Vlaja Buraz Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Jako si neozbiljna u jako ozbiljnoj situaciji. Vidim da ću morati dobro da te omamim pršutom prije bilo kakvih poslovnih dogovora.
Machka Naopachka Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 u kojim si ti to govnima...kad ja treba da te izbavljam... da podigni kosu...znachi ovako kao moji dragi punkeri...aw 105 kg. daj plashish me... zadrzi tih 98... kako lepa chirokana.. u zivotu mi se ni jedna nije svidela, ozbiljna sam. ovo je xtra
mrtva Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 marijaaa zeno ne dirati... mawo mowe zwato... i dechko joj je dobar...zaista su uh'lala par... @boro najozbiljnije sam neozbiljna...za ozbilj...ozbiljno...
Helle Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Boro the Kralj, mene samo zanima kad ce zenidba ocekujemmmm hrpu krofni.... DusHan, eto nek Vam on svira a i ja mogu da posluzim u necHemu! Agro-svadba, toooo!
Vlaja Buraz Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Boro the Kralj, mene samo zanima kad ce zenidba ocekujemmmm hrpu krofni.... DusHan, eto nek Vam on svira a i ja mogu da posluzim u necHemu! Agro-svadba, toooo! Sitnije, Cile, sitnije.
Helle Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Sitnije, Cile, sitnije. Neces da se zenis, eh! NisHta od krofni.... nista od agro-svadbe.... smrc....
Machka Naopachka Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 marijaaa zeno ne dirati... mawo mowe zwato... i dechko joj je dobar...zaista su uh'lala par... na momka sam i mislila pardon my spam. leaving.
Dushan S Posted October 19, 2005 Author Report Posted October 19, 2005 Zloćo. Pa ne budi takav šovinistički balkanac.
Helle Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 (edited) Kliniko, vataj.... Pokraj mene stado krava niz nebesa lude ptice Priroda se proljepsava a ja mislim na sitnice Volim ljubicicu sto se plavi jutarnju rosu na zelenoj travi Volim zito sto poljem klasa oblak volim nebom dok talasa Edited October 26, 2005 by Hellenoranotos
Генеральный Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Ja digitalizov'o audio zapise ovekovecene pre par meseci u Darijus-ovom love nest-u... Uskoro ce biti dostupni javnosti - sada je kasno da pada audio sechenica u sound forget-u!
Vlaja Buraz Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Kod mene je u pripremi jedna konceptualna numera, Milivoje i ja smo osnovali bend, krajnje ozbiljno se radi. Prva strofa je: Ako odeš ti Ostaću sam Jer nikog nemam
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 hoce li boro naci novu drolju niskog moralnog nivoa na forumu? stay tuned For more....
Vlaja Buraz Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 E, jel voliš ti gospodara prstenova?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 a recimo da sada nisi ispao duhovit i da bi biO reD da se pomiris sa time.... btw. ne podnosim fantasy.... a shta je frka bokili pa mora malo i da se prosiruje jebacka djelatnost.....
Ivan_Creed Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Volim ja LOTR, ali ne volim Boru.. negativan je u zadnje vreme..
Vlaja Buraz Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 a recimo da sada nisi ispao duhovit i da bi biO reD da se pomiris sa time.... btw. ne podnosim fantasy.... a shta je frka bokili pa mora malo i da se prosiruje jebacka djelatnost..... Dobro. A jel ti počela opadati kosa?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 (edited) .... edit i oftopik - porastao mi je kurac, al' verujem da to nije niciji problem nego Moj, al' 'ajde kada veC pominjemo banalnosti.... Edited January 10, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent
Vlaja Buraz Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 .... edit i oftopik - porastao mi je kurac, al' verujem da to nije niciji problem nego Moj, al' 'ajde kada veC pominjemo banalnosti.... Dobro. Ali reci ti meni šta misliš o novom spotu HIM?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 nisam video novi, znam stari....
Vlaja Buraz Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 nisam video novi, znam stari.... Dobro. Ali reci ti meni da li je tebi počela kosa opadati?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 ne, a tebi, vidim, duboki su ti zalisci....
Recommended Posts