mrtva Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Sise nisu za igranje? Ponovo si umrla u mojim očima. sise da...jesu za igranje... mada meni je zvuchalo da si ti pominjao sise=kao lopta za fudbal... P.S. To za MG nije tačno. upravo si umr'o u mojim ochima... a ja vech isplanirala lijetni provod na rivi...
Legenda Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Hahahah... Evo, ja ne igram fudbal sa sisama, i volim i MG i GM Weeeeeeeeeeee, ludnica
Dushan S Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 evo uzdebljala sam se...gdje je moj vijechni pisac...da me opishe u pijesmi... dushaneeeeeeeee... ...sad zamisli...sve je poraslo shto si tio da poraste... Misliš, poraso je onaj 'kuruz što smo zasejali lane, ugojila su se oba praseta što si kupila od strina Radojke? Pa šta čekaš, volan kombajna u ruke, pa na njivu, a prasce ćemo klati čim pre ja stignem, ako treba i pesmu ćemo napisati o tome Twiggo mila, znaš kako to kažu navijači... BACI SISU DA SE IGRAMO. Hahahaha ovo ne znam Sise jesu za igranje ali samo za mali deca : ..pa sad kako se ko oseća
Dushan S Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 (edited) Jedna mala, za zagrevanje Čista komercijala agro gothica, oprobana formula, lepljivi refren, svi delovi hita su tu. Uklete njive Svi znaju da me plaši beli luk Svi znaju da moja je sudbina sve crnja I da čak moj kukuruz zasejan by the book Pun je nekog čudnog oštrog trnja Pokušao sam da sejem samo danju Da za punog meseca iz kuću ne izlazim Al evo dok svi seljani sad normalno žanju Dal' suncokret otrčaće ja moram da pazim Uklete njive Za besane su noći krive U kojima stara me majka zove Da dodžem gore, da dodžem gore Uklete njive Glasovi što u meni žive Lepo je onomad rekla ciganka gatara Milojko dete beži s tog atara Svi znaju da držim pušku kraj sebe Jer noću mi dahćući suncokret na vrata lupa I da na leševe bezbrojnih 'kuruza što posekoh Mi miriše teskobno u tanjiru supa Znam da sam proklet što sam kosio nemilice I da sam komšiji otrovao omiljenu kravu Sad noću kroz prozor sjaj njenog roga ugledam Znam da konačno dolazi po moju glavu Uklete njive Za besane su noći krive U kojima stara me majka zove Da dodžem gore, da dodžem gore Uklete njive Glasovi što u meni žive Lepo je onomad rekla ciganka gatara Milojko dete beži s tog atara I tako brojim poslednje dane Prazne i sive Puštam da pokoja suza kane Na crne, proklete njive Edited October 11, 2005 by Dushan S
Vlaja Buraz Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 sise da...jesu za igranje... mada meni je zvuchalo da si ti pominjao sise=kao lopta za fudbal... Nemoj sad tu da se praviš nevješta. upravo si umr'o u mojim ochima... a ja vech isplanirala lijetni provod na rivi... Twiggo mila, pogrešno si protumačila. Ja ne volim MG, ja volim samo tebe. A, pazi, s obzirom da će taj teški posao jedenja pršuta pasti samo na tvoja nejaka pleća, možda te i dovedemo na neku normalnu gotičarsku težinu cca. 75-80 kg., a tad niko neće biti sretniji od mene.
imaginos Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Uklete njive intravenski, nema sta. nego, priznaj da si smislio i muziku uz ovo. refren, rimovanje, strofe... sve mi to lici na neki underground narodnjak. Znam da sam proklet što sam kosio nemilice I da sam komšiji otrovao omiljenu kravu Sad noću kroz prozor sjaj njenog roga ugledam Znam da konačno dolazi po moju glavu Svi znaju da držim pušku kraj sebe Jer noću mi dahćući suncokret na vrata lupa
Helle Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Kako je do j@j@ pijesma, majstoreeeeee!!!!
imaginos Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 jes vala Ceda ispo... eve se ja spremam za crtanje, brzo je delovanje - najbolje delovanje... users.yubc.net/~snikola/agrocalypse.gif bre domacine, sto nisi stavio sliku da se vidi na stranici nego samo link? ja sve agro strane cuvam u mht-u (zatrebace kad nam zatvore temu zbog spama ), pa bolje da imamo to integrisano u stranu. p.s. nisi valjda rucno trejsovao borinu montazu?
