Vlaja Buraz Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 ne, a tebi, vidim, duboki su ti zalisci.... Dobro. Ali reci ti meni, jebeš li ti šta?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 a, bokili, toliko ti je trebalo da osmislis ovako veliki odgovor.... a, to....pa kako kada zapadne, jebi ga, zivot ti je to, treba li neka pimpovska usluga kada veC pominjes.....
Vlaja Buraz Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 a, bokili, toliko ti je trebalo da osmislis ovako veliki odgovor.... a, to....pa kako kada zapadne, jebi ga, zivot ti je to, treba li neka pimpovska usluga kada veC pominjes..... Dobro. A reci ti meni, da li još uvijek furaš onu amišku bradu i švercersku futrolu za mobilni?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 futrola uvek.... a ti Onu samurajsku? 'aj lepo da sednemo na pice da razmenimo iskustva....
Vlaja Buraz Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 futrola uvek.... a ti Onu samurajsku? 'aj lepo da sednemo na pice da razmenimo iskustva.... Dobro. Ali reci ti meni, šta misliš ti o ovom forumu?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 moras prvo da odgovoris na neodgovorenu gomilu pitanja.... volim tvoj smisao za humor....
blondie Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 hahahah, do jaja... od prije nekog vremena, neko je od avangardista krenuo s nekim lafo jadnim stilom da pise po forumu pa je cijela ekipa prihvatila.. kratka nepovezana pitanja i recenice, najcesce u neskladu s temom, jedva s nekim smajlijem i navodno samo INTERNO razumljiva izmedju avangardista..... jooj.. sa`ce da padne na ovo pitanje - jel farbas ti kosu.. ili koliko stanovnika ima azerbejdzan dodje mi da napravim sloganajzer s nekim lijevim avangardistom sto na kraju postova stavlja POZ ili tako neki fazon haha
Vlaja Buraz Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Kakav grozan udar na koncepciju. Slušamo Alogiju a onda puste Cecu. poz
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Kakav grozan udar na koncepciju. Slušamo Alogiju a onda puste Cecu. poz mogli su da ti puste dj marka nastica.... mada verujem da vas dvojicva imate nseto zajednicko....
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 anagram contest.... hormu?
blondie Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Kakav grozan udar na koncepciju. Slušamo Alogiju a onda puste Cecu. poz dobro je da nam bar uz to ne puste snimke iz teretane
blondie Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 imam rjesenje za taj avangardni rebus!!
Recommended Posts