Vitamin K Experience Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 No, guys, I think you didn't understand my msg
NecistaKrv Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Boro nisam znao da Elenora i druge inspirise. Dobra je pjesma. E citaj ovo sada: (Ana ime koristim samo zbog rime, da se razumimo) Mozda je pros'o i zivot cijeli od onoga dana kad smo se sreli kad prvi put ugledah te oci plave i kosu boje pokosene trave Ah, pomislih divna je ona i ne cuh zvuke onog zvona sto je usmrt zovu polako a da sam znao vjecno bih plak'o Ruku mi pruza kao da pita vidis li rijeke,polja i zita i pruzih ruku ruci sto drhti i pruzih ruku vapaju smrti I tek tad spazih pred kim stojim pred onim sto zivi u snovima svojim ispijena,blijeda provodi dane u dimu marihuane Htjedoh ljubavlju da sperem drogu jer sto je ona skrivila Bogu zvala je zvijezde i mjesec da joj sude Htjela je da voli i voljena bude Uzalud bijhu sve nade moje umrijece oci plave boje i proklinjah dolazak onoga dana I zlo sto ga donosi marihuana Ana, djevojka plavih ociju i kose ime sto tisucu djevojaka nose poci cu i ja jednog dana tamo gdje je moja Ana Na grobu zaplakah prvi I ispisah rijeci kapljama krvi: "Umrla je u sumrak dana Bila je lijepa i zvala se Ana" A znala je da narkomani dugo ne zive i da se kratko svojim snovima dive ipak, voljela je da bode svoje vene voljela je mnoge, a mozda i mene Can you make her agro? jebo majku mogob ladno cvarke od nje pravt i sapun. a i cjelu bih te zimu grejala koliko nije posna. predebela je jarane, ne valja ni za agro-reklamnu.
Dushan S Posted July 1, 2005 Author Report Posted July 1, 2005 Pošto se Twigi trudi toliko Da dobije o sebi stihova poneki red Eto, u susret bih rado izašao I pisao o mršavoj figuri u nedogled Kroz šalu kudio njene mršave mere I pogrešan koncept o gothic lepoti Ali kako je to samo lice sa slike Mislim da nemam dovoljan motiv I koliko god da kucam u prazno Tražeći neki podsmešljiv stih Odustajem na kraju, porazno Napisah dve reči a već se umorih Ajde bar da pohvalim na prvoj slici Baš je onako lepa, zelena trava Ali baš kad mi pisanje bar malo krene Od druge dve slike počne da mi se spava Ugoji se Twiggy, radi nas svih Koji vole i cene gothic obline Tada ćeš dobiti i dobar stih I večnog obožavatelja da za tebe gine Pojedi nešto, ne budi takva Pusti nek rastu sise i guza Pisaću onda opet o tebi Ti bićeš moja jedina muza
mrtva Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 sad znam zashto je bori bila elly tak dobra inspiracija... al' hvala tebi shesni Dushane sh'o si smog'o snage pa napis'o... samo je falila crvena boja...
Генеральный Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Од љубави остатци (сав алкохол сам аплоудовао) Тог дана ме остави ко прокисло пиво, наопако окрену крстачу и замрзе све живо Као задруга без алкохола, к'о на опанку жвака, зулум то је љубо моја, оде за најбољег ортака Ни хвала да ми кажеш што за тебе сам рискиро, да нема корпс пејнта да ти младо лице скрива, гарант би у мардељу ја туђу моћну жилу© свиро Малолетнице моја, баци лизу клету, у загрљај ми похрли мањкајућ лепотом на Др Мартенс опанку ти одери пету Без тебе ко да сам гаће наопако окрено не могу да дочекам онај свет врати се у тузи да не би вено Као кад пчела каки мед или кад крава муче природно ми дај љубав у недоглед поново буди моје луче Ридам јако пуним бакрач и појило смисо врати животу и млеку које ме је дојило Узалуд слузе моје и лебац што га крај језера дајем патци, на рингли срца мога греју се од љубави остатци
imaginos Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Од љубави остатци (сав алкохол сам аплоудовао) nadmasio si sam sebe, lukidkude, zaista! ova ti je najjaca za sad, sve sam hajlajt do hajlajta. stej aggro!