mrtva Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 (edited) Misliš, poraso je onaj 'kuruz što smo zasejali lane, ugojila su se oba praseta što si kupila od strina Radojke? Pa šta čekaš, volan kombajna u ruke, pa na njivu, a prasce ćemo klati čim pre ja stignem, ako treba i pesmu ćemo napisati o tome ma ne pravi se lud...znash ti o kojim ja kukuruzima pricham... a netko drugi treba da se hvata kombajna... Dushane krunishem te najboljim agrogotic piscem... Twiggo mila, pogrešno si protumačila. Ja ne volim MG, ja volim samo tebe. A, pazi, s obzirom da će taj teški posao jedenja pršuta pasti samo na tvoja nejaka pleća, možda te i dovedemo na neku normalnu gotičarsku težinu cca. 75-80 kg., a tad niko neće biti sretniji od mene. opa Borooo upravo si ozivio u mojim ochima... 75-80kg. jbt. jel ti to mene pipremash za klaonicu prid bozic... pa sa 'dvojkama' bih tek toliko postigla kila... meni treba 5-6 kg. max...a ne 20+ kg. to je obesity to je nezdravo to nechu da budem ja... Edited October 13, 2005 by Twiggy
Helle Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Dushane krunishem te najboljim agrogotic piscem... Slazem se u potpunosti! Sujedno mu posvecujem jednu pijesmu! Skinuo si svoje okove prolazis sasvim mirno pored uspavanih njiva da li je stvarno prekinuta svaka veza nebeskom tisinom ili je to neciji san u koji si usao mimo svoje volje mozda je samo natrulo sijeno s neke davno ocvale livade prosuto s nekog seoskog voza prepusteno vijetru noseno po cestama bez mirisa i boje ipak ostao si bez okova a i bez snage ne zelis da te opije miris ne zelis da te privuku boje dok koracas pored uspavanih njiva!
imaginos Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Backyard фантазија (лонли најтс, лонли дејз) момци су у моме селу нашли цуре румене а ја тражим љубав врелу покрај цеви гумене хопа цупа, ајд сад мала да ли би ми мало дала воде ладне са бунара отекла је мени рука нема воде нема мале тешке су тад речи пале баш ми свашта она рече и брже боље тад утече рекле су ми твоје прије да ти младо срце мије само страшна готик мјуза тад ти сама врцка гуза бледило на лице стави па да будем вампир прави само ноћу ја излАзим и авлије туђе газим ноћу црни плашт навучем и две-три љуте стучем не би ли ми храброст дошла да те питам куд си пошла сустигох је, она споро хода а на њој све је црна мода руку јој на раме ставих и тад се ја се престравих! на дебели леш ми личиш и тиме се сама дичиш ко ће срећу да ми кроји шта ће на то рећи моји (.......omaz PD) момци су у моме селу нашли цуре румене а ја тражим љубав врелу покрај овце вунене овца, овца е па шта је ако је овца није лав, овца, овца, па нека је не боји се ком је здрав
NecistaKrv Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Jebo majku, jarane ovo je tak dobor napisano, nit ja neb mogo bolje sroct, svaka cast, ima vas par sto dobro pisete, agro-poezija na usponu. Aj' uzdravlje.
Vuk Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 овца, овца е па шта је ако је овца није лав, овца, овца, па нека је не боји се ком је здрав apsolutni vrh
Vitamin K Experience Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ја кано виђу ова ремек дела постидек се. Јеботе... спонтано овчано сагоревање. Интензивираћу разводњавање фабуле мог дела под називом "Кад гибаницу сусретне суза". Овако. 'Оћемо да направимо твртку за текстови и да нудимо народњачком тржишту најдобрији однос цена/перформансе текста, повољнији чак и од Марине? ЊЊЊ.АГРОТЕРРОРАЈЗЕР.ЦОМ -> "Ваш уметнички одраз је наша брига, јер ми умећемо најдобро на тржиште"
Генеральный Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 p.s. nisi valjda rucno trejsovao borinu montazu? Xa, ne znam ti ja sta to znaci prijatelju, ali strejt svakako nije... p.s. jok bre, ovo je samo risajzovano, rotirano i podesen kontraKst... spremam se za crtanje... izvini zbog bradu, moro sam! rispekt za bekjard fantaziju ne secam se kada sam se 'nako smejo... moramo uskoro na neko cepi da sazmemo utiske... @Dusan Svaka cast za Uklete NJive, nabijas komplekse i sve ostalo! "Svi znaju da me plaši beli luk Svi znaju da moja je sudbina sve crnja I da cak moj kukuruz zasejan by the book Pun je nekog cudnog oštrog trnja" Oplodio si mu mater! @Cynic Pravo kazujes, da mi predjemo na komrcijalu! Ekstra je slogan!
