Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 za jedan grosh duplo goromovita kurva koju dobijas na kartama?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 2 kurve bliznakinje?
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 2 kurve bliznakinje za jedan grosh na kartama koje ti se posle litra votke uchine dobrim ribama?
blondie Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 ma jok. nisi avangaradan. povezan si i smislen
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 teraj me u kurac....narkoza iznt maI geim....
Helle Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Manje spama-visHe rada! Sine, kad ce da ubacis nesHto novo od AGRO-strane!?
Hail Metal Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ova agro-kultura je i mene inspirisala da napisem nesto. Teme su inspirisane mitologijom i gospodarima prstenova Nadam se da vas nece smoriti Mrak Avenger svinjokolj je bio,u sokaku mom sa pripizdine gornje,zachu se grom al nije grom,iz pripizdine gornje vec je prdez,iz moje poljske klonje ko to prdi,u svetom chinu tom kad sa chuchavca starog,polete Thor do guzice mu kosa,a kurac do nosa rasirenih nogu docheka ga Sosa (Bridge) mnogo je kobasa proshlo, kroz ruke njene ali od Thorsena dobi, prosirene vene od vremena tog,Sosa ni da pogleda mog nikad vishe,nije bila (ch)ista naspram Thorsena,moj je samo glista Chours (tribjut tu George Bala-SHevic) u ime svog Petla,iz Bachke daleke lepe sam Sosine kreso ja kcerke od mene i njega ne ocekujte SPAS kazem vam sta dobro znam,RACUNAJTE NA NAS "Poem for Liv Tyler" usne su ti sexy,ti si Tyler Liv ispod pupka ista si,kao tata Stiv znam da si tuzna,zivot ti je bol al tako ti je mala,kad te pravi trol zivot je kurva,u filmu si vila ne plachi sreco,visha je to sila ali ima leka i za problem tvoj sagni se Gandalfu,i promenice ti pol ti si Tyler Liv,sa usnama medenim belog konja jasem,'ocu da te zenim na vencanju cu tebi,zlatan prsten dati da vishe nikad ne budesh,nalik tvome tati
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 living on The Njiva....
darijus Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 living on The Njiva.... livin' on the njiva...tau tau ta ri ra rau...tau tau ta ri ra rau... uuuu...kako ekstra rif... ...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 hard rock klise al' lepo lezi.... mi ne privlacimo ove iz grada jerbo smo seljachine.... ta ta tara rara raaaa.....
darijus Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 hard rock klise al' lepo lezi.... mi ne privlacimo ove iz grada jerbo smo seljachine.... ta ta tara rara raaaa..... ja sam sa sela InDiD... jeftine floskule i truncica sarma... livin on a prejr...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 pusti prejr.... nisi se pohvalio da si sa sela, pa znas kako je, moJ deda je sa sela, al' je intelektualac biO pa ti vidi....
darijus Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 vi'v gat tu hold on...tu uat vi'v gat...it dazn ivn metr if ui mejk it or nat... *pa sad solaza...ona koja je medju sto najboljih svih vremena...po knjizici...*
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 ne secam se solA napamet btw. mnogo sporo odgovaras....
darijus Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 ne secam se solA napamet btw. mnogo sporo odgovaras.... to je zato sto sam pijan ko dupe...
imaginos Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 @Hail Metal: CARE!!! Ovo je savrseno! aggro metal se vratio u velikom stilu.
lemmy sixx Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Ova agro-kultura je i mene inspirisala da napisem nesto. Teme su inspirisane mitologijom i gospodarima prstenova Nadam se da vas nece smoriti Mrak Avenger svinjokolj je bio,u sokaku mom sa pripizdine gornje,zachu se grom al nije grom,iz pripizdine gornje vec je prdez,iz moje poljske klonje ko to prdi,u svetom chinu tom kad sa chuchavca starog,polete Thor do guzice mu kosa,a kurac do nosa rasirenih nogu docheka ga Sosa (Bridge) mnogo je kobasa proshlo, kroz ruke njene ali od Thorsena dobi, prosirene vene od vremena tog,Sosa ni da pogleda mog nikad vishe,nije bila (ch)ista naspram Thorsena,moj je samo glista Chours (tribjut tu George Bala-SHevic) u ime svog Petla,iz Bachke daleke lepe sam Sosine kreso ja kcerke od mene i njega ne ocekujte SPAS kazem vam sta dobro znam,RACUNAJTE NA NAS "Poem for Liv Tyler" usne su ti sexy,ti si Tyler Liv ispod pupka ista si,kao tata Stiv znam da si tuzna,zivot ti je bol al tako ti je mala,kad te pravi trol zivot je kurva,u filmu si vila ne plachi sreco,visha je to sila ali ima leka i za problem tvoj sagni se Gandalfu,i promenice ti pol ti si Tyler Liv,sa usnama medenim belog konja jasem,'ocu da te zenim na vencanju cu tebi,zlatan prsten dati da vishe nikad ne budesh,nalik tvome tati HAhahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!! E Sabo,kraljcino!!! Kako sam ponosan sto sviramo u istom bendu!
Hail Metal Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 @ Gargamel,lemmy sixx hvala na podrsci,bice toga josh
Vitamin K Experience Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Nordijska mitologija meets domaću agrokulturu! Mmm, kremisimo! Respect!
Recommended Posts