Генеральный Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Хфала на топле речи, ово ми млого значи... Мисим да с искренос не мож да омане чоек...
Tatyannahhh Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Pošto se Twigi trudi toliko Da dobije o sebi stihova poneki red Eto, u susret bih rado izašao I pisao o mršavoj figuri u nedogled Kroz šalu kudio njene mršave mere I pogrešan koncept o gothic lepoti Ali kako je to samo lice sa slike Mislim da nemam dovoljan motiv I koliko god da kucam u prazno Tražeći neki podsmešljiv stih Odustajem na kraju, porazno Napisah dve reči a već se umorih Ajde bar da pohvalim na prvoj slici Baš je onako lepa, zelena trava Ali baš kad mi pisanje bar malo krene Od druge dve slike počne da mi se spava Ugoji se Twiggy, radi nas svih Koji vole i cene gothic obline Tada ćeš dobiti i dobar stih I večnog obožavatelja da za tebe gine Pojedi nešto, ne budi takva Pusti nek rastu sise i guza Pisaću onda opet o tebi Ti bićeš moja jedina muza Dushane plasis me
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 на Др Мартенс опанку ти одери пету Obuca za metalce sa sela
mrtva Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Dushane plasis me da smijeshno zar ne...pravo da ti kazem i jeste... on me je umislio da sam zivi kostur... ma 'bicu ga...twiggy je od pancheva...
Guest Gothic-Rockerka Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Ugoji se Twiggy, radi nas svih Koji vole i cene gothic obline Pojedi nešto, ne budi takva Pusti nek rastu sise i guza Pisaću onda opet o tebi Ti bićeš moja jedina muza xa xa ona je ok,mislim sasvim ok a tek kad bih mene vidjeo nebi sklopio ni reda xa xa ma koje debele goticarke,zivota ti! LoodeeKooD super pjesma ''на Др Мартенс опанку ти одери пету'' xa xa ne brukaj mi Martinke
*Wicked Girl* Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 (edited) Dushane plasis me Bolje se plasite mene ........... Edited July 8, 2005 by *Wicked Girl*
Шарки Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Јордана О мени Јордано све најгоре реци, Ки крава ме рогом у срце убоде, Пиво ми донеси леба испеци, Да ме поведеш боса преко воде. Ки трактор што њиву оре, Ки река што кроз село тече, Што ми ономад не рече,море, Да те пичка стравично пече? Не бија па нисам манијак, Полако би ишо да теби лепо бидне, Она пут није уопште лак, Бојала си се да те мајка не видне! Жваћем си јајца од муку, Полако љуштим љуту, низ грло ми тече, Па што ме раније не увати за руку, И не каза да те пичка страшно пече. О,Јордано... Mnogo sam loš pesnik. Ali... Reko da probam...
Генеральный Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Јордана О,Јордано... Mnogo sam loš pesnik. Ali... Reko da probam... Колега Шаркије, ако сам ја у писањy песмe Лустрована Поликита (добра пичка на насловној - срање текстови) онда си ти сигурно Курир или бар Србски НациЈонал... Ово је пример због чега је Агротеррорајзер тако продавана новина... Право међ стиднице! Само сам приметијо пар недостатци у твој агро књижеван дијалекат... Ништа што не мож да се избруси с радни распус на село...
Шарки Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Znači ne valja? Okai. Ionako se nisam trudio puno...
Генеральный Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Znači ne valja? Okai. Ionako se nisam trudio puno... Небре, ваља - оштро и таблоиЦки Бога ти! Увек је добро наћи нову врсту аграрне појезије...
Шарки Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 A takO,'nači. Ja skont'o da je žutoštampski loše!!! E,pa pošto si ti glavni агротеррорајзер i dao si mi blagoslov, mogu da nastAvim da pisujem poJeziju!
Dushan S Posted July 8, 2005 Author Report Posted July 8, 2005 Од љубави остатци (сав алкохол сам аплоудовао) Тог дана ме остави ко прокисло пиво, наопако окрену крстачу и замрзе све живо Као задруга без алкохола, к'о на опанку жвака, зулум то је љубо моја, оде за најбољег ортака Ни хвала да ми кажеш што за тебе сам рискиро, да нема корпс пејнта да ти младо лице скрива, гарант би у мардељу ја туђу моћну жилу© свиро Малолетнице моја, баци лизу клету, у загрљај ми похрли мањкајућ лепотом на Др Мартенс опанку ти одери пету Без тебе ко да сам гаће наопако окрено не могу да дочекам онај свет врати се у тузи да не би вено Као кад пчела каки мед или кад крава муче природно ми дај љубав у недоглед поново буди моје луче Ридам јако пуним бакрач и појило смисо врати животу и млеку које ме је дојило Узалуд слузе моје и лебац што га крај језера дајем патци, на рингли срца мога греју се од љубави остатци E fakat kolega traktor rajderu ova ti je možda i najjača do sada, 45 gradi minimum, ljuta, domaća! Dushane plasis me Ma ne boj se, neću napisati ni jednu o tebi Sigurna si da smijeshno zar ne...pravo da ti kazem i jeste... on me je umislio da sam zivi kostur... ma 'bicu ga...twiggy je od pancheva... Ma nije, znam ja da si ti debeljuca, nego kamera uvek tako oduzme desetak kila, jel da? xa xa ona je ok,mislim sasvim ok a tek kad bih mene vidjeo nebi sklopio ni reda xa xa ma koje debele goticarke,zivota ti! A ono da izuzetak potvrđuje pravilo? Znam ja mnoge koji su bili tako mršavi i ničim izazvano, preko noći se ugojili. Već prvi korak ka tome je što zalazite ovde na agro poetičnu temu Bolje se plasite mene ........... E maji, ali to moraš u stihu, na primer: "Dalje šape da vam ne bih ruke iz lakata sekla jedna tako probala i gadno se opekla"
mrtva Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 razocharao si me Dushane...pravo jesi... stvarno pretjerao si...tad na jeziku ti je bio malo zeshchi osijechaj zajebancije da onako neshto srochish...a nit sam se nisi prvo zapitao da li che to mene da povrijedi... a ti samo nastavi da se podrugujesh... pravo s pinjuricama u karijolu s tobom... garant nikad nisi chuo za domlizanu,bujol,tecu,mashu,frezu,zaprecat itd...e to je agro jezik s sela...a ja sam ga tak dobro nauchila...
Генеральный Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 pravo s pinjuricama u karijolu s tobom... garant nikad nisi chuo za domlizanu,bujol,tecu,mashu,frezu,zaprecat itd...e to je agro jezik s sela...a ja sam ga tak dobro nauchila... mozda iz nekog malo zapadnijeg sela, kod nas toga nema ovde...
Шарки Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Dakako je zapadnije, jerbo naš seljak ima tanjiraču, drljaču, kombajn, traktor... i frezu...
Шарки Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Мика ми јебо жену (агро грајнд метал песма) Мика ми јебо жену, Мика ми јебо жену, Мика ми јебо жену, Мика ми јебо жену! Ће га утепам с'с мотику! Ће га утепам с'с мотику! Ће га утепам с'с мотику! Ће га утепам с'с мотику! Мика бежИ кроза шуму и моли Стани, комшио, неће болИ, Само ће ти на уста потерам пену Куј те јебЕ кад си ми нагнао жену!!! Мика има мотИку у дупе! Мика има мотИку у дупе! Мика има мотИку у дупе! Мика има мотИку у дупе! Неће више жене да јебава, Нисам ги утепаја бадава, Госн судијо, мора свињац да одржавам, Немо ме тераш казну да издржавам! Мика у пакао горИ, Моја жена сад говОри, "Очи су ти, барабо, затворене биле, Није ме Мика јебо него бата Миле!!!" УУУУУУУУУААХАХАХАХАХААХАХААХАХАХАХАХАХХА! Џ-џџџ-џџџ-џџџ-џџџ-џн-џкџн-џкџн-џкџн-Џ-џџџџџџџџџџџџџџџџ-ЏК! Тру-пу-ту-тру-пу-ту-ту-тупудуп! ТУПУДАС- Џк-Џннннн!!!
Генеральный Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Мика ми јебо жену (агро грајнд метал песма) Mis'im da ovo moze da se odradi i u tata Dzimijevom maniru, psihodelicni bluz rok...
Recommended Posts