imaginos Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ја кано виђу ова ремек дела постидек се. kakav stid, kakvi bakraci! nije ovo takmicenje, ovo je agroterrorajzer, no ti nama daj neki sneak preview ili makar sinopsis tvoga remek dela. 'Оћемо да направимо твртку за текстови и да нудимо народњачком тржишту најдобрији однос цена/перформансе текста, повољнији чак и од Марине? cena/performanse? narodne pesme na 4gHz najpovoljnije u gradu, pardon, selu. u svcakom slucaju, ja sam za. ЊЊЊ.АГРОТЕРРОРАЈЗЕР.ЦОМ -> "Ваш уметнички одраз је наша брига, јер ми умећемо најдобро на тржиште" sto rece boro, we rock! --- izvini zbog bradu, moro sam! odlicno je, kao kakav pop. daje mi neki autoritet. rispekt za bekjard fantaziju ne secam se kada sam se 'nako smejo... moramo uskoro na neko cepi da sazmemo utiske... posto dug otadzbini sluzim blizu tvog mesta stanovanja, mozemo se lako naci u nekoj obliznjoj birtiji. taman da mi skiciras majce i da osmislimo taktiku. :)naranvo, svi agroterorajzeri su dobrodosli.
Vlaja Buraz Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 meni treba 5-6 kg. max...a ne 20+ kg. to je obesity to je nezdravo to nechu da budem ja... Anything worth doing is worth overdoing.
Vitamin K Experience Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 cena/performanse? narodne pesme na 4gHz najpovoljnije u gradu, pardon, selu. u svcakom slucaju, ja sam za. Ако јачина шљивовице може да се мери у градима, што не би однос цене и утицаја на аудиторијум могао да се мери у мегабитима одушевљења по секунди пута динар, тј мопсд-има? "Имам за вас једну 8мопсд песму". Вероватно је то за вас превише цајбер агро... али у духу мене стоји.
mrtva Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Anything worth doing is worth overdoing. never neverrrrrrr... Boro mili naljutit chesh me... Dushane slidici text napishi u kontestu heavy thrash porgressive technical death necro agro black symphonic metal...
Vlaja Buraz Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 never neverrrrrrr... Boro mili naljutit chesh me... Ali Twiggo, kako ti drugačije misliš da mene oženiš ako nećeš da se udebljaš?
imaginos Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Jebo majku, jarane ovo je tak dobor napisano, nit ja neb mogo bolje sroct, svaka cast, ima vas par sto dobro pisete, agro-poezija na usponu. Aj' uzdravlje. apsolutni vrh hvala momci, hvala! uzdravlje! "Имам за вас једну 8мопсд песму". марина пише ресме реда Гопсд-а, ште ћемо сад, куку мене..
mrtva Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Ali Twiggo, kako ti drugačije misliš da mene oženiš ako nećeš da se udebljaš? Boro mili se ti to shalish... il' zaista mislish... ma polako twig na polje stize... eno maloprije sam pojela pijat sladoleda...i popila 2 kave...sad zamisli koliko samo cukra stavim...ako mi je 6 zlica malo...a da te ne uplashim nechu ti rech koliko tochno kg. imam... i chisto da znash da me ima u visini znachi chistih 1.77cm (bez platformi)... i rachunala sam da bih trebala imat 65 kg. (iako nemam...ne josh... ) al' ti si pretjerao...da nabacim na se 75-80...
Vlaja Buraz Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Boro mili se ti to shalish... il' zaista mislish... ma polako twig na polje stize... eno maloprije sam pojela pijat sladoleda...i popila 2 kave...sad zamisli koliko samo cukra stavim...ako mi je 6 zlica malo...a da te ne uplashim nechu ti rech koliko tochno kg. imam... i chisto da znash da me ima u visini znachi chistih 1.77cm (bez platformi)... i rachunala sam da bih trebala imat 65 kg. (iako nemam...ne josh... ) al' ti si pretjerao...da nabacim na se 75-80... Ja da se šalim? Pa ko će da me iščupa odavde ako ne ti? Realno. Inače, ja imam 177 sa priglavcima na nogama (ali tankim priglavcima), uz dobru obuću i odgovarajuću frizuru bih možda mogao na 179, a trenutno imam 98 kg, pa kad nešto razmislim, drži se ti na 61, ja ću na 105 i milina. Može tako?
mrtva Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 u kojim si ti to govnima...kad ja treba da te izbavljam... da podigni kosu...znachi ovako kao moji dragi punkeri...aw 105 kg. daj plashish me... zadrzi tih 98...
Recommended Posts