka ocnjaci ti dugi, a oci ko u macke dugi crni nokti, i pentagram znacke rekla si mi rada "join me in bed" al' u mome selu nije takav red sad neshavcen ja, odbacen od sela tumaram po groblju, ne bi li me srela iz crnih ponora mog prepuklog srca jedva cujan glas u suzama grca to me zove tvoja upokojena dusa i kaze da dolazi trogodisnja susa zemlja je sad suva, mrsave su krave i to su strasne posledice nase neshvacece i zabranjene ljubavi prave povedi me sa sobom na onaj drugi svet i zapevaj mi opet "join me in bed" ------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted April 14, 2005 Author Report Share Posted April 14, 2005 Mislim da možemo da ustoličimo novi književni pravac! Mislim da je pesma sjajna i ima taj sezibilitet koji je na ceni...Oštra kao okrvavljen žilet, mirisna kao tek pokošeno seno, turobna kao pokvaren traktor, setna kao ralo prepušteno sama sebi Gargamele, kad sastavljamo zbirku poezije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted April 14, 2005 Author Report Share Posted April 14, 2005 (edited) Khm. Tvoje oči boje nafte sada tiho sijaju u mraku iz sanduka draga lupas džabe grobari vec zatrpaše raku. Mirno spavaj zlato moje jer crna je zemlja izolator dobar još u džepu čuvam tange tvoje Znaj voli te tvoj mali grobar! Ni slutio nisam šta će biti Al sad crnica deli me od tebe I mada mermer hladan ćuti U sanduku ti garant drvo grebeš Ostaviću lopatu na zidu da visi Da me seća na ovu nežnu noć Na opanke što mirišu na tebe Staru crkvu što izbija u ponoć Lezi i odmori I ne ustaj više Pamti našu ljubav O kojoj ja sad pišem Jer da nisi dala nedra Tom komšiji, ružnom, zlom Ja pušio ne bih cigar Vedro sad na grobu tvom Edited April 14, 2005 by Dushan S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted April 14, 2005 Author Report Share Posted April 14, 2005 zasHto sam ja morala ovo da procHitam-sunceeeee! No' divna je,sva je divna-jako mi se svidja! *Jos pustih si gothinstrumental u pozadini -i placHe mi se! Nemoj plakati, nesrećne ljubavi često imaju veseo kraj, kao što je recimo slučaj u ovoj pesmi gore, Oči boje naVte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 E basH sam emotivac-i to velik'! Nesmijem visHe da svracam na ovakve teme, izbedacHisHte me zivu,e dusHe ti pa ta pijesma povisH je josH duplo tuznija! ''Ja pušio ne bih cigar Vedro sad na grobu tvom'' A kraj je za medalju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 (edited) Mislim da možemo da ustolicimo novi književni pravac! neo-gotik patetizam? Mislim da je pesma sjajna i ima taj sezibilitet koji je na ceni...Oštra kao okrvavljen žilet, mirisna kao tek pokošeno seno, turobna kao pokvaren traktor, setna kao ralo prepušteno sama sebi vrh, vena! "ralo prepusteno samo sebi..." kakva idila, dostojna jednog pravog pesnika! Gargamele, kad sastavljamo zbirku poezije odmah, naravno! pitam se sta je sledece.. bend? idemo dalje, nema povlacenja! fresh garlic on silky moonlight otkucava ponoć, mračna i sumorna mesečinom okupana pojavila se umorna. kad zatvorim oči, setim se ja tebe i pitam se ko te preko dana voli u senu si ležala, umorna od njive a ja sam pre toga potego srk šljive u štali je ukleti at sporo zobao rotkvice sa lukom za doručak sam probao i ja priđoh bliže, da celivam ti grudi ko oparena ustade, ti, nešto te probudi. u panićnom strahu, sve od luka bela ti bežis i bežis, al znam da bi htela govori mi nežno, sve tiše i tiše dok čitas sta na mome crnom dlanu piše gde linija života polagano bledi opet mi se krava u kući uneredi kap krvi tvoje, crvene ko ruža sto jedino sećanje na tebe mi pruža na noći hladne, te noći pune jeze tvoj široki osmeh i fiksne proteze Edited April 14, 2005 by Gargamel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts